DarthFederer
Διάσημο μέλος

Σοβαρα τωρα νομιζω τα διαφημιστικα και τα bic ειναι τα πιο αξιοπιστα που μπορει καποιος να παρει. Εκτος κι αν δεν ταιριαζουν στο γραφικο του χαρακτηρα ή δν τον βολευουν στο κρατημα κλπ.
(Αν και εγω Γραμμικη ΙΙ κανω με ολα τα στυλο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Μάλλον είμαι η μόνη που με μία κασετίνα που όταν την ανοίξω ξεχειλίζουν τα στυλό λέω "Είναι χαλασμένα".Ουάγκ.Ο λογος που στο γυμνασιο ακυρωσα την κασετινα και τα ειχα χυμα στην τσαντα, οποτε με ρωταγανε αν ειχα στυλο ελεγα "μονο αυτο που γραφω"![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nektariosmakris
Εκκολαπτόμενο μέλος

αυτους τους στυλους ακομα τους εχω για ενθυμιο με βοηθησανε να παρω κατι ωραια 18 χωρις καθολου κοπο σε μαθηματα οπως ιστορια
Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.plaisio.gr/stylo-molivia/grafi/stylo/Q-Connect-Micron-Ball-Point-Pen-1-0Mm-KF3404.htm
DarthFederer
Διάσημο μέλος

Areti91
Εκκολαπτόμενο μέλος

dodosr21
Νεοφερμένο μέλος

nikolaos p.
Εκκολαπτόμενο μέλος

HeraKi
Νεοφερμένο μέλος

Alma Libre
Επιφανές μέλος

Βic και Parker είναι οι καλύτερες λύσεις. Μην παίρνετε ότι άσχετη "φτηνή" μάρκα σας φαίνεται πιό εντυπωσιακή από το "απλό" πλην "τίμιο" Bic! Το Parker για δουλειά γραφείου και γενικά για μεγαλύτερους, αφού απότι φαίνεται για τους μαθητές το κόστος του ανταλλακτικού δείχνει "δυσβάσταχτο"!
Με bic γράφω και εγώ, κυρίως. Ή με τα faber castell με την μακριά μύτη. Γράφουν πολύ ωραία.
Μάλλον είμαι η μόνη που με μία κασετίνα που όταν την ανοίξω ξεχειλίζουν τα στυλό λέω "Είναι χαλασμένα".Ουάγκ.![]()
Και εγώ το κάνω αυτό, όταν θέλω να αποφύγω τον κλασικό τουρίστα συμμαθητή που δε του δίνει κανείς στυλό και έρχεται σε εμένα.

_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Το κάνω σε όλους.Και εγώ το κάνω αυτό, όταν θέλω να αποφύγω τον κλασικό τουρίστα συμμαθητή που δε του δίνει κανείς στυλό και έρχεται σε εμένα.![]()

Διότι μου χαλάνε τη μύτη τους και ύστερα τα στυλό είναι άχρηστα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael
Τιμώμενο Μέλος

Μου αρέσουν στυλό με λεπτό γράψιμο χωρίς να πρέπει να τους πατάς με όλη σου τη δύναμη για να γράψουν μια ριμάδα λέξη.Ποιον μου προτείνετε γιατί έχω βασανιστεί και θα πάθω και καμιά τενοντίτιδα.Εσείς ποιους χρησιμοποιείται ;
Δοκιμασε τους Q Connect.Πιστευω οτι ειναι καλοι γενικα,απ'οσο θυμαμαι δεν χρειαζοταν να ασκω δυναμη.Το κακο γενικα με τα στυλο που "ξερνανε" ευκολα μελανι ειναι οτι τελειωνουν γρηγορα σχετικα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

έχουν λεπτή μύτη;Δοκιμασε τους Q Connect.Πιστευω οτι ειναι καλοι γενικα,απ'οσο θυμαμαι δεν χρειαζοταν να ασκω δυναμη.Το κακο γενικα με τα στυλο που "ξερνανε" ευκολα μελανι ειναι οτι τελειωνουν γρηγορα σχετικα.
Τα καλυτερα στυλο ειναι αυτα που γραφουν ακομα και οταν δεν τους ασκεις καν δυναμη και δεν χρειαζεται να τα πιεσεις για να γραψουν. Εμενα προσωπικα μ'αρεσουν παρα πολυ αυτα που αφηνουν μελανι πανω στο χαρτι, if you know what i meanΑν και δεν βολευουν παντα γιατι μερικες φορες φαινονται και στην πισω σελιδα τα γραμματα
![]()
Δεν τα μπορώ καθόλου.Γίνομαι χάλια.Και το τετράδιο αλλάζει χρώμα

Samael
Τιμώμενο Μέλος

έχουν λεπτή μύτη;
Δεν τα μπορώ καθόλου.Γίνομαι χάλια.Και το τετράδιο αλλάζει χρώμα![]()
Εαν παρεις αυτους που το σωμα του στυλο ειναι σαν στηριγμα απο το ρολο χαρτι οχι.
Αυτοι με το πλαστικο σωμα ομως νομιζω εχουν αρκετα λεπτη μυτη,ξερνανε μελανι αλλα οχι σε βαθμο που να μουτζουρωνει η να κανει leak το μελανι μολις περασεις το δακτυλο απο πανω,τοσο οσο για να μην πιεζεις και να γραφεις απροσκοπτα και καθαρα αυτο που θες, και αυτους σου συνιστω να παρεις οποτε.
methexys
Τιμώμενο Μέλος

Ο,τι καλυτερο κυκλοφορει

Θα τους δοκιμάσω.Εαν παρεις αυτους που το σωμα του στυλο ειναι σαν στηριγμα απο το ρολο χαρτι οχι.
Αυτοι με το πλαστικο σωμα ομως νομιζω εχουν αρκετα λεπτη μυτη,ξερνανε μελανι αλλα οχι σε βαθμο που να μουτζουρωνει η να κανει leak το μελανι μολις περασεις το δακτυλο απο πανω,τοσο οσο για να μην πιεζεις και να γραφεις απροσκοπτα και καθαρα αυτο που θες, και αυτους σου συνιστω να παρεις οποτε.
Το θέμα είναι ότι αλλάζοντας σελίδα αυτομάτως δημιουργείς και μια στάμπα στην απέναντι σελίδα.Θα τον δοκιμάσω και αυτόν.Eγω αναφερομαι συγκεκριμενα σε αυτα τα στυλο
![]()
Ο,τι καλυτερο κυκλοφορειΚαι δεν ξερναει πολυ, παρα μονο οσο πρεπει. Μονο οι 0.7 μου φαινεται οτι βγαζουν λιγο παραπανω μελανι μερικες φορες αλλά με λιγη προσοχή δεν υπάρχει πρόβλημα
![]()
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Eγω αναφερομαι συγκεκριμενα σε αυτα τα στυλο
![]()
Ο,τι καλυτερο κυκλοφορειΚαι δεν ξερναει πολυ, παρα μονο οσο πρεπει. Μονο οι 0.7 μου φαινεται οτι βγαζουν λιγο παραπανω μελανι μερικες φορες αλλά με λιγη προσοχή δεν υπάρχει πρόβλημα
![]()
Με αυτόν έλυνα μαθηματικά κατεύθυνσης

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 24 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.