nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

02-09-24

19:56
Ευχαριστώ! Ισως το κανω καποια στιγμη για να συνδυασω μπουζουκι και κιθαρα μαζι οταν ειμαι πιο προχω. Το θεμα δεν ειναι οτι δεν πολυπαιζω μπαγλαμα η μπουζούκι και εχω συνηθισει πολυ περισσοτερο την κιθαρα.ρεε εμενα μαρεσε δεν πειραζει τσιλ!! το επαιζε live η ταξη μου το 2007 στη σχολικη γιορτη στο τελος του δημοτικου (6η ταξη) και επαιζε ενας ακορντεον, ο αλλος μπουζουκι κλπ και οι υπολοιποι ολοι μαζι χορωδια, ωραιες αναμνησεις, ευχαριστω!
κοιτα μπορεις να ηχογραφησεις το μπουζουκι το παιξιμο μονο του και μετα να τραγουδησεις απο πανω και να τα ενωσεις στο audacity στο πισι (το πιο απλο) αν σε μπερδευει το ταυτοχρονα (εγω δεν παιζω κανενα μουσικο οργανο δυστυχως)
Χαίρομαι που μπορεσα να ξεθαψω μια καλη αναμνηση

chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

03-09-24

05:57
Bloody Hawk - Μια Καλή Μέρα
(τώρα το προσπαθώ αυτό, τα ρεφρέν είναι in progress, Focusrite Scarlett, mix/master στο Reaper)
Bloody Hawk - Δίλημμα
(ηχογραφηση πριν 3 χρονια, κακης ποιοτητας instrumental, Focusrite Scarlett, mix/master στο Reaper)
αν εχετε καμιά παραγγελιά για bloody πείτε :p
(τώρα το προσπαθώ αυτό, τα ρεφρέν είναι in progress, Focusrite Scarlett, mix/master στο Reaper)
Bloody Hawk - Δίλημμα
(ηχογραφηση πριν 3 χρονια, κακης ποιοτητας instrumental, Focusrite Scarlett, mix/master στο Reaper)
αν εχετε καμιά παραγγελιά για bloody πείτε :p
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

03-09-24

10:44
Κατά πάσα πιθανότητα δε θα το γνωρίζετε όλοι το κομματάκι που διασκευάσαμε, αλλά οι παλαιότεροι-ες σίγουρα θα έχουν ζήσει κάποιο party με τις μουσικές των 2002GR. Από πρόσφατο τζαμάρισμα στο στούντιο μας. Η "μαγική αυλή" λοιπόν! Σε αυτό δεν κάναμε και ιδιαίτερες αλλαγές, το αφήσαμε όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε!
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

03-09-24

13:55
Μίξη mastering εσείς κάνετε;Κατά πάσα πιθανότητα δε θα το γνωρίζετε όλοι το κομματάκι που διασκευάσαμε, αλλά οι παλαιότεροι-ες σίγουρα θα έχουν ζήσει κάποιο party με τις μουσικές των 2002GR. Από πρόσφατο τζαμάρισμα στο στούντιο μας. Η "μαγική αυλή" λοιπόν! Σε αυτό δεν κάναμε και ιδιαίτερες αλλαγές, το αφήσαμε όπως το γνωρίσαμε και το αγαπήσαμε!
View attachment 137967
Δροσουλίτης
Δραστήριο μέλος
Ο Δροσουλίτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 48 ετών και επαγγέλλεται Οικονομολόγος. Έχει γράψει 441 μηνύματα.

03-09-24

14:07
Δεν είναι πολυκάναλη η συγκεκριμένη ηχογράφηση. Έχουμε τη δυνατότητα και τον εξοπλισμό για μίξη, edit και mastering στα δικά μας κομμάτια (σε επίπεδο promo είναι ικανοποιητικό το τελικό αποτέλεσμα), αλλά το συγκεκριμένο είναι από τζαμάρισμα πρόβας, με φορητό εγγραφέα.Μίξη mastering εσείς κάνετε;
chester20080
Επιφανές μέλος

08-09-24

14:34
Κάνε το γουσταρωωω γουσταααρωωωω
Ρε συ γιατί είναι κόκκινα τα μάτια σου
Γουσταααρωωωω
Χαχαχαχααχα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

08-09-24

14:37
Πρεπει να εχω 2ο ατομο ρε χαχαχαχα. Το εψηνα να κάνω τους ψιλοεπιλογους των χφΚάνε το γουσταρωωω γουσταααρωωωω
Ρε συ γιατί είναι κόκκινα τα μάτια σου
Γουσταααρωωωω
Χαχαχαχααχα
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα.

08-09-24

15:17
Μια μέρα μετά πανελε ξέρεις εσύΠρεπει να εχω 2ο ατομο ρε χαχαχαχα. Το εψηνα να κάνω τους ψιλοεπιλογους των χφ

nearos
Επιφανές μέλος

08-09-24

15:19
ΕΤΣΙΙ θα ανεβαζουμε τραγουδια λες και τα βγαζουμε απο γραμμη παραγωγηςΜια μέρα μετά πανελε ξέρεις εσύ![]()
nearos
Επιφανές μέλος

10-09-24

18:35
Συνεχιζοντας το τρεντ με τα καουμποικα αποφασισα να ηχογραφησω πολυ προχειρα ενα απο το αγαοημενο μου country του Marty Robbins. Καπου στο τελος ακουγεται το ξυπνητηρι γισ τα αντιπυκτικα μου λολ
juanium
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών, επαγγέλλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει από Χολαργός (Αττική). Έχει γράψει 379 μηνύματα.

06-10-24

15:14
@nearos το ζητάς καιρό να ανεβάσω κάτι εδώ. Ορίστε. Συγγνώμη για το πετσοκομα ενός αριστουργήματος
Συνημμένα
nearos
Επιφανές μέλος

06-10-24

17:11
απταιστος.
Τελεια παιζεις για μονο 3 μηνες, συνεχισε ετσι μπρο
Τελεια παιζεις για μονο 3 μηνες, συνεχισε ετσι μπρο
chester20080
Επιφανές μέλος

19-10-24

13:03
Bloody Hawk - Βαλς
nearos
Επιφανές μέλος

19-10-24

13:38
Δε μου αρεσει ο bloody αλλα εχεις τρομερο ταλεντοBloody Hawk - Βαλς
View attachment 140190
chester20080
Επιφανές μέλος
nearos
Επιφανές μέλος

03-11-24

21:23
ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΑΝΙχι και φι στην κορυφηη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- ppp
- Μήτσος10
- Andante
- Hased Babis
- Kate1914
- ghоul
- American Economist
- Εριφύλη
- Memetchi
- touvlo
- Δροσουλίτης
- AggelikiGr
- rafaela11
- User2350
- Reader
- A350
- Libertus
- Joji
- despoina13
- Scandal
- jellojina
- charmander
- fmarulezkd
- linuxman
- Paragontas7000
- fockos
- synthnightingale
- jj!
- iew
- Unboxholics
- BatGuin
- Wonderkid
- SlimShady
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Hecticism
- giannhs2001
- Oneira96
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.