niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Άλλες φορές έχω κάτσει μέχρι τις 5 -6 χαζεύοντας στον υπολογιστή, διαβάζοντας κάποιο μυθιστόρημα ή απλά ταξιδεύοντας στις σκέψεις μου.Τώρα το καλοκαίρι συνήθως μέχρι τις 4 γιατί μου αρέσει αυτή η ησυχία όταν όλοι βρίσκονται στα κρεβάτια τους.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Ελπίζω τουλάχιστον το αποτέλεσμα να ήταν worth-waiting...![]()
Ναι όλα πήγαν καλά. Απλά ο χρόνος δεν περνούσε...η νύχτα φάνηκε αιώνας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν τα φορτώνεις στον πετεινό όλο το εξάμηνο, λογικό είναι να μη βγαίνει στο τελος το πρόγραμμαΤον περασμένο Ιούνιο στην εξεταστική 3 μέρες σερί για τελική εργασία . Την τελευταία μέρα είχα μια σύγχυση που δεν ήξερα τι κάνω.Απλά δεν γινόταν να βγει το πρόγραμμα αλλιώς. Το ξημέρωμα ήταν πολύ ωραίο αν και αγχώθηκα μήπως δεν προλάβω. Εννοείται δε θα το ξανάκανα με τίποτα.
Άλλες φορές έχω κάτσει μέχρι τις 5 -6 χαζεύοντας στον υπολογιστή, διαβάζοντας κάποιο μυθιστόρημα ή απλά ταξιδεύοντας στις σκέψεις μου.Τώρα το καλοκαίρι συνήθως μέχρι τις 4 γιατί μου αρέσει αυτή η ησυχία όταν όλοι βρίσκονται στα κρεβάτια τους.![]()

niek
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν τα φορτώνεις στον πετεινό όλο το εξάμηνο, λογικό είναι να μη βγαίνει στο τελος το πρόγραμμα![]()
Καλό είναι αν δεν ξέρει κανείς το πρόγραμμα της σχολής και τους στόχους του καθενός, να μην εκφέρει άποψη.
Φιλικά πάντα

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Αν τα φορτώνεις στον πετεινό όλο το εξάμηνο, λογικό είναι να μη βγαίνει στο τελος το πρόγραμμα![]()
Πραγματικα δεν μπορεις να φανταστείς ποσο άδικο εχεις

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Έλα αυτό είναι λίγο τσουβάλιασμα και το ξέρεις.

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Έλα αυτό είναι λίγο τσουβάλιασμα και το ξέρεις.![]()
Βασικά, εγώ θα συμφωνήσω εν μέρει, όχι φυσικά προσωπικά για την niek, αλλά για "την γενική αλήθεια".
Όντως, αν όλο το εξάμηνο τα έχεις γραμμένα τα μαθήματα, και το καλύτερο πρόγραμμα να σου βάλουν είναι πρακτικά αδύνατο να γράψεις άριστα σε όλα (ή και στα περισσότερα) και να έχεις και μία "ανθρώπινη" εξεταστική από άποψη ωρών διαβάσματος.
Το θέμα είναι όμως πως το αντίθετο δεν ισχύει, δηλαδή η ενασχόληση μέσα στο εξάμηνο δεν είναι εγγύηση ότι η εξεταστική θα είναι ρόδινη! Στο πρώτο εξάμηνο, ενώ διάβαζα από την αρχή για τα περισσότερα μαθήματα, πάλι μου βγήκε η πίστη μέσα στην εξεταστική λόγω απαίσιου προγράμματος (πχ. φυσική και ανατομία back-to-back με μία μέρα κενό, που να κάνεις σωστή επανάληψη). Αντίστοιχα αυτό το εξάμηνο η εξεταστική ήταν υπερβολικά μεγάλη, με τραγικά κενά για σχετικά 'εύκολα' μαθήματα όπως η Γενική Φυσιολογία να έχουν 8 (!!!) μέρες κενό πριν από αυτά. Ως αποτέλεσμα, η εξεταστική ήταν εξοντωτική και άφησε μόνο 3 βδομάδες κενό πριν να πρέπει να αρχίσω διάβασμα για τον σεπτέμβρη.

Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Από τα πιο παράξενα ήταν όταν έφτασε 5.30 το πρωί, σε σπίτι φίλης όπου είχαμε μαζευτεί στις 10 και πιάσαμε το Trivial Pursuit - τι σου είναι τα ανίδεα νιάτα

Μία άλλη φορά είχα ξενυχτήσει - στο τηλέφωνο, διότι ένας φίλος μου ήταν πεποισμένος ότι είχε κολλήσει αφροδίσιο νόσημα και το συζητούσαμε για κανένα 3ωρο, μέχρι να αποφασίσει να πάει για εξετάσεις. Πήγαμε στο νοσοκομείο στις 5 το χάραμα, φύγαμε στις 9, και έκλεισα 42 ώρες ξύπνια - οι τελευταίες ώρες ήταν μαρτύριο

Πλέον όμως χρειάζομαι περισσότερο τον ύπνο μου (

Δεν σε λέω
Νεοφερμένο μέλος

Μετά έχω κοιμηθεί πολλές φορες 4-5ωρα το βραδύ ή εκανα "συχνους και μικρούς υπνους" κατα την διαρκεια ταξιδιών :p δλδ κοιμομουνα στις 12,ξυπναγα μετα απο κατα μισαωρο,μετα στις 2 πάλι,μετα στις 5 κλπ... :p
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zilda
Πολύ δραστήριο μέλος

Ήταν μια περίοδος που έβγαινα για ποτό το βράδυ και λέγαμε η μια στην άλλη «Γυαλιά ηλίου πήρες;»

Ξέραμε ότι θα γυρίσουμε σπίτια μας πρωί με τον ήλιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ariana2018
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου έχει τύχει σαν φοιτήτρια πολλές φορές να μην κοιμηθώ καθόλου γενικά έχω κάνει πάρα πολλά ξενύχτια Και εξακολουθώ να κάνω όπως βλέπετεΠοια ώρα ήταν αυτή που είχατε κοιμηθεί πιο αργά; Σας έχει τύχει ποτέ να μην κοιμηθείτε καθόλου;
Εγώ το πιο αργό που είχα κοιμηθεί ποτέ ήταν στις 04:00 για πολλούς λόγους [αϋπνία, ανγούλα κ.ά.]. Όποτε πάω σε γάμους κλπ. πρίζω τους γονείς μου να φύγουμε νωρίς!(πριν τις 01:00!
)
Εάν θέλετε να συζητήσετε σχετικά με τον ύπνο και το πότε λειτουργείτε καλύτερα πατήστε εδώ: https://www.e-steki.gr/showthread.php?t=125541

Βέβαια τώρα όχι στα κλαμπάκια στα μπαράκια στις παραλίες στα παρκάκια Τώρα είμαι σπίτι με την πυτζάμα Γιατί στο διπλανό δωμάτιο έχω μωράκια

Skiyo
Διάσημο μέλος

Guest 190013
Επισκέπτης

Από διακοπές εντάξει πολλές φορές γυρνάς αργά αλλά θα μου μείνει εκείνη η νύχτα στην Ίο που, όσοι αντέξαμε όλο το πρόγραμμα του κλαμπ, γυρνώντας μετά βίας στο κάμπινγκ 9 το πρωί, σε άσχημη κατάσταση από το μεθύσι και με ντάλα ήλιο πάνω από τη σκηνή να μη μπορείς να κοιμηθείς, καταφύγαμε στη παραλία όπου μετά τη βουτιά μας πήρε ο ύπνος στις ξαπλώστρες χωρίς καν να προλάβουμε να φυλάξουμε κάπου κινητά λεφτά κλπ.
Guest 749981
Επισκέπτης

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

Φιλε εχω να κοιμηθω πρις τις 12 κυριολεκτικα απο το γυμνασιο ξερω γω με καμια εξαιρεση αμα ημουν αρρωστος κτλ χαχαχαχα πριν τις 1 δεν το θεωρω αργα και ας εχω σχολη το πρωιΤώρα που δε μου επιβάλλει κανείς να ξυπνήσω πρωί μένω ξύπνιος καθημερινά ακόμα και στις 2 τη νύχτα καμιά φορά. Σπανιότατο φαινόμενο να κοιμηθώ πριν τις 11:30.
annfire
Εκκολαπτόμενο μέλος

The Mountain
Πολύ δραστήριο μέλος

On-topic: έχω κάνει 48ωρο σχεδόν όταν με ταλαιπωρούσαν κάτι αυπνίες. Από τα καλά ένα που ξεχωρίζω είναι όταν μετά από σερί πήγα 9 το πρωί σε καθηγητή να τον ρωτήσω κάτι για μια εργασία. Εγώ ήμουν πιωμένος, αυτός έλεγε ότι να ναι, χίλια χρόνια να ζήσει ο βοηθός ΥΔ, ακόμα θα χρωστούσα χωρίς αυτόν.

Σαν φοιτητής επίσης ξενυχτούσα πολύ, ειδικά τα πρώτα τρία έτη. Έξοδοι, παρέες στο σπίτι, etc.
Τώρα πλέον σαν «ευσυνείδητος ενήλικας» ξενυχτάω μέχρι τα όρια του αποδεκτού. Δηλαδή, προσπαθώ να κοιμάμαι 5-7 ώρες τη μέρα. Βέβαια, δεν τα καταφέρνω πάντα διότι είμαι υπερκινητικό όν και δεν ησυχάζω σχεδόν ποτέ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.