Χαρά. Διάσημο μέλος Η Χαρά. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.985 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 00:49 Η Χαρά. έγραψε: #201 13-03-13 00:49 Αρχική Δημοσίευση από eluveitie93: Παιδια θελω να αφησω μουσι(19) αλλα οι τριχες δεν ειναι ισιες δλδ γυρνανε στο πιγουνι με αποτελεσμα να φαινονται κοντες... Click για ανάπτυξη... Βαλε extension Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 09:29 Ο nikosxdxd: #202 13-03-13 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν είσαι ειδικά στην μέση της εφηβείας που εισαι φουλ ακμή θα έχεις πρόβλημα με σπυράκια. Δεν ξέρω αν το χαλάει σε όλους πάντως οι τρίχες βγαίνουν πιο σκληρες. Click για ανάπτυξη... Mπα δεν ειχα ποτε ακμη. Ισχυει αυτο με τις σκληρες τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 14:21 Ο Dark_kronos: #203 13-03-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μερικοι αφηνουν μονο μια λεπτη λωριδα απο μουσι... πως το κανουν αυτο? με ξυριστικη? εγω το κανω με ξυραφακι και μου βγαινει λιγο παχια η λωριδα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχει να κανει με το τι εργαλειο θα χρησιμοποιησεις, εξαρτατε και απο το ποσο πυκνες τριχες εχεις. Προσπαθισε να το λεπτινεις, μην φοβασε το λαθος, τριχες ειναι και θα ξαναβγουν, και καποια στιγμη θα το πετυχεις. Εναλακτικα, αν σου περισευουν λεφτα, πηγενε σε εναν μπαρμπερη να στο σχοιματισει, και μετα απλα θα πατας στης γραμες που σου εχει φτιαξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #204 13-03-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλα, μ αρεσει που δεν θες να εχεις γενια ενω εγω παρακαλαω να βγαλω!!!!! ε ρε πως τα φερνει η ζωη... Click για ανάπτυξη... Είδες; Βασικά, δε με πειράζει που βγαίνουν γένια. Με πειράζει που βγαίνουν γρήγορα. Μου τη σπάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:07 Ο MixLazarKal: #205 13-03-13 21:07 Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #206 13-03-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από eluveitie93: Παιδια θελω να αφησω μουσι(19) αλλα οι τριχες δεν ειναι ισιες δλδ γυρνανε στο πιγουνι με αποτελεσμα να φαινονται κοντες... Click για ανάπτυξη... Βαλε extension Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 09:29 Ο nikosxdxd: #202 13-03-13 09:29 Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν είσαι ειδικά στην μέση της εφηβείας που εισαι φουλ ακμή θα έχεις πρόβλημα με σπυράκια. Δεν ξέρω αν το χαλάει σε όλους πάντως οι τρίχες βγαίνουν πιο σκληρες. Click για ανάπτυξη... Mπα δεν ειχα ποτε ακμη. Ισχυει αυτο με τις σκληρες τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 14:21 Ο Dark_kronos: #203 13-03-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μερικοι αφηνουν μονο μια λεπτη λωριδα απο μουσι... πως το κανουν αυτο? με ξυριστικη? εγω το κανω με ξυραφακι και μου βγαινει λιγο παχια η λωριδα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχει να κανει με το τι εργαλειο θα χρησιμοποιησεις, εξαρτατε και απο το ποσο πυκνες τριχες εχεις. Προσπαθισε να το λεπτινεις, μην φοβασε το λαθος, τριχες ειναι και θα ξαναβγουν, και καποια στιγμη θα το πετυχεις. Εναλακτικα, αν σου περισευουν λεφτα, πηγενε σε εναν μπαρμπερη να στο σχοιματισει, και μετα απλα θα πατας στης γραμες που σου εχει φτιαξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #204 13-03-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλα, μ αρεσει που δεν θες να εχεις γενια ενω εγω παρακαλαω να βγαλω!!!!! ε ρε πως τα φερνει η ζωη... Click για ανάπτυξη... Είδες; Βασικά, δε με πειράζει που βγαίνουν γένια. Με πειράζει που βγαίνουν γρήγορα. Μου τη σπάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:07 Ο MixLazarKal: #205 13-03-13 21:07 Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #206 13-03-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Akis_Megara: Αν είσαι ειδικά στην μέση της εφηβείας που εισαι φουλ ακμή θα έχεις πρόβλημα με σπυράκια. Δεν ξέρω αν το χαλάει σε όλους πάντως οι τρίχες βγαίνουν πιο σκληρες. Click για ανάπτυξη... Mπα δεν ειχα ποτε ακμη. Ισχυει αυτο με τις σκληρες τριχες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 14:21 Ο Dark_kronos: #203 13-03-13 14:21 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μερικοι αφηνουν μονο μια λεπτη λωριδα απο μουσι... πως το κανουν αυτο? με ξυριστικη? εγω το κανω με ξυραφακι και μου βγαινει λιγο παχια η λωριδα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχει να κανει με το τι εργαλειο θα χρησιμοποιησεις, εξαρτατε και απο το ποσο πυκνες τριχες εχεις. Προσπαθισε να το λεπτινεις, μην φοβασε το λαθος, τριχες ειναι και θα ξαναβγουν, και καποια στιγμη θα το πετυχεις. Εναλακτικα, αν σου περισευουν λεφτα, πηγενε σε εναν μπαρμπερη να στο σχοιματισει, και μετα απλα θα πατας στης γραμες που σου εχει φτιαξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #204 13-03-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλα, μ αρεσει που δεν θες να εχεις γενια ενω εγω παρακαλαω να βγαλω!!!!! ε ρε πως τα φερνει η ζωη... Click για ανάπτυξη... Είδες; Βασικά, δε με πειράζει που βγαίνουν γένια. Με πειράζει που βγαίνουν γρήγορα. Μου τη σπάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:07 Ο MixLazarKal: #205 13-03-13 21:07 Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #206 13-03-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: μερικοι αφηνουν μονο μια λεπτη λωριδα απο μουσι... πως το κανουν αυτο? με ξυριστικη? εγω το κανω με ξυραφακι και μου βγαινει λιγο παχια η λωριδα.. Click για ανάπτυξη... Δεν εχει να κανει με το τι εργαλειο θα χρησιμοποιησεις, εξαρτατε και απο το ποσο πυκνες τριχες εχεις. Προσπαθισε να το λεπτινεις, μην φοβασε το λαθος, τριχες ειναι και θα ξαναβγουν, και καποια στιγμη θα το πετυχεις. Εναλακτικα, αν σου περισευουν λεφτα, πηγενε σε εναν μπαρμπερη να στο σχοιματισει, και μετα απλα θα πατας στης γραμες που σου εχει φτιαξει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ιδιωτικός υπάλληλος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 15:45 Ο jj! έγραψε: #204 13-03-13 15:45 Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλα, μ αρεσει που δεν θες να εχεις γενια ενω εγω παρακαλαω να βγαλω!!!!! ε ρε πως τα φερνει η ζωη... Click για ανάπτυξη... Είδες; Βασικά, δε με πειράζει που βγαίνουν γένια. Με πειράζει που βγαίνουν γρήγορα. Μου τη σπάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:07 Ο MixLazarKal: #205 13-03-13 21:07 Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #206 13-03-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stefanos...: καλα, μ αρεσει που δεν θες να εχεις γενια ενω εγω παρακαλαω να βγαλω!!!!! ε ρε πως τα φερνει η ζωη... Click για ανάπτυξη... Είδες; Βασικά, δε με πειράζει που βγαίνουν γένια. Με πειράζει που βγαίνουν γρήγορα. Μου τη σπάει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 21:07 Ο MixLazarKal: #205 13-03-13 21:07 Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #206 13-03-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2013 στις 23:09 Ο Dark_kronos: #206 13-03-13 23:09 Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από MixLazarKal: Εγώ τρελαίνομαι να κάνω διάφορα σχέδια με τα γένια μου. Το πρόβλημά μου είναι οτι σε μερικά σημεία είναι πυκνότερες οι τρίχες σε σχέση με άλλα. Θα φτιάξει αυτή η ομοιομορφία? (Είμαι 18) Click για ανάπτυξη... Εισαι μικρος, σιγουρα καποιες περιοχες θα γινουν πιο πυκνες, απολυτη ομοιομορφια ομως εξαρτατε απο τα γονιαδια σου αν θα αποκτησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 24 Απριλίου 2013 στις 19:57 Ο Jik0 έγραψε: #207 24-04-13 19:57 Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 24 Απριλίου 2013 στις 20:06 Ο Guest 781029: #208 24-04-13 20:06 Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Jik0: Καλησπερα! Ειδα οτι συζητατε για το θεμα και ειπα να πω κι εγω το δικο μου. Εγω ειχα τριχες στις φαβριτες, σε σημειο που ηταν πολυ πυκνες και τις ξυρισα. Μετα απο λιγο καιρο, βαρεθηκα να το κανω καθε 3-4 μερες και τις αφησα να μακρυνουν, αλλα φαινομουν σα λυκος. Οποτε τις ξυρισα. Ομως, αυτη τη φορα, ειχα πολλα κενα ενω πριν ηταν πολυ ωραια, με συνοχη. Το ιδιο συνεχιζεται για 4-5 ξυρισματα. Τι φταιει; Click για ανάπτυξη... Τι να σου πω δεν μου έχει τύχει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jik0 Νεοφερμένο μέλος Ο Jik0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2 μηνύματα. 27 Απριλίου 2013 στις 17:58 Ο Jik0 έγραψε: #209 27-04-13 17:58 Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πολυ περιεργο ειναι παντως... με παραξενευει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 21:36 Ο vasiliskiolas: #210 04-05-13 21:36 Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1 Διάσημο μέλος Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.350 μηνύματα. 4 Μαΐου 2013 στις 22:04 Ο Itach1 έγραψε: #211 04-05-13 22:04 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Παιδια θελω την συμβουλη σας . Ειμαι 18 ετων και 4 μηνων και εχω λιγα γενια κυριως στο μουστακι , κατω απο το στομα και στο πιγουνι , Λιγες τριχες στις φαβοριτες και αρχιζω να βγαζω και στα μαγουλα σιγα σιγα . Ξυριζομαι εδω και μισο χρονο μια φορα την εβδομαδα και δεν εχω δει καποια ιδιαιτερη βελτιωση . Τωρα τελευταια βγαζω λιγες τριχες και στα μαγουλα , πρεπει να τα ξυριζω πιο τακτικα ? γτ εχω ρωτησει και αλλου και μου ειπαν καθε μερα, αλλα φοβαμαι μην ερεθισω το δερμα μου ! Παιδια οπως ξερει ας μου απαντησει καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να βγαλω πιο γρηγορα γενια ! ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!! Click για ανάπτυξη... Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 17:12 Ο vasiliskiolas: #212 05-05-13 17:12 Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ZouGRaF: Πιο γρήγορα δεν βγάζεις αν ξυρίζεσαι συνέχεια απλά το χνούδι εξαφανίζεται και οι τρίχες μετέπειτα γίνονται πιο σκληρές. Μια φορά την εβδομάδα πιστεύω είναι καλά. Πάντως τρίχες είναι και θα βγουν όσο και να το παιδεύεις δεν θα αλλάξεις πολλά επειδή είναι ανάλογα με το άτομο,ξέρω παιδιά που από 16 είχαν πολλά γένια χωρίς κενά ενώ άλλα στα 20+ ελάχιστα στα σημεία που ανέφερες. Click για ανάπτυξη... Φιλε ευχαριστω για την απαντηση αν και δεν με ανακουφισες τελειως ! Θελω να βγαλω γενια ,ξερω οτι θα βγαλω γτ και ο αδελφος μου που ειναι ενα χρονο μεγαλυτερος στη ηλικια μου ειχε βγαλει αλλα θελω να βγαλω οσο το δυνατον πιο γρηγορα ,δυστυχος ομως οπως φαινεται δεν υπαρχει τροπος ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:28 Ο Dark_kronos: #213 05-05-13 18:28 Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη. Το τι και πως ειχε ο αδερφος σου δεν παει να πει οτι αυτοματα θα το εχεις και εσυ. Καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος. Εσυ κοιταξε να νιωσεις ανετα με αυτο που εισαι, και οτι γενια ειναι να ερθουν θα ερθουν, δεν υπαρχει λογος να βιαζεσαι, ουτε να τα αποκτισεις πιο νωρις. Ουτε ποσο αντρας εισαι μετρανε, ουτε υπαρχει λογος να αλλαξεις το στυλ σου τοσο βιαστικα, εφοσων τοσα χρονια δεν ειχες γενια. Στα 18 εισαι μικρος ακομα, πολων η γενιαδα "γεμιζει" μεχρι τα 30 τους. Οσο για το ξυρισμα αρχισε να το βλεπεις καθαρα και μονο σαν στυλιστικο εργαλειο. Δεν θα αλλαξει η τριχα σου με τα ξυρισματα, οποτε να ξυριζεσαι καθε οποτε θες να φαινετε το δερμα σου και οχι η τριχα σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Επαγγέλλεται Μηχανικός λογισμικού και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 18:33 Ο cha0s έγραψε: #214 05-05-13 18:33 Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 5 Μαΐου 2013 στις 19:09 Ο Guest 781029: #215 05-05-13 19:09 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Οσο και να ξυρίζεστε, το γυμνασιακό χνουδάκι δεν φεύγει Click για ανάπτυξη... ε στα 18 δεν έχεις γυμνασιακό χνουδάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 21:08 Ο vasiliskiolas: #216 05-05-13 21:08 Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos Επιφανές μέλος Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Άεργος και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.661 μηνύματα. 5 Μαΐου 2013 στις 22:21 Ο Dark_kronos: #217 05-05-13 22:21 Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από vasiliskiolas: Ρε παιδια δεν εχω χνουδι ειπαμε , εχω κανονικα γενια , βασικα τριχες οι οποιες ομως ειναι αραιες και ακομα και αξυριστος να μεινει δεν φαινονται ! θελω κατα καποιο τροπο να γινουν πιο πυκνες , να ενωνονται ! Γι΄ αυτο ρωταω καθε ποτε πρεπει να ξυριζομαι για να δω αποτελεσμα ! Click για ανάπτυξη... Το ξυρισμα δεν αλλαζει τιποτα στην τριχα σου! Ουτε θα σου γενισει τριχες ουτε τιποτα... Ειναι θεμα γονιδιων και ορμονων, οποτε μην περιμενεις απο ξυραφια να κανουν τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 781029 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 15 Μαΐου 2013 στις 18:16 Ο Guest 781029: #218 15-05-13 18:16 Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 27 Μαΐου 2013 vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal chester20080 charmander Memetchi taketrance Giorgkalo Libertus jims bibliofagos Μαυρίκιος Wonderkid Albert.123 Jack of Spades exotic xo Γιωργος18 jj! Esperos1 Meow rafaela11 giannhs2001 kalhkardia touvlo fmarulezkd MarcoReus camil User2350 American Economist ΘανάσοςG4 fourkaki harry akritas Slytherin T C Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φίλε μου μην ανησυχείς τα γένια πολλαπλασιάζονται συνεχώς με τον καιρό μέχρι και τα 30 μην σου πω θα βγάζεις καινούργιες τρίχες. Αν θες να φαίνονται περισσότερα απλά μην τα ξυρίζεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vasiliskiolas Νεοφερμένο μέλος Ο vasiliskiolas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 39 μηνύματα. 15 Μαΐου 2013 στις 19:17 Ο vasiliskiolas: #219 15-05-13 19:17 Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 9 10 11 12 13 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 17 Επόμενη First Προηγούμενη 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 11 από 17 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MixLazarKal Νεοφερμένο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 76 μηνύματα. 16 Μαΐου 2013 στις 17:21 Ο MixLazarKal: #220 16-05-13 17:21 Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από giannisxad: Βασικα το προβλημα μου δεν ειναι τα γενια αλλα τα σπυρακια και οι κοκκινιλες που εμφανιζονται στο προσωπο μου μετα το ξυρισμα ! Μπορω να κανω κατι για να μην ερεθιζω το δερμα μου οταν ξυριζομαι ??? Click για ανάπτυξη... To είχα και εγώ στην αρχή και ήταν πολύ ενοχλητικό. Εκτός και αν δεν προέρχεται από το ξύρισμα και είναι απλά λόγω εφηβείας (ακμή). Αν εμφανίστηκαν μετά το ξύρισμα μετά από μερικά ξυρίσματα αυτά φεύγουν. Για πυκνότητα στα γένια εξαρτάται το άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.