nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

30-10-24

00:00
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

30-10-24

00:01
Εχω προλάβει τα 95 στα 12 μου. Και μετα τα 98 SE (μακραν καλύτερα).Να ρωτήσω κάτι; Προλάβατε εσείς τα xp;
Εδώ xp είχα εγώ στα 16 μου και κοντεύω τα 36.![]()
Ακομα θυμαμαι το βράδυ που εκανα dual boot στον C τα 98 και τα XP στον D που ηταν καινουρια για να τα δοκιμάσω και ειδα το φως το αληθινό.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.

30-10-24

00:03
ποιο ήταν το αγαπημένο σου theme στα windows XP?Εχω προλάβει τα 95 στα 12 μου. Και μετα τα 98 SE (μακραν καλύτερα).
Ακομα θυμαμαι το βράδυ που εκανα dual boot στον C τα 98 και τα XP στον D που ηταν καινουρια για να τα δοκιμάσω και ειδα το φως το αληθινό.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

30-10-24

00:03
Εχω παρα πολλά χρόνια να το βάλω, καλό ήταν σταθερό. Και παρολο που γουστάρω eye candy (KDE κλπ), οτι πιο μινιμαλ ειναι οτι πρέπει.Έχει κανείς άποψη για το Fedora?
Και προτίμηση για desktop environment (gnome, kde, xfce κλπκλπ)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Που να θυμαμαι τωρα, μια τυπισσα είχα ή ένα Ibiza τότε για background, και τα themes που σου ειχα δειξει πιο πάνω.ποιο ήταν το αγαπημένο σου theme στα windows XP?
Κατα τ αλλα το βασικο πρέπει να ειχα ή το ασημι εκτος απο αυτά.
nearos
Επιφανές μέλος

30-10-24

00:05
Eσυ αυτοκράτωρ γενικά ασχολείσαι με Linux?Εχω παρα πολλά χρόνια να το βάλω, καλό ήταν σταθερό. Και παρολο που γουστάρω eye candy (KDE κλπ), οτι πιο μινιμαλ ειναι οτι πρέπει.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

30-10-24

00:10
Παλιότερα, ειχα στησει Sidux (Debian Unstable), Arch χεράτο με text installers, γενικα ειχα παλεψει στην ηλικια σου με πολλα ακυρα, μέχρι και BeOS (εντελώς εκτός linux) και άλλα.Eσυ αυτοκράτωρ γενικά ασχολείσαι με Linux?
Τώρα μονο win. Δεν ξερω μεχρι ποτε, αλλα μονο win. Θέλω απλότητα στα πράγματα, δεν ειμαι διατεθειμενος να σπαω τα γκογκόβια μου γιατι έσπασε το apt ή να πρέπει να κανω symlinks κλπ ή το παιχνιδι να τρέξει στο Lutris κλπ.
Ταινιουλα, στέκι, Guildwars2 --> Αρα Windows
nearos
Επιφανές μέλος

30-10-24

01:00
Απευυχα για αλλη μια φορά αλλα συνεχίζουμε δυναμικότατα αύριο με gnome desktop environment με bsd
A350
Νεοφερμένο μέλος
Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

30-10-24

09:48
Κατέβασες FreeBSD;;
nearos
Επιφανές μέλος

30-10-24

13:05
ναι και τώρα θα το κάνω setup που έχω λίγο ελεύθερο χρόνοΚατέβασες FreeBSD;;
nearos
Επιφανές μέλος

30-10-24

13:45
Κατεβάζω το MATE D.E. με FreeBSD.
Ήθελα GNOME αλλα για καποιον λογο δε δουλευε
Ήθελα GNOME αλλα για καποιον λογο δε δουλευε
nearos
Επιφανές μέλος

30-10-24

15:14
Kαλή η φάση, το απόλαυσα το installation
nearos
Επιφανές μέλος

10-01-25

23:13
Θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το παλιό PS4 μου ως μονάδα για Linux?
A350
Νεοφερμένο μέλος
Ο A350 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 72 μηνύματα.

12-01-25

15:07
Νομίζω γίνεται, υπό την προϋπόθεση πως μπορείς να το κάνεις jailbreak.
Debugging_Demon
Νεοφερμένο μέλος
Ο Debugging_Demon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 104 μηνύματα.

12-01-25

18:29
Έχω να χρησιμοποιήσω windows 5 χρόνια. ΔΕΝ το μετανιώνω καθόλου ως μηχανικός η/υ το Linux έχει τα εργαλεία που χρειάζομαι. Είμαι τρία χρόνια στην σχολή αλλά είχα αρχίσει να ασχολούμαι από νωρίτερα οπότε ως βασικό σύστημα έχω manjaro linux (αυτά τα 5 χρόνια).
A350
Νεοφερμένο μέλος

13-01-25

02:33
Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, με ποιά κριτήρια επέλεξες Manjaro μεταξύ όλων των διαθέσιμων διανομών;Έχω να χρησιμοποιήσω windows 5 χρόνια. ΔΕΝ το μετανιώνω καθόλου ως μηχανικός η/υ το Linux έχει τα εργαλεία που χρειάζομαι. Είμαι τρία χρόνια στην σχολή αλλά είχα αρχίσει να ασχολούμαι από νωρίτερα οπότε ως βασικό σύστημα έχω manjaro linux (αυτά τα 5 χρόνια).
nearos
Επιφανές μέλος

11-03-25

15:18
Το περασμένο δίμηνο το έχω λιώσει με τα Λίνουξ. Τώρα βρίσκομαι σε windows 10, τα οποία σκοπεύω να συνεχίσω μέχρι να τελειώσει η υποστήριξη ζωής γιατί κάτι καταστρέφω και πρεπει να κανω wipe τα πάντα και βαριέμαι.
Έχω δοκιμάσει
Ubuntu, Arch, Manjaro, Fedora, OpenSUSE, Xubuntu (το οποίο έκανα theme με Chicago95, καλή η φάση), με κάθε λογής Desktop Environment. Μου αρέσει γενικότερα η υποστήριξη που έχει και αυτό το "Opensource kai free" ιδεωδες.
Έχω δοκιμάσει
Ubuntu, Arch, Manjaro, Fedora, OpenSUSE, Xubuntu (το οποίο έκανα theme με Chicago95, καλή η φάση), με κάθε λογής Desktop Environment. Μου αρέσει γενικότερα η υποστήριξη που έχει και αυτό το "Opensource kai free" ιδεωδες.
nearos
Επιφανές μέλος

13-03-25

15:52
Windows 7, Aero Glass και Στέκι.
Υπάρχει κάτι καλύτερο; @Scandal το θέμα του στεκιού, που φέρει κάπως στο frutiger aero, είναι κατάλοιπο της "χρυσής εποχής" της τεχνολογίας; (2008-2013

nearos
Επιφανές μέλος

09-04-25

10:20
@Scandal εσύ που το 'χεις με αυτά, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το στεκι ως cli σε τερματικό; 

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

09-04-25

16:42
Όχι@Scandal εσύ που το 'χεις με αυτά, υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσω το στεκι ως cli σε τερματικό;![]()

Μόνο για κάποιες admin λειτουργίες υπάρχει το cli, πχ να τρέχουν scripts σε batches (κύκλους), καθώς σε αυτή την περίπτωση μπορεί να μην είναι φουλ αξιόπιστος ο browser.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 73 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- fockos
- louminis
- A350
- Luludaki
- Giorgkalo
- Libertus
- fourkaki
- Scandal
- Paragontas7000
- jj!
- charmander
- Wonderkid
- Debugging_Demon
- bibliofagos
- ROM32
- teacher_40
- chester20080
- touvlo
- Unboxholics
- Kate1914
- rafaela11
- taketrance
- Fernando_A
- giannhs2001
- AggelikiGr
- Reader
- Memetchi
- psaiek
- Joji
- despoina13
- fmarulezkd
- physicscrazy
- johnsala
- jellojina
- vasilis123321
- linuxman
- Jacob123
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.