nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

01-09-24

12:36
Ωδη στα σχολεια πιυ ανοιγουν (το ψιλογαμησα στο τελος ςλλα οκ)
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

01-09-24

13:13
Η προσπαθεια νοσει πολυ .
Δεν ξερω πως να ανεβασω το ηχητικο απο την εγγραφη φωνης του κινητου . t.t.
Καποια βοηθεια plix
Δεν ξερω πως να ανεβασω το ηχητικο απο την εγγραφη φωνης του κινητου . t.t.
Καποια βοηθεια plix
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

01-09-24

13:15
Τι εννοεις;Η προσπαθεια νοσει πολυ .
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 525 μηνύματα.

01-09-24

13:17
Κοινως ειμαι αμπαλοςΤι εννοεις;

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

01-09-24

13:21
ΕΠΟΣ!View attachment 137820
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

01-09-24

13:38
ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΝΑΩ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΟ ΕΒΑΖΑ ΞΥΠΝΗΤΉΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΧΟΛΕΊΟView attachment 137820
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

01-09-24

21:48
Όχι ότι ξέρω να τραγουδάω αλλά κάποιοι φίλοι λένε πως τουλάχιστον όταν το κανω δεν θέλουν να τρυπησουν τα αφτιά τους.
Ματωνουν οι σκέψεις από εμένα, πείτε μου από το 1 έως το 10 πόσο παραφωνία ;
*το λέω λίγο σιγά γιατί γείτονες και γιατι αγχώνομαι νταξ;
Αυτά.

Αυτά.
nearos
Επιφανές μέλος

01-09-24

21:48
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙΙΌχι ότι ξέρω να τραγουδάω αλλά κάποιοι φίλοι λένε πως τουλάχιστον όταν το κανω δεν θέλουν να τρυπησουν τα αφτιά τους.
Αυτά.
View attachment 137862
rafaela11
Περιβόητο μέλος

01-09-24

21:52
ΑΛΗΘΕΙΑ; ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΕΣΥ ΞΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΙΟΛΑΣΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙΙ

Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.699 μηνύματα.

01-09-24

21:54
Όχι ότι ξέρω να τραγουδάω αλλά κάποιοι φίλοι λένε πως τουλάχιστον όταν το κανω δεν θέλουν να τρυπησουν τα αφτιά τους.
Αυτά.
View attachment 137862

Φίλε μπέσα τώρα είσαι κυριολεκτικά ΑΗΔΟΝΑΚΙ, εσύ δεν τραγουδάς, κελαηδάς!!! (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)
Τοπ απλά!!! Καθηλωτική το λιγότερο!!!
nearos
Επιφανές μέλος

01-09-24

21:54
με την καμία ομως! 

ΕΣΥ ΞΕΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΚΙΟΛΑΣ![]()
rafaela11
Περιβόητο μέλος

01-09-24

21:55
Θα νομίζουν ότι σε πλήρωσα για να τα πεις μαρη
Φίλε μπέσα τώρα είσαι κυριολεκτικά ΑΗΔΟΝΑΚΙ, εσύ δεν τραγουδάς, κελαηδάς!!! (ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΚΟΥΒΕΝΤΑ)
Τοπ απλά!!! Καθηλωτική το λιγότερο!!!
Σε αγαπω

nearos
Επιφανές μέλος

01-09-24

23:56
θυμηστε μου αυριο να παιξω μπουζουκακι
rafaela11
Περιβόητο μέλος

02-09-24

08:41
Στο θυμίζω εγώ! Καλημέρααααααααθυμηστε μου αυριο να παιξω μπουζουκακι
nearos
Επιφανές μέλος

02-09-24

19:10
θυμιστε μου να μη ξαναπιασω μπουζουκι στα χειρα μου
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

02-09-24

19:12
παραγγελία: κάνεις ένα cover το "κανείς εδω δεν τραγουδα" του Παπάζογλου;
nearos
Επιφανές μέλος

02-09-24

19:17
παραγγελία: κάνεις ένα cover το "κανείς εδω δεν τραγουδα" του Παπάζογλου;
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.058 μηνύματα.

02-09-24

19:54
ρεε εμενα μαρεσε δεν πειραζει τσιλ!! το επαιζε live η ταξη μου το 2007 στη σχολικη γιορτη στο τελος του δημοτικου (6η ταξη) και επαιζε ενας ακορντεον, ο αλλος μπουζουκι κλπ και οι υπολοιποι ολοι μαζι χορωδια, ωραιες αναμνησεις, ευχαριστω!
κοιτα μπορεις να ηχογραφησεις το μπουζουκι το παιξιμο μονο του και μετα να τραγουδησεις απο πανω και να τα ενωσεις στο audacity στο πισι (το πιο απλο) αν σε μπερδευει το ταυτοχρονα (εγω δεν παιζω κανενα μουσικο οργανο δυστυχως)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 83 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- ppp
- Μήτσος10
- Andante
- Hased Babis
- Kate1914
- ghоul
- American Economist
- Εριφύλη
- Memetchi
- touvlo
- Δροσουλίτης
- AggelikiGr
- rafaela11
- User2350
- Reader
- A350
- Libertus
- Joji
- despoina13
- Scandal
- jellojina
- charmander
- fmarulezkd
- linuxman
- Paragontas7000
- fockos
- synthnightingale
- jj!
- iew
- Unboxholics
- BatGuin
- Wonderkid
- SlimShady
- GeorgePap2003
- Debugging_Demon
- Hecticism
- giannhs2001
- Oneira96
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.