Agaphbou
Περιβόητο μέλος
Η Αγάπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 5.302 μηνύματα.

20-04-21

14:54
Όλη μου η φοιτητική ζωή ήταν ένα μεγάλο ξενύχτι, αντίο σας.
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα.

20-04-21

14:56
Σε καθημερινή βάση κοιμάμαι 4-5 το πρωί.Βέβαια δεν είναι καλή συνήθεια και σίγουρα δεν είναι καλό για την υγεία μου.

20-04-21

14:57
Πίσω στις εποχές που ήμουν φοιτήτρια, τρίτο έτος, εξεταστική χειμερινό εξάμηνο. Έδινα εκείνη τη μέρα τρία μαθήματα. Είχα φύγει από το σπίτι κατά τις 8 το πρωί να πάω νά δώσω τα μαθηματακια μου. Τελειώνω κατά τό απογευματάκι και μου λέει μία συμφοιτητρια μου να πάμε στο μαγαζί που δούλευε μία άλλη γνωστή μας για μια μπύρα. Η μία μπύρα έγιναν δύο, μετά η μπύρα έγινε ρακόμελο καί ύστερα ήρθαν και κάτι φίλοι της. Μην τα πολυλογω καταλήξαμε στο ταξίδι και στο Berlin (απο τα πιο γνωστά αφτεραδικα της Θεσσαλονίκης) και πήγαμε καί για μπουγάτσα. Γύρισα στο σπίτι κατά τίς 11 το άλλο πρωινό. Τα μαθήματα τα πέρασα και τα τρία με βαθμό πάνω από 8 

Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 1.116 μηνύματα.

20-04-21

15:00
Η Μπουγάτσα είναι το αγαπημένο μου γλύκισμα.
Καλά πως πέρασες τα μαθήματα χωρίς να έχεις κοιμηθεί καθόλου ;'
edit Πρώτα τα έδωσες και μετά ξενύχτησες.Κατάλαβα.
Εγώ φοιτητής πήγαινα κινηματογράφο μετά τις 10:00 το βράδυ και γύριζα 2:00 στο σπίτι.
Καλά πως πέρασες τα μαθήματα χωρίς να έχεις κοιμηθεί καθόλου ;'
edit Πρώτα τα έδωσες και μετά ξενύχτησες.Κατάλαβα.
Εγώ φοιτητής πήγαινα κινηματογράφο μετά τις 10:00 το βράδυ και γύριζα 2:00 στο σπίτι.

20-04-21

15:03
Πρώτα τα έδωσα καί μετά ξενύχτησα βρε, διάβασε τί λέω πιο πάνωΗ Μπουγάτσα είναι το αγαπημένο μου γλύκισμα.
Καλά πως πέρασες τα μαθήματα χωρίς να έχεις κοιμηθεί καθόλου ;

Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

20-04-21

15:20
Αυτα ειναι!Και εμεις σπιτι μς τιμς και σαπιλα... στα καλυτερα χρονια μας ...Πίσω στις εποχές που ήμουν φοιτήτρια, τρίτο έτος, εξεταστική χειμερινό εξάμηνο. Έδινα εκείνη τη μέρα τρία μαθήματα. Είχα φύγει από το σπίτι κατά τις 8 το πρωί να πάω νά δώσω τα μαθηματακια μου. Τελειώνω κατά τό απογευματάκι και μου λέει μία συμφοιτητρια μου να πάμε στο μαγαζί που δούλευε μία άλλη γνωστή μας για μια μπύρα. Η μία μπύρα έγιναν δύο, μετά η μπύρα έγινε ρακόμελο καί ύστερα ήρθαν και κάτι φίλοι της. Μην τα πολυλογω καταλήξαμε στο ταξίδι και στο Berlin (απο τα πιο γνωστά αφτεραδικα της Θεσσαλονίκης) και πήγαμε καί για μπουγάτσα. Γύρισα στο σπίτι κατά τίς 11 το άλλο πρωινό. Τα μαθήματα τα πέρασα και τα τρία με βαθμό πάνω από 8![]()
Ουριήλ
Διάσημο μέλος
Ο Ουριήλ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αγία Παρασκευή (Αττική). Έχει γράψει 2.035 μηνύματα.

20-04-21

15:20
Πέρσι όταν ήμουν πρωτοετής στο πανεπιστήμιο παίζαμε με τους φίλους μου Monopoly και ξενυχτίσαμε μέχρι τις 3:00... μπορώ να πω ότι βραδιάτικα ξεσηκώσαμε την πολυκατοικία με τις φωνές για το αν κάποιος έκλεψε ή όχι και για το ποιος κέρδισε

20-04-21

15:27
Καλά γενικά επειδή μένω μακριά από το κέντρο δεν έκανα τρέλα ξενύχτια, μόνο στο ερασμους μου έκανα πολλά μαζεμένα. Αλλά αυτό ήταν από αυτά που το ευχαριστήθηκαΑυτα ειναι!Και εμεις σπιτι μς τιμς και σαπιλα... στα καλυτερα χρονια μας ...

20-04-21

15:52
Πολλά σερί και χωρίς λόγο, θυμάμαι ότι ένιωθα εφορία στη σκέψη ότι θα το πάρω σερί αλλά την επόμενη μέρα άρχισα να πέφτω ψυχολογικά . Έχω σταματήσει να το κάνω.
Τα πιο πολλά σερί ήταν για να φτιάξω το πρόγραμμά μου για να κοιμάμαι νωρίς που δεν λειτούργησαν ποτέ, ίσα ίσα τα πράγματα πάντα γινόταν χειρότερα .
Τα πιο πολλά σερί ήταν για να φτιάξω το πρόγραμμά μου για να κοιμάμαι νωρίς που δεν λειτούργησαν ποτέ, ίσα ίσα τα πράγματα πάντα γινόταν χειρότερα .
Guest 209912
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

20-04-21

17:36
Δε ξέρω αν πιάνεται για ξενύχτι αλλά στον στρατό επί ένα μήνα περίπου κοιμόμουν γύρω στις 4 ώρες κάθε μέρα σε δύο σπαστά δίωρα λόγο συνεχόμενων υπηρεσιών. Ήταν ένας άθλιος μήνας όπου κατάλαβα πραγματικά τι σημαίνει sleep deprivation και μόλις τελείωσε κοιμήθηκα 2 μισή μέρες συνεχόμενες.
Πλέον τα ξενύχτια τα αποφεύγω γιατί την άλλη μέρα είμαι χάλια και δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρώσω και να κάνω οποιαδήποτε νοητική εργασία.
Πλέον τα ξενύχτια τα αποφεύγω γιατί την άλλη μέρα είμαι χάλια και δεν μπορώ με τίποτα να συγκεντρώσω και να κάνω οποιαδήποτε νοητική εργασία.
Εχω κάνει κι εγώ αρκετά τέτοια σερί για τον ίδιο λόγο και ναι, είναι χάλια. Το κόλπο για να καταφέρεις να φτιάξεις το ωραρίου ύπνου είναι να ξυπνάς γύρω στις 7 και να βγαίνεις αμέσως έξω για κανένα δεκάλεπτο να μαζέψουν φως ηλίου τα μάτια σου, και μετά το βράδυ να μην κοιτάς οθόνες μετά τις 10.Πολλά σερί και χωρίς λόγο, θυμάμαι ότι ένιωθα εφορία στη σκέψη ότι θα το πάρω σερί αλλά την επόμενη μέρα άρχισα να πέφτω ψυχολογικά . Έχω σταματήσει να το κάνω.
jj!
Τιμώμενο Μέλος
Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.492 μηνύματα.

20-04-21

17:38
Πωπω, τα ίδια ισχύουν και τώρα, ~6 χρόνια μετά...Εγώ τα καλοκαίρια, και γενικά στις γιορτές/τα σαββατοκύριακα, κάνω παρέα στα νυκτόβια θηλαστικά (call me batman).
Το καλοκαίρι/Τα Χριστούγεννα/Το Πάσχα:
Δεν υπάρχει μέρα που να κοιμάμαι πριν τις 3:00 τα χαράματαΤο ρεκόρ αϋπνίας μου έχει φτάσει μέχρι τις 11:00 το πρωί
Πάντως, μπορεί να κοιμάμαι αργά (ή νωρίς, ανάλογα πώς το βλέπει κανείς
), αλλά φροντίζω να κοιμάμαι καθημερινά τουλάχιστον 7-10 ώρες την ημέρα
Συνήθως κοιμάμαι κατά τις 4:00πμ και ξυπνάω 1:00μμ. Είναι ωραία εποχή, γιατί βγαίνεις έξω και περνάς καλά. Ακόμη κι όταν δε βγαίνω έξω, κάθομαι και μιλάω με φίλους στον υπολογιστή, που είναι ξενύχτηδες σαν εμένα
Αν θέλετε να κάνετε συζητήσεις φιλοσοφικού επιπέδου ή θέλετε να έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, να επικοινωνείτε μαζί τους τις μεταμεσονύχτιες ώρες
Τα Σαββατοκύριακα:
Όταν έχω υποχρεώσεις (πχ σχολείο), μπαίνω σε μια ρουτίνα, οπότε αλλάζει το βιολογικό μου ρολόι την ώρα τουΤα Σαββατοκύριακα όμως, μπορεί να τύχει να πέσω για ύπνο 1:00-2:00πμ, αλλά παντα αναπληρώνω τον ύπνο με το να κοιμάμαι περισσότερες ώρες το πρωί
Ρεκόρ αϋπνίας ευτυχώς δεν έχω, γιατί πάντα φροντίζω να κοιμάμαι, ακόμη κι αν ο ύπνος είναι 3 ώρες την ημέρα. Έχω, όμως, ρεκόρ ύπνου που βρίσκεται στις 16 ώρες, το οποίο τέθηκε όταν πήγαινα γ' γυμνασίουΦέτος παραλίγο να ξεπεράσω το ρεκόρ, αλλά ξύπνησα στις 15 ώρες ύπνου (ήταν Τσικνοπέμπτη, βγήκα έξω, κοιμήθηκα 2,5 ώρες, πήγα σχολείο, γύρισα σπίτι και ξεράθηκα για 15 ώρες
).

20-04-21

18:01
Ναι αυτό ή και 8 το πρωί να κοιμηθείς ξύπνα 10, μη το πάρεις σερί .Δε ξέρω αν πιάνεται για ξενύχτι αλλά στον στρατό επί ένα μήνα περίπου κοιμόμουν γύρω στις 4 ώρες κάθε μέρα σε δύο σπαστά δίωρα λόγο συνεχόμενων υπηρεσιών. Ήταν ένας άθλιος μήνας όπου κατάλαβα πραγματικά τι σημαίνει sleep deprivation και μόλις τελείωσε κοιμήθηκα 2 μισή μέρες συνεχόμενες.
Εχω κάνει κι εγώ αρκετά τέτοια σερί για τον ίδιο λόγο και ναι, είναι χάλια. Το κόλπο για να καταφέρεις να φτιάξεις το ωραρίου ύπνου είναι να ξυπνάς γύρω στις 7 και να βγαίνεις αμέσως έξω για κανένα δεκάλεπτο να μαζέψουν φως ηλίου τα μάτια σου, και μετά το βράδυ να μην κοιτάς οθόνες μετά τις 10.
Αν και εμένα το σερί με επηρέαζε κάπως μεγαλύτερη , όχι σε εποχές σχολείου , και είχα διακοπτόμενο ύπνο οπότε δεν μπορούσα να υπολογίσω ότι θα κοιμηθώ 10 ώρες ή 15 ή 8 και 4 κάθε φορά ήταν ότι να ναι , οπότε το επόμενο βράδυ πάλι ήταν το μάτι γαρίδα . Αλλά σε άλλον μπορεί να λειτουργεί δεν ξέρω.
Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

20-04-21

18:31
Όταν ήμασταν φοιτητές, η παρέα που αποτελείτο από 3 αγόρια και 3 κορίτσια, θελήσαμε να κάνουμε ένα πείραμα. Να δοκιμάσουμε πόσο χρονικό διάστημα μπορούμε να μείνουμε ξάγρυπνοι. Κλειστήκαμε λοιπόν σε ένα σπίτι με αρκετές προμήθειες με σκοπό να μην κοιμηθούμε μέχρις ότου αντέξουμε. Τρώγαμε, πίναμε καφέδες, καπνίζαμε, τραγουδούσαμε, χορεύαμε, μιλούσαμε, παίζαμε παιχνίδια, καταπίναμε ασπιρίνες. Αν κάποιος πήγαινε να γλαρώσει οι άλλοι τον ταρακουνούσαμε βίαια για να συνέλθει. Πέρασαν έτσι 3 εικοσιτετράωρα. Οπότε μια κοπέλα λιποθύμησε και έπεσε στο χαλί και μετά από λίγο και ένα αγόρι. Δεν ξυπνούσαν με τίποτα. Οι υπόλοιποι φοβηθήκαμε και αποφασίσαμε να εγκαταλείψουμε το άθλημα. Κοιμηθήκαμε ξεροί 24 ώρες και ξυπνήσαμε σκατά. Φυσικά δεν το ξανατολμήσαμε, αλλά η εμπειρία καταγράφηκε στα βιογραφικά μας.
Guest 890013
Επισκέπτης

01-05-21

11:46
εγώ διαβάζοντας τα ποστς σας μετά απο 5 μέρες με 1 ώρα ύπνο την κάθε μια
Guest 454371
Επισκέπτης

01-05-21

12:19
Ολα τα φοιτητικά χρόνια + αυτά που έρχονται χωρίς ανάσα
Guest 209912
Επισκέπτης

01-05-21

13:09
Ομόρφυνες.εγώ διαβάζοντας τα ποστς σας μετά απο 5 μέρες με 1 ώρα ύπνο την κάθε μιαView attachment 80252
Johnny15
Επιφανές μέλος
Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12.746 μηνύματα.

01-05-21

13:21
Τα μεγαλύτερα σε διάρκεια; Η σε κέφι; Γενικά σε κάποια ξενύχτια έχω απώλεια μνήμης. Ίσως αυτά να είναι τα καλύτερα. Ή και όχι. Πάμε παρακάτω.
Chem2000
Διάσημο μέλος
Η Chem2000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 3.117 μηνύματα.

26-05-21

23:43
Νομίζω το καλύτερο ξενύχτι το είχα κάνει μια φορά πρώτο έτος που βγήκαμε για χαλαρό ποτό στις 7 το απόγευμα και εν τέλει κατέληξα σπίτι στις 8 το πρωί μετά από clubing 

30-01-24

01:25
Γενικά είμαι νυχτοπούλι, αλλά στην 5ήμερη το τερμάτισα.. Δεν κοιμήθηκα σερί 3 βράδια από τα 4! Γύρισα σπίτι και κοιμόμουν 2 μέρες, έπεσα σε λήθαργο..! Αφού, θυμάμαι, ξύπνησα και ήμουν σε φάση "What year is it?" 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 74 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.