Isiliel
Επιφανές μέλος

@roumana:[ή όποιον άλλο δλδ!]
από καθαρή περιέργεια: η zanin ειναι 21 (όσο και ο καλός της) και, οκ τα έχουν 2 χρόνια. Το θεωρείς λογικό να γίνονται τέτοια δώρα από την "πεθερά" προς αυτήν?
Μόνο σε μένα φαινεται παράλογο ένα τέτοιο δώρο ή γενικά οποιοδηποτε δώρο αξίας από την "πεθερά" στην "νύφη" σε μια τέτοια περίπτωση?![]()
Έχει μια δόση (μεγάλης) υπερβολής, αλλά ίσως είναι εύπορη η γυναίκα.
Ξέρεις, το πολύ και το λίγο είναι υποκειμενικές έννοιες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Το έκανε από την καρδιά της και αν αναγκαζόμουν να επιστρέψω τα χρήματα στο σπ΄΄ιτι, τότε η κατάσταση θα ήταν δύσκολη για εμένα...
Για να σας δείξω τα επίπεδα αγάπης μεταξύ τους, η Ζαν οδηγεί περισσότερο το αυτοκίνητο της πεθεράς παρά του πατέρα της...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

@roumana:[ή όποιον άλλο δλδ!]
από καθαρή περιέργεια: η zanin ειναι 21 (όσο και ο καλός της) και, οκ τα έχουν 2 χρόνια. Το θεωρείς λογικό να γίνονται τέτοια δώρα από την "πεθερά" προς αυτήν?
Μόνο σε μένα φαινεται παράλογο ένα τέτοιο δώρο ή γενικά οποιοδηποτε δώρο αξίας από την "πεθερά" στην "νύφη" σε μια τέτοια περίπτωση?![]()
Πάντως και η μαμά μου είχε κάνει πολύ ακριβά δώρα στον πρώην μου - το συνηθίζει να κάνει ακριβά δώρα σε άτομα της οικογένειας, όταν θυμηθεί βέβαια να πάρει καν δώρο!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά θα έκανα κάτι κι εγώ (ένα δώρο ή το τραπέζι, όπως είπαν πιο πάνω), είτε σε ανύποπτο χρόνο είτε πιο σύντομα.
Γιατί όταν γίνεται ένα δώρο και δεν "μπορεί" να το δεχτεί ο άλλος τότε κερδίζει ο πιο επίμονος.

Αλλά και πάλι, δεν ξέρω κατά πόσον είναι "σωστό" ν' αρνηθείς ένα δώρο.

//edit: Αν ήταν 5 κι όχι 250 ευρά, τι θα κάνατε ή τι θα σκεφτόσασταν;
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Δεν ξερω, μου φαινονται παραλογα και ολα αυτα τα "2η μαμα" κτλ, αν εχετε συνηθισει ετσι βεβαια το βλεπεις αλλιως.
Εγω θα τα επεστρεφα.
(Αυτο με τα ασημικα και τα ακριβα δωρα το βρισκετε λογικο; Ενα κοριτσι 21 χρονων να κανει δωρο στη μαμα του φιλου της δωρο σχεδον 250 ευρω;; Στη μαμα μας τι θα κανουμε δηλαδη ρε παιδια?!)
Αυτα, και σοζ τρουφ, χοουπ να μην προσβαλα με την απαντηση.

truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν μπορω να φανταστω πως υπαρχει τετοια σχεση με το συμπεθερι, τετοιο δωρο παντως κι ετσι χυμα τα λεφτα δε θα το δεχομουν ουτε απο τη θεια μου. Αν ηθελε να διαθεσει καποιος ΤΟΣΑ χρηματα, θα μου ηταν πιο ευκολο να το δεχτω με τη μορφη ενος κοσμηματος η ρουχου που θα υποψιαζομουν οτι ειναι πολυ ακριβο και παλι, αλλα οχι νταγκα νταγκα το χρημα.
Δεν ξερω, μου φαινονται παραλογα και ολα αυτα τα "2η μαμα" κτλ, αν εχετε συνηθισει ετσι βεβαια το βλεπεις αλλιως.
Εγω θα τα επεστρεφα.
(Αυτο με τα ασημικα και τα ακριβα δωρα το βρισκετε λογικο; Ενα κοριτσι 21 χρονων να κανει δωρο στη μαμα του φιλου της δωρο σχεδον 250 ευρω;; Στη μαμα μας τι θα κανουμε δηλαδη ρε παιδια?!)
Αυτα, και σοζ τρουφ, χοουπ να μην προσβαλα με την απαντηση.
Λέει ψέματα για τα λεφτά. 200 της έδωσε η μάνα μου. Οχι φδεν με προσβάλεις ρε συ. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αλλά η κυρα Σταυρούλα είναι Αλεξανδρουπολίτισσα, κάτι που την κάνει να είναι παραγενναιόδωρη

Δεν ξέρω...
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

Συμμεριζομαι το "δεν ξερω" του γιδιου..(αν και συνεχιζω να πιστευω πως αυτη η κατασταση οσο ανοιχτοχερα κι αν ειναι μπορουσε πολυ πιο ευκολα να περασει με καποιο χειροπιαστο δωρο κι οχι με φακελακι..)
truffinho
Πολύ δραστήριο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ναι τα άλλα 50 τα έδωσε η γιαγια... δλδ τα έδωσε η ίδια οικογένεια. εγώ έτσι το βλέπωΛέει ψέματα για τα λεφτά. 200 της έδωσε η μάνα μου. Οχι φδεν με προσβάλεις ρε συ. Ο καθένας έχει τη γνώμη του. Αλλά η κυρα Σταυρούλα είναι Αλεξανδρουπολίτισσα, κάτι που την κάνει να είναι παραγενναιόδωρη
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πάντως και τι δεν θα δινα να είχα τέτοια πεθερά

roumana
Διάσημο μέλος

Το δώρο είναι δώρο…αν έχει καλή πρόθεση ο άλλος, δεν έχει σημασία αν είναι επιτυχημένο ή όχι…μην κολλάτε σε στερεότυπα παιδια…
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

…Δηλαδή εμένα που με χρυσωσανε όταν παντρεύτηκα με 30 γραμμάρια χρυσό(που το σιχαίνομαι και όλα) έπρεπε να τους πω είναι πολλά όχι ευχαριστώ?
δεν παρατηρείς μιά διαφορά της περίπτωσής σου από την ζανίν και τον τρουφ???
roumana
Διάσημο μέλος

Όταν η πεθερά σε αγαπαει …δεν έχει σημασία με τι τρόπο σου το δείχνει…φτάνει που θέλει να σου το δείξει. Εκτιμάς την πρόθεση της.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Υπάρχει και μια σχετική διαφορά ηλικίας......
roumana
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.