Δεν έχω και ιδιαίτερη προσωπική εμπειρία από πεθερές ,δεν έτυχε...Η αλήθεια είναι και ότι αποφεύγω όσο μπορώ τα πάρε δώσε...Η μόνη πεθερά που γνώρισα ήταν του πρώην μου και αυτό μόνο δυο φορές την είδα στα 3 χρόνια ...Η αλήθεια είναι επίσης ότι δε με ήθελε γιατί ήμουν μεγαλύτερη του και στα μάτια της φάνταζα σαν τη γριά μάγισσα που ήθελε να τυλίξει τον κανακάρη της το μοσχαναθραμμένο...
Τελοσπάντων πολοί είναι οι λόγοι που μπορεί να σε δει στραβά...Ένας από τους πιο συνηθισμένους είναι και αυτός με την ηλικία.
Βunny σωστός ο συλλογισμός σου αλλά όντως είναι ορθολογικός για να είναι και η πλειοψηφία
Michelle θα συμφωνήσω κι εγώ με τη bunny ότι αν δε σε χώνευε δε θα σου φερόταν καν καλά .Θα σου έδειχνε με τον τρόπο της ότι είσαι ανεπιθύμητη.(εξάλλου πριν κάνετε σχέση ήσασταν ήδη φίλοι και σε συμπαθούσε άρα σε ήθελε και για παρέα του παιδιού της,"ενέκρινε" τον χαρακτήρα σου,το κομμάτι που ξέρει τελοσπάντων..)
Άρα δεν νομίζω ότι είναι ότι δε σε θεωρεί άξια για το γιο της.
Ίσως να ανησυχεί μήπως ο έρωτας του "πάρει τα μυαλά" και δε διαβάζει...
Ίσως να είδε ότι με σένα ο Πάνος έκανε πρωτόγνωρα πράγματα (όπως πχ ότι 3 μήνες το καλοκαίρι συζούσατε) στα οποία δεν είναι συνηθισμένη...
Πάντως και μόνο ότι έχετε την άνεση να μένετε μαζί γνωρίζοντας ήδη ότι έχετε σχέση ,μου δείχνει άνθρωπο αρκετά ανοιχτόμυαλο...