American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.899 μηνύματα.

04-03-23

17:26
Τα πόδια μου και το αμάξι του μπαμπά μου
εγώ δεν ξανά μπαίνω σε τίποτα του κράτους από εδώ και πέρα
Η Aegean και οι ναυτιλιακές δεν είναι δημόσιες αλλά 100% ιδιωτικές.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.001 μηνύματα.

04-03-23

17:27
στις πόλεις που πηγαίνω εγώ συχνά δεν έχει ούτε αεροδρόμιο, ούτε λιμάνι από Αθήνα.Η Aegean και οι ναυτιλιακές δεν είναι δημόσιες αλλά 100% ιδιωτικές.
Resaldis
Δραστήριο μέλος
Ο Resaldis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μελισσοκόμος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 784 μηνύματα.

04-03-23

17:49
@Volkswagen Fan Πώς ερμηνεύεις τα στοιχεία του Κιτσινέλη από το Protagon;
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.323 μηνύματα.

04-03-23

18:00
Δεν ευχαριστιέμαι διαδρομές αν δεν οδηγώ ο ίδιος. Για χερσαίες διαδρομές στην Ελλάδα προτιμώ να οδηγώ αντί κάτι άλλο. Αναγκαστικά για νησιά ή για εξωτερικό, χρησιμοποιώ πλοίο ή αεροπλάνο (δεν έχω ακόμα δικό μου).
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.

05-03-23

09:24
Οι επιλογες ειναι ελλιπεις.Δεν εχει μεσα το σχετικα πιο ασφαλες μεσο ΜΜ στην ελλαδα.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.066 μηνύματα.

05-03-23

13:43
Αυτά με τα ξύλινα καθίσματα τι γέλιο. Όσο περνάει η ώρα και όσο περισσότερα απότομα φρεναρίσματα γίνονται τόσο πιο πολύ γλειστράει ο απαυτός σου και νιώθεις πως θα γίνει τσουλήθρα της waterland και θα σωριαστείς μπροστά σε όλους κάτω.Άντε βρε, έλα από εδώ να απολαύσεις αυτά τα ωραία με τα ξύλινα καθίσματα
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.147 μηνύματα.

11-03-23

12:23

'Θα γυρίσουμε και εμείς στο manual'- Γιατί είναι στα κάγκελα οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας
Οι παθογένειες της ελληνικής πραγματικότητας πλήττουν και την αεροναυτιλία, όπου επίσης γίνονται διαγωνισμοί για συστήματα που είναι απαραίτητα για την λειτουργία και την ασφάλεια. Ή θα έπρεπε να γίνονται.

Τώρα ΔΕΝ θα χρησιμοποιούμε σε λίγο ούτε αεροπλάνο...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 56 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...