xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

συμφωνω παλι..
το ιδιο κοντη η Σακιρα με τη γκαγκα,,155..
και ξεκινησε καλα και πρωτοτυπα..
και κατεληξε απλα να κουναει τον κ@λο της..
(μονο που η Σακιρα ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη..,,η γκαγκα τοσο μικρη πότε προλαβε και πηρε την κατηφορα?)
χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε?
η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο??

στις δισκογραφικες νομιζω πως αρκει!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

ναι,,χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε?
μου αρεσουν..

απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι..
για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει..η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο??
αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει..
-δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος

ναι,,
μου αρεσουν..
απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι..
για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει..
αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει..
-δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου..
η σακιρα ειναι πολυ ομορφη και ξερει να το κουναει τοσο καλα που μεχρι κι εγω την ερωτευομαι!!!!

ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε....
ναι λενε οτι τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια...και οι ψηλες εχουμε ψυχη ομως!!!!!!!

rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε....
https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ .....

blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related
eva.p
Νεοφερμένο μέλος

Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα.....
το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά...
Sofia Hepburn
Νεοφερμένο μέλος

και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e
'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες...
Bopajgo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα.....
Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά....
Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια...
Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου...

Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή...

IreneGr
Δραστήριο μέλος

από φωνή ... κορμάρα!
ΓΙΩΡΓΟΣ95
Νεοφερμένο μέλος

Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται!
_daemon_
Πολύ δραστήριο μέλος

Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...?

.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

και δεν το ανοιγεις?Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...?![]()
σε μια μερα θα εχει κλειδωθει..

anastasia5
Νεοφερμένο μέλος

natalia3807
Νεοφερμένο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

που λέει στο ρεφρέν
"με έρωτα να με λούσεις",
πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα
έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο.
MAYROULIS
Πολύ δραστήριο μέλος

Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Θησεύς
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω?εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.