Αρχική Δημοσίευση από adespoto:
Παρεμπιπτόντως, πραγματικά φτηνό καφέ στην Αθήνα δεν έχω βρει πουθενά (σε καφετέριαεννοώ)
Πόσο φθηνό εννοείς?
Ίντριγκα πχ είναι το πιο φθηνό στο κέντρο και κάθε άλλο παρά παρακμή είναι!
Σχετικά φθηνά είναι τα πράγματα στο καφέ Πλάκα αν θυμάμαι καλά!
Επίσης στο κέντρο σε ένα πεζόδρομο νομίζω στην Τζαβέλλα έχει κάτι μαγαζιά που μου έχουν πει πολύ φθηνά! Αλλά ίσως και να είναι σε καφενείο φάση αλλά δεν σου φαίνεται γιατί έχω περάσει!
Ο λόγος πάντως που καφενεία και καφετέρειες έχουν τέτοια διαφορά είναι ότι στα καφενεία υπάρχει πλαφόν και επίσης φορολογούνται διαφορετικά και πληρώνουν άλλα στο δήμο για τις καρέκλες έξω!
Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:
6) πληρώνεις μέχρι και τη σακούλα σου.... πράγμα που σημαίνει ότι δεν στην χρεώνει και με το παραπάνω σαν λειτουργικό έξοδο στα προϊόντα του
Μόνο εδώ διαφωνώ. Στα λοιπά σουπερμάρκετ η τιμή τις σακούλας είναι μοιρασμένη στις τιμές των προιόντων
Και καλά κάνουν μπας και ο κόσμος τις πάρει και με πιο μέτρο και με το ζόρι αποκτήση μια οικολογική συνήδειση!
Άσε που θέλω να πληρώνω ότι χρησιμοποιώ!
Αν θες μπορείς να πας και με χαρτοσακούλες στο Lidl ή απλά να πετάξεις στο αμάξι μέσα!
Και να προσθέσω και κάτι ακόμα που διαφοροποιεί τις τιμές τόσο πολύ και ίσως είναι και το πιο σημαντικό!
Οι εταιρείες που πουλάνε στο Lidl δεν ασχολούνται με την διανομή των προιόντων τους! Η διανομή σε πχ πανευρωπαικό επίπεδο είναι κάτι πολύ ακριβό και ειδικότερα όσο πιο λίγα πράγματα πουλάς!
Την διανομή τους την αναλαμβάνει το Lidl που λόγω εξάπλωσης έχει ένα εννιαίο σύστημα διανομής που μεταφράζεται σε πολύ μικρότερο κόστος στο προιόν
Το ξέρω αυτό γιατί χρόνια (15+) έπινα ένα κακάο λίγο μυστήριο και όχι Ελληνικό! Κάποια φάση εξαφανίστηκε από τα ελληνικά ράφια και το είχα πάρει προσωπικά καθώς τα ελληνικά δεν με πείθαν!
Μια μέρα που πήγα Lidl τόλμησα να πάρω το ένα μόνο κακάο που έχει και τελικά βγήκε ότι ήταν αυτό που έπινα!
Τιμολογικά μπορώ να σας πω ότι 2 χρόνια μετά ήταν περίπου μισότιμης ανά/100γρ.
Και είναι ακριβώς ίδιο!
Και σχετικά με άσχημα προιόντα δεν ξέρω αν θυμάστε την δηλητηριάση που είχε πάθει λαός στο Κουκάκι (μένω κοντά) από τον Βερόπουλο!!
Αρχική Δημοσίευση από Γίδι:
Ακριβώς αυτό. Σου προσφέρουν και ατμόσφαιρα, promotions, μουσική...!
Οκ, το Lidl είναι στο άλλο άκρο. Και ο Βασιλόπουλος από τις chicki-micki εκδοχές...!
Προσωπικά μου είναι πιο ευχάριστο το Lidl. δεν μαρέσει να ζητάω από άλλους πράγματα! Μακάρι να γινόταν αυτό και σε άλλα μαγαζιά!