xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 15:19 Η xrisopsaro: #21 06-08-11 15:19 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: συμφωνω παλι.. το ιδιο κοντη η Σακιρα με τη γκαγκα,,155.. και ξεκινησε καλα και πρωτοτυπα.. και κατεληξε απλα να κουναει τον κ@λο της.. (μονο που η Σακιρα ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη..,,η γκαγκα τοσο μικρη πότε προλαβε και πηρε την κατηφορα?) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε? η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο?? στις δισκογραφικες νομιζω πως αρκει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 15:32 Ο Άγγελος έγραψε: #22 06-08-11 15:32 χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε? Click για ανάπτυξη... ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο?? Click για ανάπτυξη... για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 16:05 Η xrisopsaro: #23 06-08-11 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Click για ανάπτυξη... η σακιρα ειναι πολυ ομορφη και ξερει να το κουναει τοσο καλα που μεχρι κι εγω την ερωτευομαι!!!! ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... ναι λενε οτι τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια...και οι ψηλες εχουμε ψυχη ομως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #24 06-08-11 22:31 Τα τραγουδια που συχαινομαι παντα ειναι τα σκυλαδικα, τα βαρια λαικα και τα δημοτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:43 Ο Θησεύς έγραψε: #25 06-08-11 22:43 ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 16:09 Η blackgirl: #26 10-08-11 16:09 Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: συμφωνω παλι.. το ιδιο κοντη η Σακιρα με τη γκαγκα,,155.. και ξεκινησε καλα και πρωτοτυπα.. και κατεληξε απλα να κουναει τον κ@λο της.. (μονο που η Σακιρα ειναι 10 χρονια μεγαλυτερη..,,η γκαγκα τοσο μικρη πότε προλαβε και πηρε την κατηφορα?) Click για ανάπτυξη... χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε? η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο?? στις δισκογραφικες νομιζω πως αρκει!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 15:32 Ο Άγγελος έγραψε: #22 06-08-11 15:32 χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε? Click για ανάπτυξη... ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο?? Click για ανάπτυξη... για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 16:05 Η xrisopsaro: #23 06-08-11 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Click για ανάπτυξη... η σακιρα ειναι πολυ ομορφη και ξερει να το κουναει τοσο καλα που μεχρι κι εγω την ερωτευομαι!!!! ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... ναι λενε οτι τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια...και οι ψηλες εχουμε ψυχη ομως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #24 06-08-11 22:31 Τα τραγουδια που συχαινομαι παντα ειναι τα σκυλαδικα, τα βαρια λαικα και τα δημοτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:43 Ο Θησεύς έγραψε: #25 06-08-11 22:43 ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 16:09 Η blackgirl: #26 10-08-11 16:09 Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχαχα εχεις θεμα με τις κοντες ε? Click για ανάπτυξη... ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. η σακιρα συνεχιζει να κουνιεται ωραια και η γκαγκα να ντυνεται αντυπωσιακα....δεν αρκει αυτο?? Click για ανάπτυξη... για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisopsaro Εκκολαπτόμενο μέλος Η xrisopsaro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 213 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 16:05 Η xrisopsaro: #23 06-08-11 16:05 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Click για ανάπτυξη... η σακιρα ειναι πολυ ομορφη και ξερει να το κουναει τοσο καλα που μεχρι κι εγω την ερωτευομαι!!!! ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... ναι λενε οτι τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια...και οι ψηλες εχουμε ψυχη ομως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #24 06-08-11 22:31 Τα τραγουδια που συχαινομαι παντα ειναι τα σκυλαδικα, τα βαρια λαικα και τα δημοτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:43 Ο Θησεύς έγραψε: #25 06-08-11 22:43 ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 16:09 Η blackgirl: #26 10-08-11 16:09 Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ναι,, μου αρεσουν.. απλα τονιζω την συμπτωση.. οτι ειναι στο ιδιο υψος και οι δυο,,και η μαντονα παλι 160 το πολυ ειναι.. για τραγουδιστριες δεν επρεπε να αρκει.. αλλα θεαμα ειναι,,λεφτα να φερνει.. -δεν λεω οτι δεν μου αρεσουν σαν γυναικες ειδικα η σακιρα,,αλλα με εκνευριζει απιστευτα οταν αυτη η ομορφια μπαινει πανω απο την ουσια του τραγουδιου.. Click για ανάπτυξη... η σακιρα ειναι πολυ ομορφη και ξερει να το κουναει τοσο καλα που μεχρι κι εγω την ερωτευομαι!!!! ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... ναι λενε οτι τα ακριβα αρωματα μπαινουν σε μικρα μπουκαλακια...και οι ψηλες εχουμε ψυχη ομως!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rosa azul Πολύ δραστήριο μέλος Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1.945 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:31 Η rosa azul: #24 06-08-11 22:31 Τα τραγουδια που συχαινομαι παντα ειναι τα σκυλαδικα, τα βαρια λαικα και τα δημοτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:43 Ο Θησεύς έγραψε: #25 06-08-11 22:43 ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 16:09 Η blackgirl: #26 10-08-11 16:09 Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα τραγουδια που συχαινομαι παντα ειναι τα σκυλαδικα, τα βαρια λαικα και τα δημοτικα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 6 Αυγούστου 2011 στις 22:43 Ο Θησεύς έγραψε: #25 06-08-11 22:43 ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 16:09 Η blackgirl: #26 10-08-11 16:09 Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειναι γνωστες ομως γιατι επετρεψαν στον εαυτο τους να πουλησουν την ομορφια τους και οχι τη μουσικη τους...διαφορετικα δεν θα τις ξεραμε.... Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=FlsBObg-1BQ ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
blackgirl Πολύ δραστήριο μέλος Η Take care of the one you love αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθήτρια και μας γράφει από Μυτιλήνη (Λέσβος). Έχει γράψει 897 μηνύματα. 10 Αυγούστου 2011 στις 16:09 Η blackgirl: #26 10-08-11 16:09 Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eva.p Νεοφερμένο μέλος Η eva.p αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και είναι Μαθήτρια. Έχει γράψει 20 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:02 Η eva.p έγραψε: #27 11-08-11 01:02 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... το πιο απαίσιο τραγούδι που εχω ακούσει, με διαφορά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sofia Hepburn Νεοφερμένο μέλος Η Sofia Hepburn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 95 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 01:24 Η Sofia Hepburn: #28 11-08-11 01:24 Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό https://www.youtube.com/watch?v=tmQjMCTl-QM και αυτό https://www.youtube.com/watch?v=AaXaig_43lU&ob=av3e 'Ελεος δηλαδή με τις σάχλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bopajgo Εκκολαπτόμενο μέλος Η Bopajgo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 331 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:28 Η Bopajgo έγραψε: #29 11-08-11 02:28 Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από blackgirl: Το άκουσα πρώτη φορά πριν από κάτι μέρες και μου σηκώθηκε η τρίχα..... https://www.youtube.com/watch?v=ip2bBjMDYog&feature=related Click για ανάπτυξη... Σε μισώ για αυτό που μου έκανες, πραγματικά.... Μια χαρά ζούσα τόσο καιρό βυθισμένη στην άγνοια... Η κατάρα του Άμμουτ να πέσει πάνω σου για να τιμωρηθείς για την πράξη σου... (μη μου δίνετε σημασία, ήταν μια δύσκολη μέρα σήμερα....) Δεν είναι και πολύ επίκαιρο πλέον, αλλά το στιλ του παλικαριού από πάνω μου θύμισε λιγάκι αυτό, το οποίο πραγματικά όποτε τύχαινε να το ακούσω κάπου άρχιζα να βρίζω μόνη μου και να παραμιλάω δυνατά σαν τη τρελή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
IreneGr Δραστήριο μέλος Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 697 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 02:41 Η IreneGr έγραψε: #30 11-08-11 02:41 https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
https://www.youtube.com/watch?v=L7_FAtSPJFI από φωνή ... κορμάρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΩΡΓΟΣ95 Νεοφερμένο μέλος Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Νιγρίτα (Σέρρες). Έχει γράψει 54 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 10:14 Ο ΓΙΩΡΓΟΣ95: #31 11-08-11 10:14 Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. _daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Last Christmas!χαχαχαχα! Ολα τα ξενα!Τα ελληνικα καλοκαιρι ακουγονται! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_daemon_ Πολύ δραστήριο μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.537 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 12:52 Ο _daemon_ έγραψε: #32 11-08-11 12:52 Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 19 Αυγούστου 2011 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δεν θα μπορούσα να πω ότι σιχαίνομαι τραγούδια (!) και μάλιστα....κάποια συγκεκριμένη περίοδο αλλά τέτοιες παρακελευσματικές "εμπνεύσεις", άνετα θα τις έφτυνα στη μάπα! Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 11 Αυγούστου 2011 στις 13:15 Ο Άγγελος έγραψε: #33 11-08-11 13:15 Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ανοίξω κι εγώ ένα post με θέμα "ποιούς σιχαίνεστε εδώ...μέσα" ή είναι από χέρι χαμένη "κίνηση"...? Click για ανάπτυξη... και δεν το ανοιγεις? σε μια μερα θα εχει κλειδωθει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anastasia5 Νεοφερμένο μέλος Η anastasia5 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 77 μηνύματα. 12 Αυγούστου 2011 στις 19:42 Η anastasia5: #34 12-08-11 19:42 το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το σοκολατόχρωμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalia3807 Νεοφερμένο μέλος Η natalia3807 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών, είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 00:37 Η natalia3807: #35 16-08-11 00:37 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 990498 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Αυγούστου 2011 στις 11:25 Ο Guest 990498: #36 16-08-11 11:25 Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτό του βλάκα του Χατζημπούφου που λέει στο ρεφρέν "με έρωτα να με λούσεις", πέραν του οτι απευθύνεται σε 15χρονα έχει και εμφανές κρυμμένο σεξουαλικό υπονοούμενο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MAYROULIS Περιβόητο μέλος Ο Μαυρουλάκης Φαγανάκης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μοντέλο και μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 4.284 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:33 Ο MAYROULIS: #37 16-08-11 12:33 εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
εμένα δε μου αρέσουν γενικά τα λαικά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλλεται Επενδύτρια και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 12:38 Η Miss Brightside: #38 16-08-11 12:38 Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 28 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Advocatus diaboli American Economist johnsala Kanastasia_5883 AggelikiGr giannhs2001 Kate1914 camil chester20080 taketrance Wonderkid Ilikntas Giorgkalo charmander Luludaki User2350 Joji Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με διαφορά το In my bedroom. Είναι τόόόσο σπαστικό τραγούδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θησεύς Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Θησεύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 220 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:23 Ο Θησεύς έγραψε: #39 16-08-11 15:23 εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εκείνο το τραγούδι που λέει all day...all night,ειλικρινά το μισώ Click για ανάπτυξη... https://www.youtube.com/watch?v=ihShTNE20z0 εξίσου να υποθέσω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρανιααααα Δραστήριο μέλος Η ρανιααααα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 506 μηνύματα. 16 Αυγούστου 2011 στις 15:28 Η ρανιααααα: #40 16-08-11 15:28 https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
https://www.youtube.com/watch?v=4JipHEz53sU αν το ακουσω αλλη μια φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.