kalypso Περιβόητο μέλος Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα. 6 Οκτωβρίου 2008 στις 23:24 Η kalypso έγραψε: #21 06-10-08 23:24 Παλιά φωτογραφική μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 12:11 Η Γίδι έγραψε: #22 07-10-08 12:11 Yeah, baby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stratos7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 19:04 Ο Stratos7 έγραψε: #23 07-10-08 19:04 Λοιπόν, αυτό το βρήκα κατά λάθος αλλά νομίζω οτι ταιριάζει εδώ... Ηλεκτρικός Δονητής του 1906 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Obscura έγραψε: #24 14-10-08 13:02 ^πλάκα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Ο iJohnnyCash: #25 14-10-08 13:49 Μου αρέσει που είναι και Portable Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:38 Ο dizante έγραψε: #26 28-01-11 22:38 Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παλιά φωτογραφική μηχανή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γίδι Τιμώμενο Μέλος Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 24.293 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 12:11 Η Γίδι έγραψε: #22 07-10-08 12:11 Yeah, baby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Stratos7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 19:04 Ο Stratos7 έγραψε: #23 07-10-08 19:04 Λοιπόν, αυτό το βρήκα κατά λάθος αλλά νομίζω οτι ταιριάζει εδώ... Ηλεκτρικός Δονητής του 1906 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Obscura έγραψε: #24 14-10-08 13:02 ^πλάκα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Ο iJohnnyCash: #25 14-10-08 13:49 Μου αρέσει που είναι και Portable Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:38 Ο dizante έγραψε: #26 28-01-11 22:38 Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Yeah, baby!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stratos7 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stratos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 7 Οκτωβρίου 2008 στις 19:04 Ο Stratos7 έγραψε: #23 07-10-08 19:04 Λοιπόν, αυτό το βρήκα κατά λάθος αλλά νομίζω οτι ταιριάζει εδώ... Ηλεκτρικός Δονητής του 1906 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Obscura έγραψε: #24 14-10-08 13:02 ^πλάκα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Ο iJohnnyCash: #25 14-10-08 13:49 Μου αρέσει που είναι και Portable Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:38 Ο dizante έγραψε: #26 28-01-11 22:38 Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λοιπόν, αυτό το βρήκα κατά λάθος αλλά νομίζω οτι ταιριάζει εδώ... Ηλεκτρικός Δονητής του 1906 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Obscura Πολύ δραστήριο μέλος Η Obscura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.520 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:02 Η Obscura έγραψε: #24 14-10-08 13:02 ^πλάκα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Ο iJohnnyCash: #25 14-10-08 13:49 Μου αρέσει που είναι και Portable Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:38 Ο dizante έγραψε: #26 28-01-11 22:38 Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
^πλάκα κάνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash e-steki.gr Founder Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.247 μηνύματα. 14 Οκτωβρίου 2008 στις 13:49 Ο iJohnnyCash: #25 14-10-08 13:49 Μου αρέσει που είναι και Portable Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:38 Ο dizante έγραψε: #26 28-01-11 22:38 Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μου αρέσει που είναι και Portable Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:38 Ο dizante έγραψε: #26 28-01-11 22:38 Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βίντεο τα λέει όλα. Φυσικό είναι βέβαια να μην γνωρίζουν γιατί στην εποχή που γεννήθηκαν έχουν αλλάξει όλα σε θέματα τεχνολογίας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:54 Ο fockos έγραψε: #27 28-01-11 22:54 Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα νέα παιδιά δεν ξέρουν αυτή την θύρα που συνδέαμε το πληκτρολόγιο: ούτε τη σειρακή (για συσκευές) και την παράλληλη θύρα ( για εκτυπωτές) Τώρα ξέρουν μόνο την USB. Επίσης δεν ξέρουν το DOS Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 22:57 Ο dizante έγραψε: #28 28-01-11 22:57 Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:03 Ο fockos έγραψε: #29 28-01-11 23:03 Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eπίσης δεν ξέρουν τις κασσέτες VHS και τα walkman με τις κασέτες οι οποίες ηταν από τα πρώτα αποθηκευτικά μέσα και για υπολογιστές (πριν τις δισκετουλίνιες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette Περιβόητο μέλος Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Συντάκτρια και μας γράφει από Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4.754 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:29 Η Noisette έγραψε: #30 28-01-11 23:29 Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:37 Ο dizante έγραψε: #31 28-01-11 23:37 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... Εντάξει για τα DOS χρειάζονται και κάποιες γνώσεις από παλαιότερα συστήματα υπολογιστή (DOS) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:52 Ο Πατρεύς έγραψε: #32 28-01-11 23:52 Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dizante Νεοφερμένο μέλος Ο dizante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, είναι Μαθητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 52 μηνύματα. 28 Ιανουαρίου 2011 στις 23:58 Ο dizante έγραψε: #33 28-01-11 23:58 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Καθίστε λίγο γιατί θα παρεξηγηθώ. Όλα αυτά που αναφέρθηκαν στα παραπάνω μηνύματα τα γνωρίζω και τα έχω ζήσει (άλλα περισσότερο άλλα λιγότερο). Δηλαδή με βγάζετε γέρο πριν της ώρας μου; Άντε μην τα πάρω βραδιάτικα. Μια χάρα νέο παλληκάρι είμαι. Εκτός αν υπάρχει κάποιος κανόνας που λέει ότι μετά τα 22 είσαι γερασμένος Click για ανάπτυξη... χαχα όχι φυσικά, δυστυχώς έτσι φαίνεται με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας. Πχ μέχρι χθες είχαμε τις κλασσικές τηλεοράσεις τώρα έχουν βγει στην αγορά πλάσμα χιλιοστών και τα παιδιά που γεννιούνται τώρα δεν γνωρίζουν τις παλιές (στο εξωτερικό τουλάχιστον γιατί στην Ελλάδα με την κρίση που υπάρχει δύσκολα παίρνεις πλάσμα τηλεόραση) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:02 Ο fockos έγραψε: #34 29-01-11 00:02 Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μάρω: Το DOS ούτε γω δεν το ξέρω...! Click για ανάπτυξη... dir c:// cd mm2 mm2.exe αρχίζει το παιχνίδι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πατρεύς Περιβόητο μέλος Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών, είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5.268 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:08 Ο Πατρεύς έγραψε: #35 29-01-11 00:08 Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πω πω τί μου θύμισες βρε Φόκε. Όταν είχαμε πρωτοπάρει τον υπολογιστή, είχα πάει να κάνω κάποια μαθήματα χρήσης του υπολογιστή. Επειδή τότε ακόμα χρησιμοποιούνταν τα DOS (τα Windows 95 που είχαμε τότε, είχαν βάση τα DOS), ο δάσκαλος μας τα μάθαινε. Μας είχε μάθει λοιπόν αρκετές εντολές. Ανάμεσα σ'αυτές, ήταν και το περίφημο «format c:». Όλοι φυσικά γνωρίζουν τί συμβαίνει αν πατήσεις αυτήν την εντολή. Σβήνονται όλα τα αρχεία του σκληρού δίσκου. Κι ενώ μας το τόνισε πολλές φορές «δεν πρέπει να κάνετε αυτήν την εντολή χωρίς λόγο», εγώ με το που πήγα το βράδυ σπίτι τί έκανα; Πάτησα format c:... Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fockos Επιφανές μέλος Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.667 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 00:13 Ο fockos έγραψε: #36 29-01-11 00:13 Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Πατρεύς: Ήθελα να δω πώς δούλευε κι αυτή η εντολή. Κακό είναι; Click για ανάπτυξη... αχχααα και εγώ το πατούσα και όταν το πάταγα ο μεγάλος brother φωναζε και εγώ του έλεγα Μου ρθε δεν φταίω εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Boom Επιφανές μέλος Ο Boom αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 12.275 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:11 Ο Boom έγραψε: #37 29-01-11 02:11 Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dizante: Επίσης δεν ξέρουν τι θα πει NES, SNES, Atari, Game boy, Nintendo 64 Click για ανάπτυξη... Tι είναι αυτά; Λογικό το βρίσκω να μην ξέρω τι είναι δεδομένου ότι πλέον δε τα χρησιμοποιούμε. Και δεν εννοώ το 2011 εννοώ ότι από τότε που άρχισα να μεγαλώνω-μαθαίνω whatever. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:34 Η Isiliel έγραψε: #38 29-01-11 02:34 Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από fockos: dir c:// cd mm2 mm2.exe Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το μόνο που ξέρω να κάνω στο DOS. Αυτό το έχει δει κανείς σας: Το πρώτο μου photoshop. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yozerehs Τιμώμενο Μέλος Ο yozerehs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 4.970 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:37 Ο yozerehs έγραψε: #39 29-01-11 02:37 Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel Επιφανές μέλος Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 14.167 μηνύματα. 29 Ιανουαρίου 2011 στις 02:40 Η Isiliel έγραψε: #40 29-01-11 02:40 Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από yozerehs: Τα πρώτα Windows που χρησιμοποίησα. Αξέχαστες εποχές... Click για ανάπτυξη... Μικρέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.