Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Iris_Didini :ΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!![]()
![]()
Δεν ήταν υπέροχο;;![]()
Xεχε, εντάξει τότε μου φαινόταν πανέμορφό αλλα πιο πολύ αγάπησα το 8310 που πήρα κάμποσα χρόνια μετά και το κράτησα και πολύ περισσότερο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apostolos1986
Νεοφερμένο μέλος

ericsson t68i
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ως symbian να φανταστώ;Αρχική Δημοσίευση από S1RHC:το 6600 επειδή έκανε πάρα πολλές πωλήσεις![]()
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Covenant
Δραστήριο μέλος

1.Siemens S25 (το πρωτο κινητο με εγχρωμη οθονη τριων χρωματων) - 1997
2.Νοkia 6210 (απο τα λιγα μοντελα που καθιερωσαν την εταιρια στον business τομεα,ηταν επισης και αθανατο)
3.Sony Ericsson P800 (απο τα πρωτα smartphone-κινητο επανασταση)
Οσο για την καμερα την θεωρω απαραιτητη (εστω vga) γιατι ειναι πολυ πρακτικο για αλλα πραγματα και οχι μονο να αποτυπωνεις ωραιες στιγμες.
Για παραδειγμα φωτογραφιζεις τον χαρτη του μετρο και τον εχεις,σε οποιαδηποτε πολη και αν πας και αναπασα στιγμη γνωριζεις πως και τι.
Δρομολογια,ανακοινωσεις,προγραμματα και γενικα οτι χρειαζεσαι να το σημειωσεις απευθειας,βγαζεις την καμερα κ το εχεις.
Σε ελαχιστα κινητα μπορεις να δεις αμεσα την εικονα με ικανοποιητικη ποιοτητα αλλα με το που μεταφερθουν οι εικονες στον υπολογιστη,ολα ειναι αψογα

Scandal
Διαχειριστής

Nokia 7650===> Το πήρα στις αρχές της Α Λυκείου γιατί μου αρέσει πολύ σαν κινητό και εξακολουθεί [μάλλον σε αυτό το κόσμο μόνο σε μένα αρέσει καθώς όλοι το κακολογουν ως άσχημο]

Nokia 6600===> Λίγο καιρό μετά το 7650.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

και εμενα μου αρεσει παρα πολυ το 7650 αν ειχα τα λεφτα θα το αγοραζα... και να φανταστεις οτι ελαχιστα κινητα μου αρεσουν πραγματικαΑρχική Δημοσίευση από Petros:Nokia 3310===> Πρώτο μυο κινητό στο γυμνάσιο- το κράτησα περίπου 2 χρόνια.
Nokia 7650===> Το πήρα στις αρχές της Α Λυκείου γιατί μου αρέσει πολύ σαν κινητό και εξακολουθεί [μάλλον σε αυτό το κόσμο μόνο σε μένα αρέσει καθώς όλοι το κακολογουν ως άσχημο]- το έχω ακόμα παράλληλα με το:
Nokia 6600===> Λίγο καιρό μετά το 7650.
![]()
giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:2.Νοkia 6210 (απο τα λιγα μοντελα που καθιερωσαν την εταιρια στον business τομεα,ηταν επισης και αθανατο)
Τέλειο κινητό!!!
Το είχα για περίπου 2 χρόνια και δεν είχε καταλάβει τίποτα!!! Τι τούμπες έιχε φάει, τι το είχα κυριολεκτικά ποτίσει (με νερό, κρασί, μπύρα και πολλά άλλα...) δεν πάθαινε τίποτα!!!
Γενικά έχουν περάσει διάφορα κινητά από τα χέρια μου...
αυτά που μου έμειναν είναι:
το 6210 (φυσικά!)
το 6600 (πολύ δυνατό κινητό)
και το 6230 που έχω τώρα... (δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έχει πολύ λιγότερες δυνατότητες από το 6600 αλλά μ' αρέσει και δεν σηκώνω κουβέντα!!!

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Covenant
Δραστήριο μέλος

Οταν λεω ταραξε τα νερα κυριολεκτω,ακομα και τωρα πολλα ακριβα τηλεφωνα δεν κανουν ουτε τα μισα απο οτι αυτο.
Σκεψου οτι εγω οχι απλα το ξεζουμισα σαν συσκευη,απλα το ειχα σαν φορητο λαπτοπ..οσο μπορει να υποθει κατι τετοιο..και εξηγω.
Flat rate GPRS (~4.5kb/s) ,opera browser ,mirc,icq,msn,on line games (backgammon etc),music clips,mp3,videoz, mp4 movies ,pdf viewer,e-mail,υποτυπωδες download + οταν επεστρεφα σπιτι εμπενα και ιντερνετ μεσω κινητου απο τον υπολογιστη...νομιζω οτι ηταν πολλα για μια συσκευη του 2003

...ξεχασα τους απειρους emulators που επαιζα κυριολεκτικα ΟΛΑ τα παιχνιδια με τα οποια μεγαλωσα στα ηλεκτρονικα...αλλη ποιοτητα...το εχω σε τεραστια εκτιμηση ακομα σαν συσκευη...μεχρι το Ρ990

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

σε λίγο καιρό έχρχεται στην αγορά ο συνεχιστής της slider s60 κατηγορίας της νόκια με το όνομα n80.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Skoulikadera---
Δραστήριο μέλος

Μotorola (αγνώτου μοντέλου) με πάχος 4-5cm και μήκος 14-15cm, πορτάκι (ουάου!) και κεραία που άνοιγε γύρω στα 10cm, και μπαταρία που κρατούσε το πολύ 2ώρες!!! Λοιπόν δεν ξέρω αν αυτή παντόφλα άφησε ιστορία το μόνο σίγουρο είναι ότι αποτελεί σήμερα συλλεκτικό κομμάτι

Αρχική Δημοσίευση από Valder:Τα ιστορικά για μένα ήταν.....το 6210 και το Τ39. Το πρώτο σκυλί και το 2ο κόσμημα!
Σωστός ο νέος όσον αφορά το Τ39. Το κινητάκι πέρασε στην ιστορία ως το πρώτο κινητό με Bluetooth.
Εποχή άφησε και Τ68 για την έγχρωμη οθόνη του αλλά και το GF768 για το μικρό του μέγεθος. (όχι ότι είμαι Ericsson fanatic!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.