Τα πάντα για αρωματικά sticks, θυμιάματα κτλ

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.416 μηνύματα.
Θα αρχίσω τώρα τα spiritual αδερφιστικά μου :crazy:

Χρησιμοποιείτε αρωματικά sticks και αρωματικούς κώνους; Ακόμα και όσοι λιβανίζετε. :group:

Εγώ πήρα sticks λεβάντα μιξ με μάραθο και σανταλοξυλο. Μέσα μου είχαν και δώρο κάποια με άρωμα samsara, έχω ανάψει ένα τώρα ωραίο είναι!
Είχα πάρει και κώνους κοπάλι, δε θα έλεγα ότι ξετρελάθηκα.

Ξέρει κανείς αν αυτά τα θυμιάματα προκαλούν προβλήματα σε επιφάνειες του χώρου (πχ έπιπλα, τηλεοράσεις κτλ);

ιωαννηs

Επιφανές μέλος

Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.284 μηνύματα.
Τρελαινομαι για λιβανια.
Ε ολη η χημεια τις φυσης κανει ζημια στην χημεια του ανθρωπου... μια σταγόνα θεικο λεμονακι καιει το σμαλτο του επιπλου.
Και τα πλαστικσ των τηλεορασεων ειναι ευαισθητα.
Οχι ομως στους ατμους ..στα υγρα που μπορει να αφησουν.

1761770984740.png
Ανθος λεμονιας θεικο αρωμα

Τελευταία επεξεργασία:

ultraviolence

Συντονιστής

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.449 μηνύματα.
Χρησιμοποιείτε αρωματικά sticks και αρωματικούς κώνους; Ακόμα και όσοι λιβανίζετε. :group:
Γενικότερα όχι αλλά πήραμε πρόσφατα μερικά με άρωμα σανδαλόξυλο - το λατρεύω- και μοσχομύρισε το σπίτι!

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.203 μηνύματα.
Καίω sticks κάθε μέρα ( στην ειδική βάση.. Δε θα πάθουν τίποτε οι επιφάνειες)
Προτιμώ τη μάρκα satya. Μοσχοβολάει όλος ο χώρος

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.037 μηνύματα.

Εγώ πήρα sticks λεβάντα μιξ με μάραθο και σανταλοξυλο. Μέσα μου είχαν και δώρο κάποια με άρωμα samsara, έχω ανάψει ένα τώρα ωραίο είναι!

Ξέρει κανείς αν αυτά τα θυμιάματα προκαλούν προβλήματα σε επιφάνειες του χώρου (πχ έπιπλα, τηλεοράσεις κτλ);
Μωρή αν αυτό ειναι αδερφίστικο τότε εγω ειμαι Αρχιέρεια του Αδερφάτου καθώς έκαψα 2 διαφορετικα στικ σημερα.

Αχ το πράσινο incense με το βασιλικο της Γκολόκα. Και το Σάτυα τα σπασε. Δωράκι γενεθλίων. Πάντα τετοια δώρα να χω!

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.416 μηνύματα.
Μωρή αν αυτό ειναι αδερφίστικο τότε εγω ειμαι Αρχιέρεια του Αδερφάτου καθώς έκαψα 2 διαφορετικα στικ σημερα.

Αχ το πράσινο incense με το βασιλικο της Γκολόκα. Και το Σάτυα τα σπασε. Δωράκι γενεθλίων. Πάντα τετοια δώρα να χω!
Really; Νόμιζα εσείς οι άντρες τα σνομπάρετε αυτά. Όσο ζω μαθαίνω :P

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.583 μηνύματα.
Ανάλογα πως ανάβεις το θυμίαμα...

Αν το κάνεις με τον πατροπαραδοτο τρόπο ναι υπάρχει θέμα όταν στην αρχή το καρβουνακι πετάει μικρές σπίθες...

Αν έχεις απλά την συσκευή δεν παθαίνει τίποτα!

euretra

Νεοφερμένο μέλος

Η euretra αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα.

Μια φίλη μου πήρε κάτι λεβάντες και έβαλε κάτω από το μαξιλάρι της. Πρώτη φορά το άκουσα αυτό, αλλά μου είπε έκανε τον καλύτερο ύπνο της ζωής της. δεν ξέρω αν την πολυπιστεύω γιατί μου πετάει γενικά μπαρούφες κατά καιρούς 😅
έχει κανένας άλλος εμπειρία;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...