Γιατι ν πιασει μια μπορα, να γινει ο δρομος ποταμι και να θρηνυσουμε κια αλλα θυματα...
Σε λιγο (και με τα μπαζοματα αλλα και λογο του οτι ΔΕΝ υπαρχουν δασηγια να αποροησουν το νερο της βροχης) τον χειμωνα στην Αθηνα και σε αλλες πολεις θα βαζουμε ναυαγοσωστες στα φαναρια.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Δεν εχεις αδικο Γιαννη,αλλσ σε ποιους δρομους να κατεβουν?
Το θέμα βρε Μαριε μου είναι ότι ποτέ δεν κάνουμε τίποτα.
Ουρλιάζουμε αν κάποιος μας υποδείξει το παραμικρό και μόνοι μας δεν παίρνουμε καμία απολύτος προτοβουλία.
Δεν έχει σημασία σε ποιόν δρόμο θα κατέβεις αλλα το να κατέβεις είναι όλο το θέμα

Το θέμα βρε Μαριε μου είναι ότι ποτέ δεν κάνουμε τίποτα.
Ουρλιάζουμε αν κάποιος μας υποδείξει το παραμικρό και μόνοι μας δεν παίρνουμε καμία απολύτος προτοβουλία.
Δεν έχει σημασία σε ποιόν δρόμο θα κατέβεις αλλα το να κατέβεις είναι όλο το θέμα![]()
Βρε εγω σε καταλαβα...
BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Στην Ελλάδα ή ξεφτίλα και η μιζέρια ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ ΠΟΤΕ!!!!
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Τελικά σπίτια καήκανε,ζώα καήκανε,δάση και αγροτικές περιοχές καήκανε, αλλά μόλις η φωτιά έφτασε στο καζίνο τότε όλη η πυροσβεστική μαζεύτηκε εκεί και το έσωσαν!Έλεος!Μας είχαν πρήξει χθες στα κανάλια με το Μον Παρνες!!!![]()
καλά μην είσαι και τόσο απόλυτος κι εσύ....
όχι ότι δε θα το έσωζαν γιατί μιλάμε για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ του κράτους από εκεί... αλλά επιπλέον ήταν εγκλωβισμένοι και 22 συνάνθρωποι μας εκεί πέρα υπάλληλοι του καζίνο
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

BadGuy
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλά μην είσαι και τόσο απόλυτος κι εσύ....
όχι ότι δε θα το έσωζαν γιατί μιλάμε για ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΔΟΣ του κράτους από εκεί... αλλά επιπλέον ήταν εγκλωβισμένοι και 22 συνάνθρωποι μας εκεί πέρα υπάλληλοι του καζίνο
Εγώ δεν το είπα για τους ανθρώπους που ήταν μέσα.Απλά το ανέφερα επειδή τόσος κόσμος έχασε το σπίτι του το καζίνο μας μάρανε.Βέβαια όπως είπες σιγά μην δεν το έσωζαν!Εξάλλου από ότι άκουσα τους είχαν πει αρκετά πριν φτάσει η φωτιά να το εγκαταλείψουν.

Giovanna
Επιφανές μέλος

πραγματικα ειμαι περιεργη να μαθω ποσοστο

Παντως καλο θα ηταν αυτη τη φορα να δραστηριοποιηθουμε ολοι μας.
Εχω αρχισει και το σκεφτομαι σοβαρα το θεμα της αναδασωσης.
dooo
Διακεκριμένο μέλος

και τι συμπέρασμα θα βγάλεις καλόμ? ότι είμαστε γαϊδούρια?ποιος απο εσας που φωναζετε εχει κανει αναδασωση ποτε?
πραγματικα ειμαι περιεργη να μαθω ποσοστο![]()

Circadian
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΞΕΦΤΙΛΑ!Πάλι τα καταφέραμε! Από σήμερα όλοι θα ψαχνουν να βρούν τον ένοχο! Ειδήσεις, Εφημεριδες, Πολιτικοί, Διανοούμενοι. Μετά θα ξεκινήσουν οι τηλεπαραθυροθίασοι! Απο την επομένη κίολας θα ξεφυτρώνουν βιλίτσες... όπως σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ, τον ΚΙΘΑΙΡΩΝΑ και αλλού, με τη βούλα της πολιτείας πάντα!!! Σε 1 χρονάκο... εκει που ήταν το δάσος θα ειναι κάτι ωραίες βιλίτσες και καλεσμένοι των ιδιοκτητών θα ειναι οι συνταξιοδοτημένοι βουλευτές που σήμερα κάθονται και σας πετάνε την... στάχτη της Πάρνηθας στα μάτια σας!!! αντε... και μην ξεχάσετε να ψηφίσετε μεγάλο κόμμα "μεθαύριο" ε;
Στην Ελλάδα ή ξεφτίλα και η μιζέρια ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΥΝ ΠΑΤΟ ΠΟΤΕ!!!!

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι να την κάνουμε την αναδάσωση όταν οι βίλες φυτρώνουν πιο γρήγορα απ'τα δέντρα?

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Πες τα!
Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι να την κάνουμε την αναδάσωση όταν οι βίλες φυτρώνουν πιο γρήγορα απ'τα δέντρα?![]()
εγώ λέω να βάλουμε φωτιά στις βίλες!
η φωτιά δεν θα επεκταθεί γιατί θα σταματήσει στις τάφρους - πισίνες που έχουν γύρω γύρω!

Στα σοβαρά... πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να απαιτήσουμε όλοι μαζί ΑΜΕΣΑ αναδάσωση της περιοχής!
ναι θέλω να πάω κι εγώ με την κοιλιά στο στόμα γιατί θέλω το παιδί μου να έχει οξυγόνο!
Giovanna
Επιφανές μέλος

με κατι απαντησεις σαν της κουε και καποιων ακομα, το συμπερασμα που θα βγαλω μαλλον ειναι οτι δεν ειναι ολοι γαιδουρια.

dooo
Διακεκριμένο μέλος

οχι, dooo.
με κατι απαντησεις σαν της κουε και καποιων ακομα, το συμπερασμα που θα βγαλω μαλλον ειναι οτι δεν ειναι ολοι γαιδουρια.![]()
EEΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! όλοι το ξέρουμε αυτο

Giovanna
Επιφανές μέλος

Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά τι να την κάνουμε την αναδάσωση όταν οι βίλες φυτρώνουν πιο γρήγορα απ'τα δέντρα?![]()
σορι κιολας, αλλα προτιμας να καθεσαι να αγναντευεις βιλες, η να ξεκουνησεις να φυτεψεις κανα δεντρο?

Hunter
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.