adespoto
Περιβόητο μέλος

Επαναφερω ενα "πεθαμενο" θεμα...............................
Μηπως ξερει κανεις ποια ειναι η φτηνοτερη αλυσιδα ή καταστημα ηλεκτρικων?επειδη θελω να παρω μια τηλεορασιτσα![]()
https://www.skroutz.gr/index.php ρίξε μια ματιά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tsus
Δραστήριο μέλος

παω στοιχημα οτι λες για...Στην αθήνα υπάρχει μια καινούργια αλυσίδα που τα έχει παρα πολύ φτηνα και δεν θυμάμαι πως την λένεείναι κάπου στην Κηφισίας το καταστημα
![]()
https://www.mediamarkt.gr/catalog/index.php
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Γιάννης
Περιβόητο μέλος

yeap αυτά έλεγα![]()
Άνοιξε τώρα και στο Π. Φάληρο, πολυ καλές τιμές ειδικά σε ταινίες dvd, cd μουσικής κτλ.
Η Ειδικότητα του είναι ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά είδη
Demelene
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά είπα να κάνω μερικές προτάσεις..
Αν βγείτε έξω και μένετε νότια, για μακαρονάδα θεική με τα περισσότερα πιάτα στα 3,50? να πάτε στο Pasta Viva που είναι στο στενό που είναι το Everest της Γλυφάδας στην πλατεία.
Για καφέ νότια, συστήνω όλα τα μαγαζιά της Αργυρούπολης: οι ίδιοι δύο καφέδες έχουν 6,50? και είναι το ίδιο καλοί με αντίστοιχα μαγαζιά της Βουλιαγμένης πχ που στους χρεώνουν 8,50?, επειδή έχεις θέα θάλασσα - και είσαι και σε "ελίτ" περιοχή.. (μη χέ..)
Για ρούχα, τζιν τρομερά έχει το Champion Μαρινόπουλος (κάποιος το ανέφερε), μπλουζάκια κοριτσίστικα και λοιπά γυναικεία ρούχα (αλλά όχι τόσο καλά ποιοτικά) υπάρχει το Authentic, ενώ πολύ φθηνή αγορά είναι η Καλογήρων στην Βουλιαγμένης.
Και βέβαια, αγορές όπως του Περιστερίου, της Νίκαιας και άλλων τέτοιων περιοχών κρύβουν ..διαμαντάκια! Αυτιά, δεν μου έρχεται κάτι άλλο..

Demelene
Διάσημο μέλος

Το ζευγάρι εννοεί για δύο ίδιους. Αυτό κατάλαβα και εγώ.6.50 ο γκαϊφές;;;;;;;; Ε, όχι, όχι, όχι.![]()

Το ζευγάρι εννοεί για δύο ίδιους. Αυτό κατάλαβα και εγώ.
Ααα...! Μέα κούλπα!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Αααα... και αν θέλετε να εκτυπώσετε φώτο από ψηφιακή, πολύ φθηνά τις τυπώνουν σε ένα μαγαζί επί της Πανεπιστήμιου απέναντι από το Τιτάνια.. (0,12? η μία)- αν και έχω καιρό να το ψάξω και ίσως να υπάρχουν και αλλού φθηνά. Α! Αν έχετε πολλές φώτο (πάνω από 100) για εκτύπωση και το ΜEGA A-B Βασιλόπουλος της Βουλιαγμένης δίπλα στο παλιό αεροδρόμιο τις τυπώνει το ίδιο φθηνά..
Και τα ποτά να τα αγοράζετε από Σούπερ Μάρκετ, οι κάβες τα σκίζουν συνήθως! (αλλά υποθέτω αυτό το ξέρουν και οι πέτρες..)

(Και στο ιταλικό που σας έγραψα πιο πάνω, το Pasta Viva, αν πάτε, μη παραλείψετε να δοκιμάσετε λουκουμάδες - τους κάνει φοβερούς!)

dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος

tsus
Δραστήριο μέλος

που ειναι αυτο???Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι φαϊ και καφέ φτηνό βρίσκετε μόνο μέσα στα Πανεπιστήμια. 0,20-0,60 ο καφές και 2,70-4,00 πλήρες γεύμα. Ίσως βέβαια να κοστίσει κάτι παραπάνω ο γαστρεντερολόγος...

dimidola
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πανεπιστήμιο Κρήτης, Τμήμα Θετικών Επιστημών, Παράρτημα Βουτών, Κυλικείο ΛΟΛπου ειναι αυτο???![]()
Demelene
Διάσημο μέλος

Καλα! Και στα στρατόπεδα έχει τσάμπα φαγητό και πολύ φθηνούς καφέδες και τυρόπιτες αλλά κοστίζει κάτι παραπάνω στην βλακεία.Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι φαϊ και καφέ φτηνό βρίσκετε μόνο μέσα στα Πανεπιστήμια. 0,20-0,60 ο καφές και 2,70-4,00 πλήρες γεύμα. Ίσως βέβαια να κοστίσει κάτι παραπάνω ο γαστρεντερολόγος...
kleftra
Διάσημο μέλος

Για όσους ταξιδεύουν συχνά.
Εμένα με έχει σώσει, αεροπορικώς Ηράκλειο -Αθήνα 19 ευρώ συν 15 φόροι , 34 ευρώ σύνολο. 37 έχει το καράβι και γύρω στα 25 το φοιτητικό άσε που χαλάω μια περιουσία μέσα.
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

Δεν πρεπει να χεις κλεισει το εισιτηριο ΠΟΛΥ καιρο πριν ομως..?
Υποτίθεται ότι είναι 19 ημέρες πριν για εσωτερικό ή 49 ημέρες πριν για εξωτερικό.Βέβαια αν έχουν εξαντληθεί οι προσφορές δεν βρίσκεις.
Όμως αν γνωρίζεις εξαρχής ότι θα ταξιδέψεις πχ.σε ένα μήνα συμφέρει να το προτιμήσεις.Τουλάχιστον εμένα με έχει βολέψει.
zanin
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.