chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.071 μηνύματα.
24-08-25
10:48
Bloody Hawk - Miami 2
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.296 μηνύματα.
21-09-25
22:53
Επειδή βρίσκομαι in my Tsitsanis era κι επειδή με αυτό το τραγούδι πέρασα στο Κρατικό
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.296 μηνύματα.
Έχω πιάσει Μοσχολιού και Μητροπάνο οπότε θα σας βομβαρδίσω

dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.547 μηνύματα.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.892 μηνύματα.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.547 μηνύματα.
XaxakesΠολύ αισθαντικός, Νάσο!
![]()
πού τους ξέρεις ρε θηρίο; δεν στο είχα. εύγε.
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.892 μηνύματα.
Ψοφαω για Xaxakes ρε συ. Το au revoir μάλιστα το έχω ακούσει και λαιβ σε μαγαζί που τραγουδούσαν. Πολύ γλυκιά & τρυφερή στιγμή. Και το "ποναν τα χείλη μου". Με πηγες πολλά χρόνια πίσω τώρα..τι εποχές. Να'σαι καλά!πού τους ξέρεις ρε θηρίο; δεν στο είχα. εύγε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 92 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- rafaela11
- chester20080
- charmander
- American Economist
- Kate1914
- Εριφύλη
- Sotiris 12
- Μήτσος10
- fockos
- camil
- Δροσουλίτης
- Scandal