blur
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπορεί να μου συστήσει κανείς κάποια εταιρία. Είμαι μεταξύ της William Hill και της Bwin. Για την Interwetten δεν ειμαι τόσο σίγουρος (χωρίς να έχω κάτι εναντίων της).
Κάποιος που να ακολουθεί κανένα σύστημα και να αποδίδει σταθερά.
Έχω βρει πολλά για ένα σύστημα ισοπαλίας, όμως βασίζεται στο mardingale και με φοβίζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

Εγώ δε γνωρίζω πολλά για το στοίχημα. Τώρα προσπαθώ να κατατοπιστώ και να αρχίσω να στοιχηματίζω σιγά σιγά μήπως και βγάλω κάτι έξτρα.
Μπορεί να μου συστήσει κανείς κάποια εταιρία. Είμαι μεταξύ της William Hill και της Bwin. Για την Interwetten δεν ειμαι τόσο σίγουρος (χωρίς να έχω κάτι εναντίων της).
Κάποιος που να ακολουθεί κανένα σύστημα και να αποδίδει σταθερά.
Έχω βρει πολλά για ένα σύστημα ισοπαλίας, όμως βασίζεται στο mardingale και με φοβίζει.
Εγώ παίζω στη bet365.gr αν σε ενδιαφέρει το στοίχημα σε ποδόσφαιρο/μπάσκετ κυρίως. Καλοφτιαγμένο site κοίταξέ το. Συστήματα που να αποδίδουν σταθερά δεν υπάρχουν φίλε και γι'αυτό διότι το στοίχημα είναι τζόγος και στον τζόγο υπάρχουν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες, το σύνολο των οποίων ονομάζουμε τύχη. Το παν είναι η πείρα και αυτή αποκτιέται με το καιρό και θέλει και καλό 'μάτι'.
Κάποια μικρές συμβουλές που μπορώ να σου δώσω.
- Τα στοιχήματα είναι πάντα προς όφελος της εταιρίας στοιχημάτων.
- Τα ποσοστά που βλέπεις στον πίνακα στοιχημάτων πχ 1.60 2.30 4.00, δεν αντιστοιχούν στις πιθανότητες επιτυχίας του στοιχήματος, π.χ το ότι η δεύτερη ομάδα αποδίδει τετραπλάσια από αυτά που έπαιξες αν κερδίσει δεν σημαίνει κατ ανάγκην ότι έχει και 25% πιθανότητα νίκης. Η όλη ουσία του betting είναι να μπορείς να βλέπεις τέτοιες ευκαιρίες δηλαδή γεγονότα που έχουν καλή πιθανότητα θετικής έκβασης που δεν έχει δει ο πολύς κόσμος εξού και έχουν μεγάλες επιστροφές. Το πως θα το κάνεις αυτό είναι η όλη διαφορά μεταξύ ενός επιτυχημένου better και ενός αποτυχημένου.
- Ποτέ μην παίζεις χρήματα που χρειάζεσαι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αν θες να παίξεις 50 ευρώ φρόντισε αυτά να είναι πλεόνασμα και όχι χρήματα που μπορεί να χρειαστείς στο άμεσο μέλλον. Θεώρησε όλα τα χρήματα που ποντάρεις a priori χαμένα.
- Προετοιμάσου να χάσεις. Ειδικά στην αρχή που δεν ξέρεις τίποτα θα χάσεις και αρκετά μάλιστα. Αν θες να βγάζεις σταθερά κάτι extra από στοιχήματα ετοιμάσου να χάσεις αρκετά προτού αρχίσεις να βγάζεις. Φρόντιζε να μαθαίνεις από τα χαμένα bets έτσι ώστε να τα μετατρέπεις σε κεφάλαιο γνώσης.
- Know when to stop. Πολύ σημαντικό κομμάτι. Θα υπάρξουν στιγμές που θα νιώθεις ανίκητος και ότι χαζομάρα και αν παίξεις θα βγαίνει. Αυτό κατά κανόνα δεν κρατάει πολύ και πρέπει να μάθεις να μην πιέζεις την τύχη σου καθώς κάποια στιγμή θα τα χάσεις όλα.
-Ξεκίνα αργά. Μην αρχίσεις παίζοντας 1000 ευρώ, αλλά ούτε και με 50 λεπτά. Ένα καλό ποσό είναι τα 30-50 ευρώ καθώς είναι μικρό ποσό αλλά όχι αμελητέο αποτρέποντας σε έτσι από παράτολμες κινήσεις. (π.χ. όλα ή τίποτα σε ένα στοίχημα)
Εχει κανενα που στην ουσία κερδίζει χρηματα απο το στοιχημα; Μια κερδίζεις μια χάνεις..παντα οι στοιχηματικες εταιρίες κερδίζουν.
Υπάρχουν κάποιοι λίγοι που βγάζουν χρήματα από το στοίχημα και αυτό γιατί υπάρχουν πολλοί που χάνουν, έτσι λειτουργεί ο τζόγος
Τα μισά παιχνίδια στημένα θα ναι
Αυθαίρετο συμπέρασμα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nicole1987
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://m.youtube.com/watch?v=28DYWDz29b8
Guest 209912
Επισκέπτης

akikos
Επιφανές μέλος

Το τελευταίο που έπαιξα ήταν Βιλερμπάν (Χάντικαπ: +9.5) @ 1.85. Πιστεύω ότι το Χαντικαπ είναι καλή ευκαιρια για το μπασκετ καθώς όταν μια ομάδα προηγείται ρίχνει ξεκουράζει τους καλούς παικτες και η διαφορά μειώνεται. Άρα σε ματς με φαβορί θεωρώ καλή πρακτικη να παιζεις χαντικαπ όταν το φαβορί έχει μεγάλη διαφορά πόντων.
Προτείνετε κάποια άλλη μέθοδο ή τρόπο παιξίματος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Όταν αρχισε το μουντομπασκετ εβαλα 10 ευρω στο stoiximan και το εχω φτάσει 22.
Το τελευταίο που έπαιξα ήταν Βιλερμπάν (Χάντικαπ: +9.5) @ 1.85. Πιστεύω ότι το Χαντικαπ είναι καλή ευκαιρια για το μπασκετ καθώς όταν μια ομάδα προηγείται ρίχνει ξεκουράζει τους καλούς παικτες και η διαφορά μειώνεται. Άρα σε ματς με φαβορί θεωρώ καλή πρακτικη να παιζεις χαντικαπ όταν το φαβορί έχει μεγάλη διαφορά πόντων.
Προτείνετε κάποια άλλη μέθοδο ή τρόπο παιξίματος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akikos
Επιφανές μέλος

Το στοίχημα δεν είναι τζόγος. Αν αποκτήσεις εμπειρία μπορείς να έχεις κάποιο σίγουρο εισόδημα.

Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αλλά είναι αποτέλεσμα πολλών πονταρισμάτων. Παίζω ποσά 50 λεπτά - 1 ευρώ. Ξεκίνησα με 10 ευρώ στο μοντομπάσκετ και αύξησα τα πονταρίσματα από το 50' σε 1 ευρώ όταν εφταστα τα 15 ευρω. Όταν περάσω τα 25 ευρώ θα παίζω 2 ευρα. Σκοπός είναι να αποκτήσω την απαραίτητη εμπειρίας που θα με στέλνει ταμείο πιο συχνά από όσο πάω κουβά.

Στο δρόμο να ψάχνεις δύο μήνες πιο πολλά θα βρεις
akikos
Επιφανές μέλος

Έχεις βγάλει 13,67 σε δύο μήνες. Τι σίγουρο εισόδημα μωρέ.
επένδυσα 10 ευρώ και εβγαλα παραπάνω από ολόκληρο το ποσό και αυτά σε λιγότερο από 1,5 μήνα.

akikos
Επιφανές μέλος

Gate4
Επιφανές μέλος

Ήρθε η ώρα από akikos να αλλάξεις όνομα σε κουβakikos. Περιμένω.Πάω από κουβά σε κουβά και δεν καταλαβαίνω γιατί...

Guest 209912
Επισκέπτης

Έχεις βγάλει 13,67 σε δύο μήνες. Τι σίγουρο εισόδημα μωρέ.
Αυτό που ίσως σου διαφεύγει είναι πως ένα άτομο που βγάζει 10% σταθερό κέρδος στο στοίχημα μπορεί άνετα να ζήσει από αυτό καθώς μπορεί πολύ απλά να αυξήσει το ποσό του στοιχήματος όσο θέλει. Οπότε ναι, μια χαρά τα λέει ο akikos ιδιαίτερα αν το ποσό το έβγαλε με πάρα πολλά στοιχήματα που σημαίνει πως έχει consistency και δεν είναι απλά τυχερός. Ντάξει να κοροϊδεύεις δε λέω, αλλά σκέψου και λίγο πριν.
_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

betonieras
Νεοφερμένο μέλος

thanasiscb95
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 27 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.