venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Τι είναι αυτό που δεν ανεχεστε με τίποτα;
Απο την άλλη πλευρα λενε οτι "Κάνε τα ελαττώματα του να φαινονται προτερήματα..."
Μπορει να γινει αυτό για όλα τα ελαττώματα;
Ας συζητήσουμε λοιπόν εδώ για τα ελαττώματα του άντρα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Emilouko
Περιβόητο μέλος

Νομίζω ότι το θέμα είναι αναφορικά με το ποιο ελάττωμα μας ενοχλεί περισσότερο σε κάποιον άνδρα. Δεν εξυπακούεται ότι τα παραπάνω τα έχουν όλοι.Τουλάχιστον έτσι το εξέλαβα εγώΟ καθε ανθρωπος εχει διαφορετικο χαρακτηρα και επομενως δεν γινεται ολοι οι αντρες η ολες οι γυναικες να εχουν τα ιδια ελαττωματα. Ειναι απλα γενικευσεις

Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

merry poppins
Δραστήριο μέλος

την υπερβολικη αυτοπεποιθηση οπως ηδη ειπαν
ουτε το μαμακιας αντεχω αλλα
απο τα χειροτερα ειναι αυτοι που αντι να δεχοντουν το ας πουμε ενα ελαττωμα τους η την αρνηση πανε να το φορτωσουν σε σενα το προβλημα-θεμα και το λανσαρουν στους αλλους οτι εσυ δεν εκανες σωστα κατι, οτι εσυ ειχες το προβλημα και καποιο ελαττωμα

Άντρας ψεύτης:'' Έλα αγάπη μου δεν θα έρθω για βραδινό, στο σινεμά, στην γιορτή σου[!] μου έτυχε κάτι έκτακτο'' και μετά τον βλέπεις να πίνει τσίπουρα, μπύρες κτλ με τους φίλους στην διπλανή γωνία γιατί εκεί έχει τους καλύτερους μεζέδες! Ή σου λέει πως σήμερα ειδικά έχεις φτιάξει το τέλειο φαγητό,γλυκό κτλ και δεν τρώει τίποτα ή σε κολακεύει για το τέλειο φόρεμα που πήρες και μετά σε θάβει στους φίλους του ότι πάχυνες, ντύνεσαι άκομψα, δεν έχεις στυλ κτλ
Άντρας μαμάκιας: ''Έλα μαμά ποια γραβάτα,παπούτσι,πουκάμισο να πάρω;'' [ας έχει γίνει 30 ετών ] ''Πώς το φτιάχνεις το γιουβέτσι γιατί η Τζένη δεν το πετυχαίνει καθόλου!'' Και να ακούς συνέχεια μέσα στη μέρα ''Να πάρω την μαμά μου να την ρωτήσω αυτή θα ξέρει!''
Αυτά τα τρια ελαττώματα δεν τα αντέχω προσωπικά καθόλου! Τα υπόλοιπα πχ τσιγκούνης που δεν δίνει ούτε ευρώ για μπουρμπουάρ έχω δει με τον καιρό να σταματάει.Όπως και ο ατημέλητος, ασυνεπής κτλ Για το μόνο που ακόμα έχω αμφιβολίες είναι ο πολυλογάς!

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

DarthFederer
Διάσημο μέλος

merry poppins
Δραστήριο μέλος

'
Άντρας μαμάκιας: ''Έλα μαμά ποια γραβάτα,παπούτσι,πουκάμισο να πάρω;'' [ας έχει γίνει 30 ετών ] ''Πώς το φτιάχνεις το γιουβέτσι γιατί η Τζένη δεν το πετυχαίνει καθόλου!'' Και να ακούς συνέχεια μέσα στη μέρα ''Να πάρω την μαμά μου να την ρωτήσω αυτή θα ξέρει!''
ωραια τα γεμιστα σου αλλα ...α σαν της μαμας μου δεν ειναι....

nPb
Επιφανές μέλος

'Aντρας ξερόλας: ''Ας το αγάπη μου να σου δείξω εγώ πως να το φτιάξεις!'' [απο μια απλή κατασκεύη μέχρι φαγητό] Ακόμα και να μην έχει καν διαβάσει τις οδηγίες χρήσεως πχ θα σου πει ότι τις ξέρει απ'έξω και δεν θα σε αφήσει να κάνεις τίποτα μόνη σου.Ή ''Θα πάρουμε αυτό το φαγητό/ποτό/κτλ'' και δεν σ'αφήνει καν να δεις ποιές άλλες επιλογές έχεις.
Άντρας ψεύτης:'' Έλα αγάπη μου δεν θα έρθω για βραδινό, στο σινεμά, στην γιορτή σου[!] μου έτυχε κάτι έκτακτο'' και μετά τον βλέπεις να πίνει τσίπουρα, μπύρες κτλ με τους φίλους στην διπλανή γωνία γιατί εκεί έχει τους καλύτερους μεζέδες! Ή σου λέει πως σήμερα ειδικά έχεις φτιάξει το τέλειο φαγητό,γλυκό κτλ και δεν τρώει τίποτα ή σε κολακεύει για το τέλειο φόρεμα που πήρες και μετά σε θάβει στους φίλους του ότι πάχυνες, ντύνεσαι άκομψα, δεν έχεις στυλ κτλ
Αυτά τα τρια ελαττώματα δεν τα αντέχω προσωπικά καθόλου! Τα υπόλοιπα πχ τσιγκούνης που δεν δίνει ούτε ευρώ για μπουρμπουάρ έχω δει με τον καιρό να σταματάει.Όπως και ο ατημέλητος, ασυνεπής κτλ Για το μόνο που ακόμα έχω αμφιβολίες είναι ο πολυλογάς!![]()
Συνεπώς ποιο είδος σ' αρέσει;

fotini97
Νεοφερμένο μέλος

blonde_angel
Εκκολαπτόμενο μέλος

Είναι ένα ελάττωμα που δεν μπορεί να γυρίσει σε προτέρημα, όπως επίσης πιστεύω πως είναι και αυτό που μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό σε μια γυναίκα σε σχέση με τα κάθε άλλο ελάττωμα που μπορεί να έχει ένας άντρας. Το θέμα είναι πως όταν οι γυναίκες (που δεν έχουμε εμπειρία) εντοπίζουμε ένα τέτοιο ελάττωμα σε έναν άντρα είναι αργά, γιατί ήδη μας έχει χαλάσει την ψυχολογία...

Δεν θα αναφερθώ σε κάποιο άλλο γιατί έχω ολοκληρωμένη άποψη μόνο για αυτό

Τι εννοείς είδος; πάντως υπο εξαφάνιση είστε κατα μια έννοια!Συνεπώς ποιο είδος σ' αρέσει;![]()

Πέρα απο την πλάκα δεν έχω στάνταρ πρότυπα απλά αυτά που είπα πιο πάνω με ενοχλούν σε ανθρώπους πόσο μάλλον στο συντροφό μου.
nPb
Επιφανές μέλος

Άντρες πάντως ''εντάξει'' λίγους έχω συναντήσει[και δεν έχω μείνει σε μια μόνο πόλη ή δεν έχω μικρό φιλικό/συγγενικό περιβάλλον για να πεις ότι έχω λίγες εμπειρίες , αλλά τώρα ξεφεύγουμε απο το θέμα νομίζωΠώς ξέρεις ότι είμαστε υπό εξαφάνιση;Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος είναι μοναδική προσωπικότητα. Η επαγωγική μέθοδος δεν είναι για τη ζωή. Πιστεύω ότι πριν βιαστούμε να κρίνουμε κάποια κατάσταση ή κάποιο άνθρωπο πρέπει να αναλογιζόμαστε τη δική μας θέση: τι κάναμε εμείς από τη δική μας πλευρά. Το ανευθυνοϋπεύθυνο ύφος "φταίνε πάντα οι άλλοι", "φταίνε πάντα οι άντρες", "φταίνε πάντα οι μανάδες των αντρών", "φταίνε πάντα οι κοπέλες",...κλπ δεν νομίζω ότι οδηγεί κάπου.

edweimaste
Πολύ δραστήριο μέλος

Για να μην μακρηγορήσω θα πω μόνο πως με ενοχλούν αυτοί που δεν κρατάνε τον λόγο τους, τις υποσχέσεις που δίνουν και που κρύβονται πίσω από μεγάλα λόγια και από έργα δεν...
Είναι ένα ελάττωμα που δεν μπορεί να γυρίσει σε προτέρημα, όπως επίσης πιστεύω πως είναι και αυτό που μπορεί να κάνει το μεγαλύτερο κακό σε μια γυναίκα σε σχέση με τα κάθε άλλο ελάττωμα που μπορεί να έχει ένας άντρας. Το θέμα είναι πως όταν οι γυναίκες (που δεν έχουμε εμπειρία) εντοπίζουμε ένα τέτοιο ελάττωμα σε έναν άντρα είναι αργά, γιατί ήδη μας έχει χαλάσει την ψυχολογία...
Δεν θα αναφερθώ σε κάποιο άλλο γιατί έχω ολοκληρωμένη άποψη μόνο για αυτό![]()
Είναι αυτό που λέμε'' Όλο λάδι λάδι και από τηγανίτα τίποτα''.
Εμένα μου τη σπάει όταν το παίζουν κάποιοι και όταν έρθει η στιγμή να αποδείξουν τη γενναιότητα και τη μαγκιά τους κάνουν πίσω και βρίσκουν μια δικαιολογία πάντα για να καλυφθούν και πάλι από την αρχή!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 202 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- teacher_40
- Kate1914
- Luludaki
- orchidea
- epote
- rafaela11
- johnsala
- Scandal
- Joji
- taketrance
- Fernando_A
- Paragontas7000
- Δροσουλίτης
- GeorgePap2003
- charmander
- camil
- thenutritionist
- Memetchi
- Shadowban
- Athens2002
- Wonderkid
- Libertus
- Ωρορα
- giannhs2001
- Βασιλης1234
- Jim175
- Debugging_Demon
- AggelikiGr
- Obi-Wan Kenobi
- Giorgkalo
- MarcoReus
- marww
- DimitraA.
- fourkaki
- Anastasia_01
- spring day
- Ariana2018
- arko
- Stelios725
- User2350
- vaspan
- Bitter
- sofoula2430
- Kassiopi
- βερα
- DioOsm
- g_i_a_n_n_i_s_
- gademis
- Mt73
- globglogabgalab
- Jack of Spades
- SlimShady
- Mhtrogoal
- Idontknoww
- nicks1999
- Johnny15
- snowy
- Αλκης Κ.
- Insertcoin
- Demlogic
- billie perrakis
- unπαικτable
- CiNeFiL
- harry akritas
- jj!
- Denexeisidera
- italian
- edweimaste
- Griff
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Ace of Spades
- fmarulezkd
- pink_panther
- hirasawayui
- kiyoshi
- Satan Claus
- Στεφανος56
- kogba
- Ryuzaki
- apathier
- sokliap
- tslef8
- Angelo27
- T C
- Rene2004
- Έμμα
- Viedo
- Superhuman
- tomicrotroll
- Metalhead_4_life
- uni77
- Nickx
- panagiotis econ
- don_vito
- Εχέμυθη
- Μαυρίκιος
- Κλημεντίνη
- Alma Libre
- Georgiapon25
- GoddamnRight
- naihou
- Jocaste
- Μαριλένα__
- Dogie
- Meow
- American Economist
- Γατόπαρδος.
- Μάρκος Βασίλης
- Hyper_
- Johnman97
- Trolling Stones
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.