Ναι μεν, και εμένα μου δίνει κάποια χαρά το να γνωρίζω ένα τραγούδι/καλλιτέχνη που δεν γνωρίζουν πολλοί και μεγαλύτερο "δέσιμο" με το κομμάτι που λέτε ίσως, αλλά από την άλλη έχεις και το κέρδος ότι πλέον δεν είσαι "ο τρελός του χωριού" αν παιχτεί το τραγούδι που σου αρέσει στο ραδιόφωνο και γίνει λίγο πιο γνωστό. Βλέπεις άτομα γύρω σου να τους αρέσει το ίδιο στυλ μουσικής (αυτό πχ. είναι κάτι που με χαροποιεί εμένα, και ας θεωρηθεί mainstream το Χ τραγούδι που ακούω.)
Επίσης, έχει διαφορά και το πως ο καλλιτέχνης θα "μετατραπεί" σε mainstream.
Κάποιες φορές, δεν προσαρμόζεται ο τάδε καλλιτέχνης στο "mainstream", αλλά προσαρμόζεται το "mainstream" στον τάδε καλλιτέχνη που συνεχίζει να βγάζει το ίδιο στυλ κομματιών που έβγαζε και πριν, όμως τα καινούρια του κομμάτια ακούγονται στο ραδιόφωνο γιατί πλέον αυτό το στυλ ακούγεται γενικά (ακούγονται παρόμοια τραγούδια τώρα->πιστεύει η δισκογραφική περισσότερο στο κομμάτι->το προωθεί περισσότερο->ακούγεται περισσότερο το κομμάτι στο ραδιόφωνο->αρέσει στους ακροατές γιατί δεν είναι κάτι παράταιρο->το ζητάνε περισσότερο οι ακροατές->ακούγεται περισσότερο κοκ.)!
(ντάξει, στην περίπτωση της Ellie, φυσικά αυτή γύρισε σε αυτά που παίζονται αυτήν την περίοδο, όχι το ραδιόφωνο στα δικά της κομμάτια

)
Και από την άλλη, και εγώ φυσικά καταδικάζω την συνεπαγωγή "μου αρέσει το Χ κομμάτι του Υ καλλιτέχνη => μου αρέσουν τα κομμάτια του Υ => όταν με ρωτάνε ποιος καλλιτέχνης μου αρέσει θα λέω ο Υ!", γιατί απλά δεν υπάρχει λογική. Και γιατί αν εγώ έχω ακούσει όλα τα κομμάτια του Υ και γουστάρω γενικά τον Υ, νιώθω σα να με προσβάλλεις ρε φίλε