Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

Στα γενεθλία μου πήγα σε ένα πολύ ωραίο και κυριλάτο τέτοιο μαγαζί στη Γλυφάδα. Έχω κολλήσει τώρα και δε θυμάμαι πως λέγεται το μαγαζί! Αύριο το πρωί θα ρωτήσω πώς λεγότανε!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω αν τα θαλασσινά είναι φρέσκα, οπότε δεν έχει καν νόημα να ψάξω. Και όχι, ούτε εχω δει ούτε έχω πάει σε τέτοιο μαγαζί εδώ γύρω.Λία μου μένεις στη Γλυφάδα και ψάχνεσαι??
Στα γενεθλία μου πήγα σε ένα πολύ ωραίο και κυριλάτο τέτοιο μαγαζί στη Γλυφάδα. Έχω κολλήσει τώρα και δε θυμάμαι πως λέγεται το μαγαζί! Αύριο το πρωί θα ρωτήσω πώς λεγότανε!
Μην ξεχάσεις να ρωτήσεις Βίκυ μου, θα σε ευγνωμονώ αν είναι καλό

venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Πλατάνων 2, Πλατεία Ν. Κηφισιάς
210-8075408
40-50 ? το άτομο
και στη γυρω περιοχή υπάρχουν άλλες δυο ψαροταβέρνες
Ο ΨΑΡΑΣ Ελαιών 54, Νέα Κηφισιά, 210-8079213
ΜΠΑΛΙΓΩΤΟ Πατρών 3, Νέα Κηφισιά, 210-6253778
δες εδώ το χάρτη
Subject to change
e-steki.gr Founder

Βίκυ, μήπως αυτό που λες είναι ο Νικόλας της Σχοινούσας;
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Με το αυτοκίνητο και κοντά στην Εθνική Οδό και οι τρεις ψαροταβέρνες....
Άλλωστε ζήτησες Αττική... μην σου προτείνω κάτι ακόμα πιο μακρυά -χαχαχαχ- Κακιά θάλασσα στη Κερατέα μια ψαροταβέρνα πάνω στη παραλία όχι ιδιαίτερη εμφάνιση αλλά φρέσκα ψάρια....
love_angel
Επιφανές μέλος

Έμαθα Λία μου! Και εμείς καλαμαράκια, χταπόδι και τέτοια φάγαμε!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Να σαι καλά! Αυτό φαίνεται και πιο παραδοσιακό από το Νικόλα της Σχοινούσας. Από τιμές πώς ήταν;https://www.zervasrestaurant.gr/
Έμαθα Λία μου! Και εμείς καλαμαράκια, χταπόδι και τέτοια φάγαμε!
Το χταπόδι ήταν μαλακό;
love_angel
Επιφανές μέλος

χμ τσιμπανε λιγο οι τιμες, αλλα οσο θα τσιμπαγε καθε μαγαζι με θαλασσινα, πανω στο κυμα, γλυφαδα και τα σχετικα!
ειχαμε παρει 2 μεριδες καλαμαρακια, μια χταποδι, σκορδαλια, μπυρες, ουζα, πατατες (αυτα νομιζω) και ειχαμε δωσει γυρω στα 50 ευρω.

[γυφτια μοουντ ον]κανονικα δε θα διναμε τιποτα γιατι ο μπαμπας μου ειναι φιλος με τον ιδιοκτητη αλλα ελειπε τη μερα που πηγαμε.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μήπως να ρθεις κι εσύ μαζί μας τότε; Σε ξέρει κι εσένα ο ιδιοκτήτης;Το χταποδι ηταν τελειο μη το ψαχνεις.
χμ τσιμπανε λιγο οι τιμες, αλλα οσο θα τσιμπαγε καθε μαγαζι με θαλασσινα, πανω στο κυμα, γλυφαδα και τα σχετικα!
ειχαμε παρει 2 μεριδες καλαμαρακια, μια χταποδι, σκορδαλια, μπυρες, ουζα, πατατες (αυτα νομιζω) και ειχαμε δωσει γυρω στα 50 ευρω.
[γυφτια μοουντ ον]κανονικα δε θα διναμε τιποτα γιατι ο μπαμπας μου ειναι φιλος με τον ιδιοκτητη αλλα ελειπε τη μερα που πηγαμε.[γυφτια μοουντ οφφ]

underwater
Περιβόητο μέλος

Και κυριλάτη, αλλά καλή επιλογή είναι και ο Milos του Hilton (μην μου πετάξετε πέτρες

Subject to change
e-steki.gr Founder

Το χταπόδι και τα καλαμαράκια ήταν κατεψυγμένα (!) και το χταπόδι στη σχάρα δεν ήταν αρκετά ψημένο και το είχαν τιγκάρει και στο λάδι.
Από ψάρια είχε μόνο μαρίδες (φρέσκιες) που μας έσπασαν τα νεύρα στο καθάρισμα τόσο μικρές που είναι.
Ήταν και εντελώς άδειο όταν πήγαμε (που είναι depressing από μόνο του).
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Κάποιος δεν ξέρει να τρώει ψάριΑπό ψάρια είχε μόνο μαρίδες (φρέσκιες) που μας έσπασαν τα νεύρα στο καθάρισμα τόσο μικρές που είναι.

Η μαρίδα ΔΕΝ καθαρίζεται, μια και κάτω.. ξέρω σοκαριστικό

Επειδή στο ψάρι είμαι παράξενη και μπορώ να καταλάβω πότε είναι φρέσκο λόγω μακρόχρονης εμπειρίας ψαρά, μόνο σε μια ταβέρνα έχω βρει καλό ψάρι:
https://trans.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_qsite7_1_14/11/2009_307893
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.