Νομίζω ότι όλοι το έχουν σκεφτεί. Η επανάσταση του 1821 δεν έγινε ποτέ. Μας παρέσυραν να επαναστατήσουμε εναντίον των Τούρκων για να γίνουμε υποτελείς δικοι τους. Ευθύς εξαρχής μας χρέωσαν, χωρίς να μας βοηθήσουν, και μας πρόδωσαν αμέτρητες φορές, φέρνοντας μας απο τότε στην θέση των σκλάβων τους. Δολοφονήσανε τον Καραισκάκη, βάλανε φυλακή τους Μακρυγιάννη, Κολοκοτρώνη, και πρόδωσαν και "έδωσαν" πλείσους οπλαρχηγούς όπως ο Αθ. Διάκος, στους Τούρκους. Που υποτίθεται ήταν οι εχθροί τους, και αυτοί, οι σύμμαχοί μας. Οι Ευρωπαίοι.
Αν συμμαχήσουμε με τους Τούρκους, οποτεδήποτε, τότε θα πάψουμε αυτόματα και εμείς και οι γείτονες να επικινδυνοβατούμε. Αφού ξέρουμε το παιχνίδι των Ευρωπαίων πλέον, τί διάολο το παίζουμε; Κοιτάξτε τώρα χορός που έχει ανοίξει για το απο ποιούς και πώς θα δανειστούμε ! την στιγμή ποιυ το μόνο ποιυ χρειαζόμαστε είναι να τα βρούμε με το μπαμπούλα μας και απλά να μήν πληρώσουμε άλλο στους..... πραγματικούς εχθρούς.
Το ξέρετε ότι οι Τούρκοι προσέφυγαν πρόσφατα στο ΔΝΤ και για να ικανοποιήσουν τους όρους του μεταξύ άλλων μείωσαν τους μισθούς τους 20% !!!! Το "διαίρει και βασίλευε" ακριβώς είναι ο στόχος κάθε πολιτικού που θέλει να λέει ότι δουλεύει για το λαό του και όχι για την Υπερελίτ. Φυσικά είναι παιχνίδι στην διεθνή σκακιέρα. Οπου και εμείς και οι γείτονες το χάνουμε απειλώντας ηλιθίως ο ένας τον άλλον. Την στιγμή που το Αιγαίο περικλείεται εξ ολοκλήρου απο τα κράτη μας, και, αν συμμαχήσουμε, το ελέγχουμε πλήρως.