Τα αθόρυβα πυροτεχνήματα γίνονται όλο και πιο διαδεδομένα

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.795 μηνύματα.
💥
Η Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων (ΚΕΔΕ), σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Προστασίας Ζώων και πλήθος οργανώσεων, καλεί τους δήμους αλλά και τους πολίτες να προτιμήσουν αθόρυβα πυροτεχνήματα. Η επιλογή αυτή προστατεύει τα ζώα, διατηρεί τη γιορτινή ατμόσφαιρα και επιτρέπει σε όλους να χαρούν τις γιορτές χωρίς φόβο
💥
Με αφορμή τη νέα χρονιά 2026, τα φιλοζωικά σωματεία διεκδικούν τα χρήση αθόρυβων πυροτεχνημάτων.

Φυσικά λέγεται ότι δεν είναι απολύτως αθόρυβα, ωστόσο είναι πιο φιλικά σε αστικές περιοχές με νοσοκομεία, σχολεία κτλ και πιο φιλικά προς τα ζώα, χωρίς να μειώνεται η φαντασμαγορική εμπειρία που προσφέρουν.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.977 μηνύματα.
Κάθε φορά και νέα βλακεία...

Grand Duchess

Διακεκριμένο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.922 μηνύματα.
Με αφορμή τη νέα χρονιά 2026, τα φιλοζωικά σωματεία διεκδικούν τα χρήση αθόρυβων πυροτεχνημάτων.

Φυσικά λέγεται ότι δεν είναι απολύτως αθόρυβα, ωστόσο είναι πιο φιλικά σε αστικές περιοχές με νοσοκομεία, σχολεία κτλ και πιο φιλικά προς τα ζώα, χωρίς να μειώνεται η φαντασμαγορική εμπειρία που προσφέρουν.
Αμήν!.
Κάθε χρόνο Χριστούγεννα Πρωτοχρονιά Πάσχα υποφέρουν τα καημένα.
Και πολλές γατούλες πέφτουν από μπαλκόνια πάνω στον φόβο τους.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Κάθε φορά και νέα βλακεία...
Και εγώ νόμιζα κάποτε ότι ήταν απλά υπερβολή ότι φοβούνται τόσο τα ζώα μέχρι που είδα πως κάνει ο σκύλος μου όταν ακούει πυροτεχνήματα. Φοβούνται πολύ τα καημένα.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.977 μηνύματα.
Και εγώ νόμιζα κάποτε ότι ήταν απλά υπερβολή ότι φοβούνται τόσο τα ζώα μέχρι που είδα πως κάνει ο σκύλος μου όταν ακούει πυροτεχνήματα. Φοβούνται πολύ τα καημένα.
Ναι το γνωρίζω πως φοβούνται αλλά αθόρυβα πυροτεχνήματα είναι απλά γελοίο. Σαν το άλλο τρεντ με τα πάρτυ με ακουστικά. Silent party πως λέγονται που είναι mini trend στις ΗΠΑ. Όλο βλακείες.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια