techgirl Νεοφερμένο μέλος Η techgirl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35 μηνύματα. 13 Φεβρουαρίου 2013 στις 16:37 Η techgirl έγραψε: #121 13-02-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: α σοζ ειδα την απαντηση και σκεφτηκα πως το ερωτημα ειναι "ποτε θα παψουν οι εταιριες κινητης να πωλουν τα προσωπικα μας δεδομενα σε εταιριες" λολγουατ. συνεχιστε Click για ανάπτυξη... Σε αυτό που λες δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά είναι άλλο θέμα... Εσένα πάντως δεν σε νοιάζει να βρεις τη φθηνότερη λύση για το κινητό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:33 Η Evavar έγραψε: #122 19-03-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: "ποτε θα παψουν οι εταιριες κινητης να πωλουν τα προσωπικα μας δεδομενα σε εταιριες" Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό μπορείς να το ζητήσεις από την εταιρεία σου και σταματά να το κάνει (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 00:39 Η Soleado Febrero ~: #123 22-07-14 00:39 Όλες οι εταιρίες κατήργησαν τις κάρτες των 5 ευρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η Ερινύς έγραψε: #124 22-07-14 13:28 Εγώ πήρα τις προάλλες cosmote 5ευρη. Πού το έμαθες εσύ αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:44 Η sparkling: #125 22-07-14 13:44 στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η methexys έγραψε: #126 22-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: α σοζ ειδα την απαντηση και σκεφτηκα πως το ερωτημα ειναι "ποτε θα παψουν οι εταιριες κινητης να πωλουν τα προσωπικα μας δεδομενα σε εταιριες" λολγουατ. συνεχιστε Click για ανάπτυξη... Σε αυτό που λες δεν έχεις καθόλου άδικο, αλλά είναι άλλο θέμα... Εσένα πάντως δεν σε νοιάζει να βρεις τη φθηνότερη λύση για το κινητό σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Evavar Νεοφερμένο μέλος Η Evavar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 42 μηνύματα. 19 Μαρτίου 2013 στις 17:33 Η Evavar έγραψε: #122 19-03-13 17:33 Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: "ποτε θα παψουν οι εταιριες κινητης να πωλουν τα προσωπικα μας δεδομενα σε εταιριες" Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό μπορείς να το ζητήσεις από την εταιρεία σου και σταματά να το κάνει (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 00:39 Η Soleado Febrero ~: #123 22-07-14 00:39 Όλες οι εταιρίες κατήργησαν τις κάρτες των 5 ευρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η Ερινύς έγραψε: #124 22-07-14 13:28 Εγώ πήρα τις προάλλες cosmote 5ευρη. Πού το έμαθες εσύ αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:44 Η sparkling: #125 22-07-14 13:44 στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η methexys έγραψε: #126 22-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes: "ποτε θα παψουν οι εταιριες κινητης να πωλουν τα προσωπικα μας δεδομενα σε εταιριες" Click για ανάπτυξη... Νομίζω πως αυτό μπορείς να το ζητήσεις από την εταιρεία σου και σταματά να το κάνει (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Soleado Febrero ~ Πολύ δραστήριο μέλος Η Soleado Febrero ~ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.036 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 00:39 Η Soleado Febrero ~: #123 22-07-14 00:39 Όλες οι εταιρίες κατήργησαν τις κάρτες των 5 ευρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η Ερινύς έγραψε: #124 22-07-14 13:28 Εγώ πήρα τις προάλλες cosmote 5ευρη. Πού το έμαθες εσύ αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:44 Η sparkling: #125 22-07-14 13:44 στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η methexys έγραψε: #126 22-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όλες οι εταιρίες κατήργησαν τις κάρτες των 5 ευρώ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς Τιμώμενο Μέλος Η Ερινύς δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Παιδίατρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17.796 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:28 Η Ερινύς έγραψε: #124 22-07-14 13:28 Εγώ πήρα τις προάλλες cosmote 5ευρη. Πού το έμαθες εσύ αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:44 Η sparkling: #125 22-07-14 13:44 στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η methexys έγραψε: #126 22-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Mitsos The Great Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πήρα τις προάλλες cosmote 5ευρη. Πού το έμαθες εσύ αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sparkling Εκκολαπτόμενο μέλος Η Γεωργια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών, είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 327 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 13:44 Η sparkling: #125 22-07-14 13:44 στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η methexys έγραψε: #126 22-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 5 6 7 First Προηγούμενη 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 7 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys Τιμώμενο Μέλος Η methexys δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Επαγγέλλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.116 μηνύματα. 22 Ιουλίου 2014 στις 14:24 Η methexys έγραψε: #126 22-07-14 14:24 Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από sparkling: στο περιπτερο της γειτονιας μου και μενα μου ειπαν οτι τις καταργησαν .αλλα αλλου βρηκα.. δεν ξερω τι παιζει.. Click για ανάπτυξη... Σε εμάς εδω και καιρό λενε οτι καταργηθηκαν. Θυμαμαι μια φιλη μου που έψαχνε πριν μήνες και της είπαν οτι καταργήθηκαν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.