fairytale
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Σίγουρα δε μπορώ να ισχυριστώ ότι ξέρω και πολλά από σχέσεις αλλα νομίζω ότι θα νευρίαζα αν έπρεπε ο άλλος να με σέρνει κάθε τόσο σε μέρη που δε γουστάρω να πάω, η να έρχεται μαζί μου με το ζόρι σε μέρη που γουστάρω εγώ και να τον βλέπω με κατεβασμένα μούτρα όλη την ώρα. Μέχρι ενός σημείου το άγνωστο θα είχε ενδιαφέρον αλλα μετά τον πρώτο ενθουσιασμό νομίζω ότι θα προτιμούσα να ζήσω τη ζωή μου με βάση αυτά που μου αρέσουν όλα αυτά τα χρονια, γί'αυτό και θα προτιμούσα έναν άνθρωπο με τον οποιο να συμφωνώ. Όσο ωραίο κι αν είναι να γνωρίζεις κάτι διαφορετικό, εμενα πάντα θα με συγκινεί περισσότερο η ιδέα του να μοιράζομαι αυτά που μου αρέσουν και να βλέπω στα ματια του αλλου ότι τα εκτιμάει όσο κι εγώ.
Επίσης, η μόρφωση, η εξυπνάδα και το κοινωνικό επίπεδο πιστεύω ότι παίζουν σημαντικό ρολο, όσο κι αν προσπαθούν οι ρομαντικοί να μας πείσουν για το αντίθετο. Δεν ξέρω πως τα βγάζουν πέρα οι άλλοι, εγώ πάντως τυχαίνει πολλές φορες με έναν άνθρωπο που έχει τελείως άλλο υπόβαθρο απλά να μη μπορώ να συνεννοηθώ και επειδή δεν πιστεύω ότι η αγάπη είναι αρκετή για να τα λύσει όλα, ποτε δε θα έμπαινα στο τριπάκι να προσπαθήσω να κάνω μια τέτοιου είδους σχέση να δουλέψει.
Just my two cents.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ'αυτό συμφωνώ κι εγώ, αν και ίσως ακούγεται λίγο άσχημο σε κάποιουςΕπίσης, η μόρφωση, η εξυπνάδα και το κοινωνικό επίπεδο πιστεύω ότι παίζουν σημαντικό ρολο, όσο κι αν προσπαθούν οι ρομαντικοί να μας πείσουν για το αντίθετο.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και σε κάθε περίπτωση προσωπικά από το να είμαι με κάποιον που έχει τα "τυπικά" προσόντα (καλή δουλειά με μεγάλο μισθό, ένα πτυχίο Πανεπιστήμιου κλπ) και να βαριέμαι την ζωή μου, προτιμώ να είμαι με κάποιον που περνάω καλά κι ας μην είναι του "επιπέδου μου". (Φυσικά δεν υποννοώ πως όποιος έχει τα τυπικά προσόντα είναι και βαρετός και το ανάποδο, απλά λέω τι θα έκανα αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα σε αυτά τα δύο).

roumana
Διάσημο μέλος

Περιττό να σου πω ότι γνώρισα δικηγόρους, γιατρούς και άλλους μορφωμένους μέσα στην επιπολαιότητα στο τι αφορά η σχέση τους ενώ βρήκα σοβαρότητα και αφοσίωση σε έναν απόφοιτος λυκείου… μαρμαράς.Επίσης, η μόρφωση, η εξυπνάδα και το κοινωνικό επίπεδο πιστεύω ότι παίζουν σημαντικό ρολο, όσο κι αν προσπαθούν οι ρομαντικοί να μας πείσουν για το αντίθετο. Δεν ξέρω πως τα βγάζουν πέρα οι άλλοι, εγώ πάντως τυχαίνει πολλές φορες με έναν άνθρωπο που έχει τελείως άλλο υπόβαθρο απλά να μη μπορώ να συνεννοηθώ και επειδή δεν πιστεύω ότι η αγάπη είναι αρκετή για να τα λύσει όλα, ποτε δε θα έμπαινα στο τριπάκι να προσπαθήσω να κάνω μια τέτοιου είδους σχέση να δουλέψει.
Όταν ο άνθρωπος έχει σωστές ιδέες για το πως πρέπει να λειτουργήσει μια σχέση, οταν ειναι καλλιεργημένος, (σωστα τα λες Καζιρακι )…τύφλα να έχει "η μόρφωση" και το κοινωνικό status…
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

ουφ, πραγματικά δεν ξέρω, τό'λεγα ότι δεν πρέπει να παίρνω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις αφού δεν το κατέχω το αντικείμενο! Φεύγω, πάω στη συζήτηση για τα αμάξια, εκεί θα τα πάω καλύτερα!

Ακούγεται λογικό να παίζουν ρόλο η μόρφωση και το κοινωνικό επίπεδο. Αλλά νομίζω μεγαλύτερο ρόλο παίζει η καλλιέργεια και όχι η μόρφωση: υπάρχουν άνθρωποι με τριάντα πτυχία που είναι εντελώς χοντροκομμένοι, υπερόπτες και ανυπόφοροι και άλλοι που μ' ένα απολυτήριο Λυκείου που όμως έχουν "τριφτεί" στη ζωή που μπορούν να σταθούν οπουδήποτε με άνεση.
Προφανώς δεν εννοούμε ότι μπορούμε να κάνουμε σχέση με οποιονδήποτε μορφωμένο.Περιττό να σου πω ότι γνώρισα δικηγόρους, γιατρούς και άλλους μορφωμένους μέσα στην επιπολαιότητα στο τι αφορά η σχέση τους ενώ βρήκα σοβαρότητα και αφοσίωση σε έναν απόφοιτος λυκείου… μαρμαράς.
Απλά το θεωρούμε σημαντικό υπέρ και αυτό. Είναι δηλαδή αναγκαία συνθήκη, αλλά όχι ικανή

roumana
Διάσημο μέλος

Μη με στεναχωράς…ουφ, πραγματικά δεν ξέρω, τό'λεγα ότι δεν πρέπει να παίρνω μέρος σε τέτοιες συζητήσεις αφού δεν το κατέχω το αντικείμενο! Φεύγω, πάω στη συζήτηση για τα αμάξια, εκεί θα τα πάω καλύτερα!![]()

Εμείς το κατέχουμε νομίζεις? Να λέμε και εμείς τι νομίζουμε ότι μας έμαθε η ζωή…
Idril
Πολύ δραστήριο μέλος

Μη με στεναχωράς…![]()
ποτε, ποτε, ποτε! Larta-ma! (σωστά το είπα?

roumana
Διάσημο μέλος

ποτε, ποτε, ποτε! Larta-ma! (σωστά το είπα?)
χαχαχαχ. καλο... iarta-ma ειναι.
και μην το ξαναπεις.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

+1Έλκονται, πώς δεν έλκονται, απλά δεν ξέρω πόσο κρατά αυτή η έλξη.![]()
λίγα λόγια με όλη την ουσία

Neraida
Επιφανές μέλος

Το να ταυτίζεσαι ή το να έχεις χημεία; Εσείς είχατε ποτέ σχέση με κάποιον, παρόλο που νιώθατε πως είστε η μέρα με την νύχτα μαζί τους;
Χμμ..οταν λεμε οτι υπαρχει μεταξυ μας χημεια, δεν εννοουμε οτι ταιριαζουμε, οτι "ταυτιζομαστε"?
Και το ακριβως αντιθετο ειναι το λεγομενο "τα ετερωνυμα ελκονται"....
Και με τον τροπο αυτο που εγω το σκεφτομαι, πιστευω, απο ο,τι εχω δει μεχρι τωρα, οτι ναι μεν τα ετερωνυμα ελκονται, αλλα αργα ή γρηγορα, όσο ενδιαφερον και να εχει μια τετοια σχεση, καταληγει σε τελος...δλδ δεν ειναι αρκετη αυτη η ελξη και μονο...
Ενω απο την αλλη μερια όταν υπαρχει χημεια, οι πιθανοτητες συνέχειας μίας τέτοιας σχεσης ειναι πολλες περισσότερες..
kalypso
Περιβόητο μέλος

Πιστεύω πως ναι, τα ετερώνυμα έλκονται, γιατί αλληλοσυμπληρώνονται. Κάτι που δεν έχει ο ένας, το έχει ο άλλος. Και έτσι η σχέση βρίσκεται σε μία ισορροπία. Αν δε υπάρχει και έλξη και χημεία, είναι πιστεύω η καλύτερη συνταγή για μία επιτυχημένη σχέση!

Klaus
Διάσημο μέλος

Αν όμως μιλάμε για απολύτως ετερώνυμα, δεν μπορώ να πω ότι πιστεύω στη διάρκεια τέτοιων σχέσεων.
lugar
Πολύ δραστήριο μέλος

Νομίζω ότι κάποια πράγματα είναι βασικά για τον καθένα μας και δεν εκτιμούμε το διαφορετικό σε αυτά (εγώ ας πούμε δεν θα μπορούσα με τσιγγούνη ανθρωπο ή φιλόδοξο), σε άλλα οι διαφορές μας μας βοηθούν να ανοίξουμε το οπτικό μας πεδίο και γι'αυτό μας γοητεύουν ή και μας κάνουν καλύτερους, και τέλος κάποια που μας φαίνονται και διαφορετικά και εκνευριστικά αλλά όχι τόσο σημαντικά για να ξεχάσουμε τα υπόλοιπα.
Ρόζα Νέρα Flamingo
Δραστήριο μέλος

κανεις ομως δε ρωταει τι γινεται μετα:p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rootbreaker
Τυχερό μέλος 2014

Βεβαιως και οι διαφορες παιζουν ρολο,δλδ νταξ προφανως αν δε μπορεις να σταθεις στο ιδιο σημειο με τον αλλον οκ,αλλα πιστευω οτι εμενα θα με εξιταρε ενας ανθρωπος που να σε κανει να ανοιγεις περισσοτερο τους οριζοντες σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Συμβιώνω αρμονικά (

Κατέληξα μάλλον στο ότι αν και οι ομοιότητες μπορεί να σε ενώσουν, οι διαφορές είναι αυτές που θα διατηρήσουν μια σχέση ζωντανή.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.