Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
Το e-steki είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές διαδικτυακές κοινότητες με 68.912 εγγεγραμμένα μέλη και 3.597.980 μηνύματα σε 107.078 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το e-steki άλλα 639 άτομα.
ειχαμε δεί εναν αποστεωμένο και με πάρα πολύ προχωρημένη δερματική πάθηση δεν καταλάβαινες αν ήταν σκύλος ή τι πλάσμα ήταν. Αυτά σκέφτομαι ολη μέρα και βράζω στο κορμί μου, αι σιχτιρ για κόσμοςΑυτό εντωμεταξύ και αν είναι εγκληματικό. Όποιος δεν έχει δει σκελετωμένους από την πείνα σκύλους να περιφέρονται μόνοι στο βουνό ή να έχουν κακοποιηθεί από αγέλες άλλων αδέσποτων ... Καλά θα κάνει να το βουλώσει.
Κάθε χρόνο στο ορεινό μου χωριό το βιώνω αυτό. Δυο φορές ανέλαβα να περιθαλψω beagle κακοποιημένα σε εγκατάλειψη ... Αηδία άνθρωποιειχαμε δεί εναν αποστεωμένο και με πάρα πολύ προχωρημένη δερματική πάθηση δεν καταλάβαινες αν ήταν σκύλος ή τι πλάσμα ήταν. Αυτά σκέφτομαι ολη μέρα και βράζω στο κορμί μου, αι σιχτιρ για κόσμος
Τί σχέση έχει αυτό με αυτό που σου είπε ο Μικρός ; Να κάνεις καταγγελία, δηλαδή...Δεν ξερω αν θα το κανω για τους παραπανω λογους ..
Ο καθενας πιστευει και λαμβανει τις δικες μου πραξεις συμφωνα με το τι εχει στο μυαλο του ,οποτε δεν βγαζεις ακρη ...
Κανω αυτο που ειναι στο χερι μου ,βοηθαω με οποιο τροπο μπορω και ειμαι καλα ,οι αλλοι ας τα βαλουν με την συνείδηση του.