Τα πιο ωραία φιλιά από ταινίες

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

tumblr_n9wpjmCYH71t5gnq0o1_500-1.gif
tumblr_n9lkjnpRGS1sjc61ko1_400-1.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BestMovieKisses2013-1.jpg

Ethan and Lena, Beautiful Creatures

tumblr_m4kgfaU6Nn1r5yo9uo2_500-1.gif

περιμέναμε πολύ καιρό για αυτό...

tumblr_mk35jcHr451r2va5mo1_1280-1.jpg

:redface: Παιδικές αναμνήσεις.

:inlove:
And still isn't over

Τελευταία επεξεργασία:
Αν και έχω δει δεκάδες ρομαντικές ταινίες, μακράν το καλύτερο φιλί για μενα ήταν στο ''Gone with the wind'':

Πιο <<ζουμερό>> είναι στο ''The first time'':

Αν και έχω δει δεκάδες ρομαντικές ταινίες, μακράν το καλύτερο φιλί για μενα ήταν στο ''Gone with the wind'':

Πιο <<ζουμερό>> είναι στο ''The first time'':

Και εγώ the first time ήμουν έτοιμη να βάλω πριν αλλά δεν ήξερα πιο απ ' όλα. Λατρεύω Dylan :inlove:

Και εγώ the first time ήμουν έτοιμη να βάλω πριν αλλά δεν ήξερα πιο απ ' όλα. Λατρεύω Dylan :inlove:

Νομίζω ότι βρήκα το άλλο μου μισό :hehe: Όχι, αυτή η σκηνή μου φαίνεται ξεχωρίζει. :redface:Είναι τόσο γλυκούλης όπως της φέρεται!

Νομίζω ότι βρήκα το άλλο μου μισό :hehe: Όχι, αυτή η σκηνή μου φαίνεται ξεχωρίζει. :redface:Είναι τόσο γλυκούλης όπως της φέρεται!
Nαααι.Και στην αδερφή του...Ονειρεμένος. Η τελευταια σκηνή αγαπημένη.Δεν περίμενα να μου αρέσει τόσο η ταινία.

fili2-1.jpg

breakfast at tiffany's

36 επεισίδια περιμέναμε αυτό το φιλί
σπόιλερ: Αγαπιούνταν με πάθος αλλά δεν τολμούσαν να το πουν
Πρώτος ο νεαρός Miyuki της ζήτησε να πάει να σπουδάσει μαζί του στο standford και τότε αυτή τον βούτηξε και του έδωσε το περίφημο φιλί.

36 επεισίδια περιμέναμε αυτό το φιλί
σπόιλερ: Αγαπιούνταν με πάθος αλλά δεν τολμούσαν να το πουν
Πρώτος ο νεαρός Miyuki της ζήτησε να πάει να σπουδάσει μαζί του στο standford και τότε αυτή τον βούτηξε και του έδωσε το περίφημο φιλί.

:prettyplz::baby:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back