Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:'
Kαι αυτοί θα πουν αντίο σε εμένα όταν γίνω 18 , επίσης για 2 χρόνια το κλιμα στο σπίτι θα είναι άθλιο και τέλος δεν θα υπάρχει καμια επικοινωνία μεταξύ μας αρά δεν θα μπορούν να απαιτούν και απο εμένα πράγματα![]()
Νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις 2 χρόνια σε άθλιο κλίμα;Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Μάλλον όχι...Και στα 18 σου τι θα κάνεις; Θα βρεις αμέσως δουλειά,θα νοικιάσεις ΜΟΝΟΣ σου σπίτι και θα σπουδάζεις συγχρόνως; ΠΑΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Είναι εχθροί από την στιγμή που δεν με αφήνουν προχωρήσω με την $^$% δικαιλογία ότι είμαι σε λάθος μονοπάτι ...Αρχική Δημοσίευση από Valder:Σε μια μάχη, εγω και ο εχθρός μου θα σκοτώσουμε ο ενας τον άλλο κατευθείαν αν επιλέξω να μονομαχήσω μαζί του τώρα. Αν όμως υποχωρήσω τώρα για να γίνω πιο δυνατός, μπορώ να τον νικήσω μετά χωρίς να πάθω εγω ζημιά!
Τώρα τι προτιμάς;
ΥΓ: Και οι γονείς σου δεν είναι εχθροί, απλά με αναγκάζεις να στο θέσω έτσι.
Μα αν κάνω πίσω τώρα και δεν δεχτώ να μονομαχήσω χάνω καί μετά όχι μόνο πρέπει να γίνω δυνατότερος αλλά και να καλύψω και τις ζημίες τις υποχωρίσεις αρά δεν με συμφαίρει. Σχεδίο μου, μονομαχώ και σταματάω ένα βήμα πριν πεθάνω, μετά είμαστε και οι 2 με ζημίες και θα έχω αρκετό χρόνο, μην σου πω περισσότερο απο ότι θα έχω αν κάνω πίσω τώρα , για να βελτιωθώ και ξανα μονομαχήσω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Θα αρχίσω την ζωή μου απο το -χ, το ξέρω αυτό τι να κάνω; Δεν υπάρχουν περιθόρια ...Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις 2 χρόνια σε άθλιο κλίμα;Ξέρεις τι σημαίνει αυτό; Μάλλον όχι...Και στα 18 σου τι θα κάνεις; Θα βρεις αμέσως δουλειά,θα νοικιάσεις ΜΟΝΟΣ σου σπίτι και θα σπουδάζεις συγχρόνως; ΠΑΝΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ ΛΙΓΟ!
Επίσης με τπτ δεν θα δεχτώ να ηττηθώ τόσο εύκολο... Ξέρεις , ότι ποτε δεν χάνω αν δεν χάσει ο άλλος κάτι ...

ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Γιατί τι έχω να χάσω , το πολύ πολύ να καταστραφεί τελείως η σχέση με τους γονείς μου που αυτό σημαίνει ότι χάνουν και οι δύο πλευρές![]()
Ας μπω κι εγώ στην κουβέντα λέγοντας καταρχήν ότι αυτό Bone θέλω να πιστεύω ότι το είπες στα νεύρα σου και δεν το εννοείς.Ψυχραιμία παιδιά!Απο εκεί και πέρα κι εγώ νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να μιλήσετε ανοιχτά για την σχέση σας.Αλλωστε δείτε και την άλλη πλευρά βρε παιδιά!Μichelle μίλησες για υποκρισία από την πλευρά της μαμάς του Πάνου αν δεν κάνω λάθος.Σκεφτήκατε ποτέ ότι το να μένει η Michelle στο σπίτι των γονιών του Πάνου(γιατί δικό τους είναι,όχι του Πάνου,νομίζω έχει σημασία) ,χωρίς να παραδέχεστε ότι έχετε σχέση είναι και αυτό μια μορφή υποκρισίας?Ισως να την ενοχλεί αυτό,γιατί ότι το έχει καταλάβει το έχει καταλάβει στάνταρ!Πάντως ένα είναι σίγουρο...με καβγάδες δεν κερδίζει ποτέ κανένας τίποτε.Λογική και συζήτηση χρειάζεται.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Θα αρχίσω την ζωή μου απο το -χ, το ξέρω αυτό τι να κάνω; Δεν υπάρχουν περιθόρια ...
Επίσης με τπτ δεν θα δεχτώ να ηττηθώ τόσο εύκολο... Ξέρεις , ότι ποτε δεν χάνω αν δεν χάσει ο άλλος κάτι ...![]()
Θαυμάζω ειλικρινά την αισιοδοξία σου βρε Πάνο,όμως δυστυχώς τα πράγματα στην ζωή δεν είναι τόσο απλά...
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα αν δεν παραδεχτούμε ότι έχουμε σχέση θα υπάρχει αυτή η μικρή αμφιβολλία και αν θελήσου να μας χτυπήσουν είμαι σίγουρος ότι θα τους δυσκολέψει έστω και λίγοΑρχική Δημοσίευση από ALEX_:Ας μπω κι εγώ στην κουβέντα λέγοντας καταρχήν ότι αυτό Bone θέλω να πιστεύω ότι το είπες στα νεύρα σου και δεν το εννοείς.Ψυχραιμία παιδιά!Απο εκεί και πέρα κι εγώ νομίζω πως καλύτερα θα ήταν να μιλήσετε ανοιχτά για την σχέση σας.Αλλωστε δείτε και την άλλη πλευρά βρε παιδιά!Μichelle μίλησες για υποκρισία από την πλευρά της μαμάς του Πάνου αν δεν κάνω λάθος.Σκεφτήκατε ποτέ ότι το να μένει η Michelle στο σπίτι των γονιών του Πάνου(γιατί δικό τους είναι,όχι του Πάνου,νομίζω έχει σημασία) ,χωρίς να παραδέχεστε ότι έχετε σχέση είναι και αυτό μια μορφή υποκρισίας?Ισως να την ενοχλεί αυτό,γιατί ότι το έχει καταλάβει το έχει καταλάβει στάνταρ!Πάντως ένα είναι σίγουρο...με καβγάδες δεν κερδίζει ποτέ κανένας τίποτε.Λογική και συζήτηση χρειάζεται.

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ALEX_:Θαυμάζω ειλικρινά την αισιοδοξία σου βρε Πάνο,όμως δυστυχώς τα πράγματα στην ζωή δεν είναι τόσο απλά...
Που χάθηκες εσύ; βρεεεεεεεε 8)
Στο θέμα μας....μακάρι η ζωή να ήταν τόσο εύκολη...Αλλά όταν μεγαλώσεις θα μάθεις...Άλλο θεωρία και άλλο πράξη!Μην τα μπερδεύεις 8)
nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Θα αρχίσω την ζωή μου απο το -χ, το ξέρω αυτό τι να κάνω; Δεν υπάρχουν περιθόρια ...
Επίσης με τπτ δεν θα δεχτώ να ηττηθώ τόσο εύκολο... Ξέρεις , ότι ποτε δεν χάνω αν δεν χάσει ο άλλος κάτι ...![]()
Σε παρακαλώ συνειδητοποίησε ότι μιλάς για τους γονείς σου τους ανθρώπους που σ'εφεραν σ'αυτον τον κόσμο και σε μεγάλωσαν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σου προσφερουν μια αξιοπρεπή ζωή!Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα τι πο.....να είναι η ζωή και τι γίνεται εκεί έξω!Μην τους γυρνάς έτσι την πλάτη και μην καταφέρεσαΙ έτσι εναντίον τους είναι αχαριστία!!Προσπάθησε να συμβιβάσεις τα πράγματα με ποιο ήπιο τρόπο!Φερθείτε εξυπνα επιτέλους και σεις μόνο θα βγείτε κερδισμένοι
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ασε με να σου πω ότι εχω δοκιμάσει και έχω ζήσει μια στάλα των δυσκολιών τις ζωής. Για αυτό είμαι τόσο απολύτος και επίσης άσε με γνωρίζω και κάποια πράγματα για τους γονείς μου... Δεν είναι και άγνωστοι , ξέρω πολλά για αυτούςΑρχική Δημοσίευση από ALEX_:Θαυμάζω ειλικρινά την αισιοδοξία σου βρε Πάνο,όμως δυστυχώς τα πράγματα στην ζωή δεν είναι τόσο απλά...
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Επίσης δεν νομίζω οτι είναι ΤΟΣΟ δύσκολο πια να βρει κάποιος δουλειά αν δεν τον ενδιαφέρει τι δουλειά είναι και θέλει απλώς να ζήσει. Ειδικά για να συ-ζήσει τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Μα δεν κατάλαβατε αν οι γονείς μου δεχτούν ότι πλέον θα προχωράω στο τάδε μονοπάτι και θα με αφήσουν ήσυχο σε αυτή την επιλογή μου, όχι μόνο θα κάνω κάποιες συμβιβάσεις αλλά συχρόνως θα δεχτώ την επανασύνδεση τις σχέσης μου με τους γόνεις μου (αν φυσικά θελήσουν κάτι τέτοιο) Δεν θέλω να γίνεται πάντα το δίκο μου, αλλά θέλω να γίνεται και το δίκο μου κάποιες φορέςΑρχική Δημοσίευση από nikita13:Σε παρακαλώ συνειδητοποίησε ότι μιλάς για τους γονείς σου τους ανθρώπους που σ'εφεραν σ'αυτον τον κόσμο και σε μεγάλωσαν και κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να σου προσφερουν μια αξιοπρεπή ζωή!Δεν έχεις συνειδητοποιήσει ακόμα τι πο.....να είναι η ζωή και τι γίνεται εκεί έξω!Μην τους γυρνάς έτσι την πλάτη και μην καταφέρεσαΙ έτσι εναντίον τους είναι αχαριστία!!Προσπάθησε να συμβιβάσεις τα πράγματα με ποιο ήπιο τρόπο!Φερθείτε εξυπνα επιτέλους και σεις μόνο θα βγείτε κερδισμένοι

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:To οτι κάποιος είναι γονιός δεν του προσδίδει αυτόματως το αλάθητο ούτε τον κάνει ιδιαίτερα ώριμο απο μόνο του...
Επίσης δεν νομίζω οτι είναι ΤΟΣΟ δύσκολο πια να βρει κάποιος δουλειά αν δεν τον ενδιαφέρει τι δουλειά είναι και θέλει απλώς να ζήσει. Ειδικά για να συ-ζήσει τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα![]()
Νομίζεις ότι βρίσκεις τοοοοοοοοοοσο εύκολα δουλειά και καλύπτεις εξίσουυυυυυυ εύκολα τα αναγκαία έξοδα; Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν...Όταν θα δουλέψεις για την επιβίωσή σου τότε θα καταλάβεις τι λέω!Σόρρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια...Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε!
@Αλεξ...Το φαντάστηκα...Έχεις χαιρετήσματα!Τα μεταβίβασα χθες 8)
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τι θέλεις να πεις; Δεν μπορώ να σε καταλάβωΑρχική Δημοσίευση από ]ifrit[:Το μόνο που μπορείς να κάνεις πια όταν γίνεις 18 είναι να αγοράζεις το San Andreas..
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Ειδικά για να συ-ζήσει τα έξοδα είναι πολύ λιγότερα![]()
Εχω συζήσει για 2 ολόκληρα χρόνια με κοπέλα,επέτρεψε μου να σου πω ότι δεν είναι και πολύ λιγότερα...Και επίσης θα πω και κάτι άλλο σκληρό μεν αλλά απόλυτα ρεαλιστικό...Οι γονείς του Πάνου θα είναι πάντα δίπλα του,εσύ...ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει.Φυσικά εύχομαι ακόμα και να παντρευτείτε αλλά η αλήθεια είναι ότι ειδικά ο Πάνος είναι πολύ μικρός στα 16 του για να κόψει γέφυρες και να ανοίξει πόλεμο με την οικογένεια του στηριζόμενος σε ένα πολύ αβέβαιο μέλλον...Προσπαθήστε να το καταλάβετε αυτό,νομίζω όλοι το λέμε με τις φιλικότερες των προθέσεων.
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Τα παιδιά σου δεν είναι παιδιά σου"
Με ποιά ένοια; Τα παιδιά σου τα φέρνεις στη ζωή και τους δίνεις τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ζήσουν σε αυτό το κόσμο, απο εκει και πέρα κάθε επιλογή τους είναι πραγματικά δική τους και ακόμα και αν δεν συμφωνείς απόλυτα με αυτή, η ζωή τους είναι δική τους, όχι δική σου.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το ξέρω πόσο δύσκολο είναι, ας το σκεφτούν και αυτό οι γονείς και να κάνουν και αυτοί λίγο πίσω για να κάνω και λίγο πίσω...Αρχική Δημοσίευση από Vkey:Νομίζεις ότι βρίσκεις τοοοοοοοοοοσο εύκολα δουλειά και καλύπτεις εξίσουυυυυυυ εύκολα τα αναγκαία έξοδα; Μακάρι να ήταν έτσι αλλά δεν...Όταν θα δουλέψεις για την επιβίωσή σου τότε θα καταλάβεις τι λέω!Σόρρυ αλλά αυτή είναι η αλήθεια...Έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέμε!
@Αλεξ...Το φαντάστηκα...Έχεις χαιρετήσματα!Τα μεταβίβασα χθες 8)

]ifrit[
Περιβόητο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 17 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.