Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

Δηλαδή ,ειναι κακό να πίνεις πολύ νερό κατα τη διάρκεια του φαγητού;;
Πίνω γύρω στα 3-4 λίτρα ,μόνο οταν κάθομαι το μεσημέρι για φαί!Μήν αναφέρω τις υπόλοιπες ώρες.Σύνολο την μέρα,πίνω 10-15 λίτρα νερό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eileen
Τιμώμενο Μέλος

Και εγώ πίνω πολύ πολύ πολύ νερό.. Βέβαια αυτό έχει αποτέλεσμα να μην τρώω ούτε τη μίση μερίδα μου, αλλά δεν ξέρω γιατί...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elena
Πολύ δραστήριο μέλος

Όχι.. στη δεύτερη σελίδα υπάρχουν κάτι πηγές που αποδεικνύουν το αντίθετο...
Και εγώ πίνω πολύ πολύ πολύ νερό.. Βέβαια αυτό έχει αποτέλεσμα να μην τρώω ούτε τη μίση μερίδα μου, αλλά δεν ξέρω γιατί...![]()
γιατί με το νερό φουσκώνεις...

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

Τα πέντε λάθη μετά το φαγητό
1.τα πιάτα πρέπει να μπουν στο πλυντήριο πιάτων
2.τα ταψιά πρέπει να πλυθούν
3.τα σκουπίδια πρέπει να πεταχτούν
4.πρέπει να αφήσεις φαί και σε κανέναν άλλο
5.η κατανάλωση μπύρας πρέπει να έχει κάποια όρια
όλα αυτά είναι λάθη - αποφύγετε τα για ισσοροπημένη διατροφή και ικανοποιητικό αίσθημα γουρουνιάς

katalinos
Δραστήριο μέλος

2.έχεις να πλύνεις τηγάνια ,πιάτα και ταψιά
3.αντί να σταματήσεις , τρως και γλυκό , τούρτα , καφέ και σοκολάτες
4.τα μισά μαρούλια της σαλάτας στολίζουν την οδοντοστοιχία σου
5.τρολάρεις σε φόρουμ επειδή δεν μπορείς να χωνέψεις
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

Τώρα με σκοτώνετε!!!
Δηλαδή ,ειναι κακό να πίνεις πολύ νερό κατα τη διάρκεια του φαγητού;;
Πίνω γύρω στα 3-4 λίτρα ,μόνο οταν κάθομαι το μεσημέρι για φαί!Μήν αναφέρω τις υπόλοιπες ώρες.Σύνολο την μέρα,πίνω 10-15 λίτρα νερό!!!

[μόνο σε μένα φαίνεται πολύ αυτό;]
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

[μόνο σε μένα φαίνεται πολύ αυτό;]
το χειμωνα και εγω πινω γυρω στα 7 λιτρα,το καλοκαιρι συγουρα 10..απλα ειναι συνηθεια...

το χειμωνα και εγω πινω γυρω στα 7 λιτρα,το καλοκαιρι συγουρα 10..απλα ειναι συνηθεια...
πινεις 7 λιτρα νερο σε μια μερα? δηλαδη 14 μπουκαλακια...? νομιζω αυτο παει στα ορια του προβληματικου παραειναι πολυ νερο
*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

katalinos
Δραστήριο μέλος

πινεις 7 λιτρα νερο σε μια μερα? δηλαδη 14 μπουκαλακια...? νομιζω αυτο παει στα ορια του προβληματικου παραειναι πολυ νερο
και τι μπορεί να πάθει δηλαδή ;

Guest 990498
Επισκέπτης

Φαίνεται πως καπνίζω πάνω από 8 πακέτα τσιγάρα την ημέρα.1. Κάπνισμα. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένα τσιγάρο μετά το γεύμα ισούται με 10 τσιγάρα.

katalinos
Δραστήριο μέλος

1. Κάπνισμα. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι ένα τσιγάρο μετά το γεύμα ισούται με 10 τσιγάρα.
Φαίνεται πως καπνίζω πάνω από 8 πακέτα τσιγάρα την ημέρα.![]()
τρώγε λιγότερα γεύματα
Ερωφίλη
Πολύ δραστήριο μέλος

και τι μπορεί να πάθει δηλαδή ;![]()
Υπονατριαιμία
kaleidoscope
Επιφανές μέλος

*natalia5555*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.