Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modkay
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Μαθητής για περίπου 1 1/2 χρόνο ακόμα.Που θά πάει όμως,θα περάσει.Μετά αρχίζουν τα ωραία!
Ποιος διαδίδει τέτοιες φήμες?

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από dooo:Ποιος διαδίδει τέτοιες φήμες?![]()
Το βλέπουμε ιδίοις όμασοι

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις...
Σοφή κουβέντα!!!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι θα 'ρθεις...
εκεί που είσαι ήμουνα και εδώ που είμαι μην έρθεις έχει τσούχτρες και λάσπη αντί για άμμο καλύτερα πήγενε στις Σπέτσες για διακοπές και τα καλάβρυτα καλά είναι
theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Μαθητής για περίπου 1 1/2 χρόνο ακόμα.Που θά πάει όμως,θα περάσει.Μετά αρχίζουν τα ωραία!
Να μην τα ακουω αυτα! καθε ηλικια εχει την ομορφια του! μην επηρεαζεσαι απο το περιγυρο σου, μην ελπιζεις τπτ μη φοβασαι τπτ! που λεει και ο ποιητης!
Θα ερθει ο καιρος που θα χαρεις τα φοιτιτικα χρονια ... μεχρι τοτε αδραξε τη μερα!
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:Να μην τα ακουω αυτα! καθε ηλικια εχει την ομορφια του! μην επηρεαζεσαι απο το περιγυρο σου, μην ελπιζεις τπτ μη φοβασαι τπτ! που λεει και ο ποιητης!
Θα ερθει ο καιρος που θα χαρεις τα φοιτιτικα χρονια ... μεχρι τοτε αδραξε τη μερα!
Φυσικά και τα μαθητικά χρόνια έχουν τα καλά τους.Αλλά το να είσαι φοιτητής είναι άλη φάση.Είσαι περισσότερο ελεύθερος.
songless_bird
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιατι τωρα σε καταπιεζει καποιος?Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Φυσικά και τα μαθητικά χρόνια έχουν τα καλά τους.Αλλά το να είσαι φοιτητής είναι άλη φάση.Είσαι περισσότερο ελεύθερος.
Ελπιζω να μην νιωθεις ετσι, γιατι οσα παιδια ενιωθαν ετσι στα μαθητικα τους χρονια, οταν εγιναν φοιτητες και εφυγαν απο την επιβλεψη (καταπιεση

Εγω τι να δηλωσω ρε παιδια? Εβαλα για μουσικος ,αλλα τελειωνω λογιστικη (μπλιαχ) δεν ξερω αν θα τα καταφερω να γινω μουσικος

Vkey
Επιφανές μέλος

Μμμ...ποιος/α αλλος/η είναι στα παιδαγωγικά;

pavlina
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Δασκάλα ειδικής αγωγής (αν και το ξέρετε)
Μμμ...ποιος/α αλλος/η είναι στα παιδαγωγικά;![]()
Απ' ότι φαίνεται οι δυο μας τουλάχιστον στην Πρωτοβάθμια (νηπιαγωγός)

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από pavlina:Απ' ότι φαίνεται οι δυο μας τουλάχιστον στην Πρωτοβάθμια (νηπιαγωγός)![]()
Έτσι τα παιδαγωγικα...λίγες και καλές 8)

The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από songless_bird:Γιατι τωρα σε καταπιεζει καποιος?
Ελπιζω να μην νιωθεις ετσι, γιατι οσα παιδια ενιωθαν ετσι στα μαθητικα τους χρονια, οταν εγιναν φοιτητες και εφυγαν απο την επιβλεψη (καταπιεση) των γονιων ξεσαλωσαν...Με την κακη εννοια. Και εκαναν πραγματα που ισως να μετανιωσουν αργοτερα.
Εγω τι να δηλωσω ρε παιδια? Εβαλα για μουσικος ,αλλα τελειωνω λογιστικη (μπλιαχ) δεν ξερω αν θα τα καταφερω να γινω μουσικος![]()
Φίλε,όλοι οι καλοί μαθητές νιώθουν μια καταπίεση.Καθημερινό διάβασμα,φροντιστήρια κ.α.
Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου καιπιστεύω πως θα εκμεταλλευτώ σωστά την <<ελευθερία>> του να είσαι φοιτητής.

Αρχική Δημοσίευση από Nicko_McBrain:Φίλε,όλοι οι καλοί μαθητές νιώθουν μια καταπίεση.Καθημερινό διάβασμα,φροντιστήρια κ.α.
Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου καιπιστεύω πως θα εκμεταλλευτώ σωστά την <<ελευθερία>> του να είσαι φοιτητής.
χα!χα!χα!...
The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Founes:χα!χα!χα!...
Για πές μας ρε φίλε που είναι το αστείο ?

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

το καλό είναι οτι το πρόγραμμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο εσένα...
το κακό είναι οτι το πρόγραμμα εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό απο εσένα...
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ένα και το αυτό Valder!
Dare-Devil, θα καταλάβεις σε 2 χρονάκια![]()
Αναλόγως που θα περάσεις....Αμα περάσεις Ιατρικη-Ευελπίδων δεν έχεις ώρες για να βγεις (εχω τον ξαδερφό μου εκεί και την έχει πάθει αγρια δεν προλαβαινει να διαβασει!!) ή Μηχανολογία-ηλεκτρολογια πολυτεχνείο.Το τελευταίο είναι και αυτό ένα κόμη παλουκι!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.