Τα όρια του θαυμασμού τρίτων μέσα σε μια σχέση

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.502 μηνύματα.
Η Κίτσου? Ε όχι..
Η Κίτσου σαν γυναίκα μου φαινόταν πάντα ξενέρωτη αδιάφορη.
Τώρα δε που έγινε και θωρηκτό κλάσης Δανάη Μπάρκα...δεν.
Τουλάχιστον η Μπάρκα είναι χοντρή αλλά με πάθος..

Από δημοσιογράφους για μένα Παναγοπούλου του Μέγκα. Εμφάνιση, απόψεις, φωνή, γυναικάρα..
f92bce02a52b404a81e6c6c0437c2fa8-1.jpg

Σημείωμα συντονιστή: Το μήνυμα προέρχεται από το thread : Τι θεωρείτε ελκυστικό σε έναν άνθρωπο

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
[διεγραμμένο μήνυμα]
Μπορει να δει έναν ηθοποιό και να πει ωραίος άνδρας όπως και εγώ ωραία γυναίκα, δεν σημαίνει κάτι για την μεταξύ μας σχέση..άψογα είμαστε.
δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο.

Είσαι μικρή και τα βλέπεις σοβαρά

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μπορει να δει έναν ηθοποιό και να πει ωραίος άνδρας όπως και εγώ ωραία γυναίκα, δεν σημαίνει κάτι για την μεταξύ μας σχέση..άψογα είμαστε.
δεν καταλαβαίνω γιατί σου φαίνεται περίεργο.

Είσαι μικρή και τα βλέπεις σοβαρά
Είμαι μικρή αλλά τα ποσοστά διαζυγίων μιλάνε.

Είμαι μικρή αλλά τα ποσοστά διαζυγίων μιλάνε.
Τα ποσοστά διαζυγίων σίγουρα δεν προκύπτουν από την ειλικρίνεια, η οποία πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος σε μακροχρόνια σχέση που δεν θα θαυμάσει -έστω στιγμιαία- κάποιον άλλον/άλλη και είναι δείγμα ωριμότητας να μπορείς να μοιραστείς ένα τέτοιο σχόλιο με τη σχέση σου χωρίς φασαρίες. Να φοβάσαι αυτά που σου κρύβουν και όχι αυτά που σου λένε.

Συνημμένα

• IMG_20260203_010231.jpg
    IMG_20260203_010231.jpg
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 9
Άρα φαντάζομαι αν έλεγε μπροστά σου έναν άνδρα '''αντρακλα'' ή ''μούναρο'' δεν θα σε πείραζε.

Αν το έλεγε αυτό ο δικός μου για άλλη (μπροστά μου κιόλας) θα έτρωγε μπουκέτο και χωρισμό🥹 αλλά εντάξει επειδή είμαι και άνθρωπος του πολιτισμού, θα έτρωγε μόνο χωρισμό

Τα ποσοστά διαζυγίων σίγουρα δεν προκύπτουν από την ειλικρίνεια, η οποία πρέπει να υπάρχει ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Δεν υπάρχει άνθρωπος σε μακροχρόνια σχέση που δεν θα θαυμάσει -έστω στιγμιαία- κάποιον άλλον/άλλη και είναι δείγμα ωριμότητας να μπορείς να μοιραστείς ένα τέτοιο σχόλιο με τη σχέση σου χωρίς φασαρίες. Να φοβάσαι αυτά που σου κρύβουν και όχι αυτά που σου λένε.
Άλλο θεωρώ κάποιον όμορφο άλλο λέω «γυναικάρα» και «άντρακλα» κάποιον άλλον ενώ είμαι σε σχέση. Μου θυμίζει αυτό το κλασικό «Εγώ με το αγόρι μου κοιτάζουμε και βαθμολογούμε κώλους». It ain’t fucking healthy. Όπως δεν είναι healthy το να υπάρχουν celebrity crushes. Μου φαίνεται ακραίο να είσαι με έναν άνθρωπο και να μιλάς τόσο έντονα για κάποιον άλλον, και ξανά λέω, δεν αναφέρομαι στα ήπια «όμορφος, ωραίο παιδί». Γυναικάρα θα έλεγα μόνο την κοπέλα/γυναίκα μου.

Έτσι έκανα και εγώ με τον πρώην μου και το έπαιζα ακομπλεξάριστη και συνειδητοποίησα αργότερα πόσο κλόουν ήμουν και με κορόιδευε μέσα στη μούρη μου. That’s lust.

Αν το έλεγε αυτό ο δικός μου για άλλη (μπροστά μου κιόλας) θα έτρωγε μπουκέτο και χωρισμό🥹 αλλά εντάξει επειδή είμαι και άνθρωπος του πολιτισμού, θα έτρωγε μόνο χωρισμό

Έμπλεξε ο ανθρωπάκος. Απο παλιά το έλεγα. :laugh:

Άλλο θεωρώ κάποιον όμορφο άλλο λέω «γυναικάρα» και «άντρακλα» κάποιον άλλον ενώ είμαι σε σχέση. Μου θυμίζει αυτό το κλασικό «Εγώ με το αγόρι μου κοιτάζουμε και βαθμολογούμε κώλους». It ain’t fucking healthy. Όπως δεν είναι healthy το να υπάρχουν celebrity crushes. Μου φαίνεται ακραίο να είσαι με έναν άνθρωπο και να μιλάς τόσο έντονα για κάποιον άλλον, και ξανά λέω, δεν αναφέρομαι στα ήπια «όμορφος, ωραίο παιδί». Γυναικάρα θα έλεγα μόνο την κοπέλα/γυναίκα μου.

Έτσι έκανα και εγώ με τον πρώην μου και το έπαιζα ακομπλεξάριστη και συνειδητοποίησα αργότερα πόσο κλόουν ήμουν και με κορόιδευε μέσα στη μούρη μου. That’s lust.

Καλά επειδή σε σενα και τον πρωην σου δε δουλεψε η σχέση σας για πολλους κ διάφορους λόγους τους οποίους δε μπορουμε να ξέρουμε, δε σημαίνει ότι σε όλα τα ζευγάρια θα λειτουργήσει έτσι. 😇

Εγώ αν ημουν σε αυτό το σκηνικό θα της έλεγα... Κουκλα... Όποτε θες ο δρόμος είναι εκεί... Θες να πας να τον γνωρίσεις ;;; εεε;;; 😄

Αν θες πηγαινε. Δε κρατάμε καμια με το ζόρι. Και επειδή δε θα πηγαινε

Πάνθηρας > celebrity crush η οποίο άλλο... Όποτε λήξης χωρίς καμία φασαρία 😄

Εννοείται θα έτρωγε χωρισμό. Πού το προβληματικό;

Ένας τυπος η μια τυπισσα π χει φτάσει στο σημείο να λέει μπροστά σου " Πωπω τι μουνάρα είναι αυτή " Και να το εννοεί... Δε θέλω να σε συεναχωρεσω αλλά δε τρώει αυτός το χωρισμό... Σε έχει χωρίσει καιρό τώρα κ δεν το ξέρεις.

Για αυτό εγώ δε πολυ ασχολουμαι πλεον εσυ εισαι μικρή ακόμη ασχολήσου... Εγώ δίνω επιλογές... Θες κάθεσαι δεν θες ώρα καλή.

Αν νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος καλυτερος απο μενα όχι στα λόγια αλλά στη πραξη οκ go on.

Το να βασιζεις την επιβεβαίωση και την αυτοπεποίθηση σου στις γνώμες των άλλων ειναι ο νουμερο ένα τρόπος να σε θυματοποιουν. Γουέιν ντιερ 🤓

π χει φτάσει στο σημείο να λέει μπροστά σου " Πωπω τι μουνάρα είναι αυτή " Και να το εννοεί... Δε θέλω να σε συεναχωρεσω αλλά δε τρώει αυτός το χωρισμό... Σε έχει χωρίσει καιρό τώρα κ δεν το ξέρεις.
Ώρα του καλή κι ο κ@λος του γυαλί

✨

Εγώ αν ημουν σε αυτό το σκηνικό θα της έλεγα... Κουκλα... Όποτε θες ο δρόμος είναι εκεί... Θες να πας να τον γνωρίσεις ;;; εεε;;; 😄

Αυτό ακριβώς ρε φίλε,
Δλδ βλέπεις κάτι στην τηλεόραση ή κάποιον διάσημο και μεταξύ άλλων κρίνεις και την εμφάνιση ελκυστικότητα του, τι σχέση έχει αυτό με την μεταξύ σας σχέση.

Είναι τοξικό να θέλεις τόση αποκλειστικότητα, φαντάσου η σύντροφος σου να μην θέλει ούτε να σχολιάζεις άλλες γυναίκες σε κουβέντες με φίλους σου ή στα φόρουμ.
Παιδιάστικα πράγματα.

Καλά επειδή σε σενα και τον πρωην σου δε δουλεψε η σχέση σας για πολλους κ διάφορους λόγους τους οποίους δε μπορουμε να ξέρουμε, δε σημαίνει ότι σε όλα τα ζευγάρια θα λειτουργήσει έτσι. 😇

Βρε συ, δεν είναι έτσι τα πράγματα εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Δεν μιλάμε για την αρχή μιας σχέσης που υπερισχύει ο άκρατος ενθουσιασμός να πας να πεις στην άλλον "κοίτα τι κούκλος ή κούκλα είναι αυτός/η".

΄Οταν όμως ένα ζευγάρι "έχει δέσει" με τον χρόνο και μοιράζονται τα πάντα, εγώ τουλάχιστον δεν το θεωρώ επιλήψιμο να πει είτε ο άντρας είτε η γυναίκα "κοίτα μια όμορφη γυναίκα ή κοίτα έναν όμορφο άντρα".
Δεν σημαίνει κάτι κακό αυτό ούτε κλονίζει σε κάτι την σχέση τους.
Μάλλον εμπιστοσύνη και άνεση μεταξύ τους, δείχνει.

Ο @Gaspar είναι ο άνθρωπος παντρεμένος τόσα χρόνια, έχουν το παιδάκι τους, χαίρονται την ζωή τους μαζί, σιγά τώρα μην παρεξηγηθεί η γυναίκα του επειδή είπε την Κατερίνα Παναγοπούλου, γυναικάρα.
Αλίμονο!

Βρε συ, δεν είναι έτσι τα πράγματα εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος.

Δεν μιλάμε για την αρχή μιας σχέσης που υπερισχύει ο άκρατος ενθουσιασμός να πας να πεις στην άλλον "κοίτα τι κούκλος ή κούκλα είναι αυτός/η".

΄Οταν όμως ένα ζευγάρι "έχει δέσει" με τον χρόνο και μοιράζονται τα πάντα, εγώ τουλάχιστον δεν το θεωρώ επιλήψιμο να πει είτε ο άντρας είτε η γυναίκα "κοίτα μια όμορφη γυναίκα ή κοίτα έναν όμορφο άντρα".
Δεν σημαίνει κάτι κακό αυτό ούτε κλονίζει σε κάτι την σχέση τους.
Μάλλον εμπιστοσύνη και άνεση μεταξύ τους, δείχνει.

Ο @Gaspar είναι ο άνθρωπος παντρεμένος τόσα χρόνια, έχουν το παιδάκι τους, χαίρονται την ζωή τους μαζί, σιγά τώρα μην παρεξηγηθεί η γυναίκα του επειδή είπε την Κατερίνα Παναγοπούλου, γυναικάρα.
Αλίμονο!

Εντάξει Λενω.. Έχεις επιτυχημενη μακροχρόνια σχέση το χουμε καταλάβει και είναι όπως τα γράφεις εσυ 😛

Τουλάχιστον αν το έλεγε για καμιά ωραία, άντε, να την θαυμάσουμε μαζί παρέα🥹

Να μου το έλεγε όμως για κάνα τσόφλι, ε όχι παρά πάει.

Γενικά είμαι open minded. Δεν ζηλεύω ποτέ και να ζηλέψω δεν θα είναι με κακία, θα είναι με θαυμασμό πχ.

Αλλά τώρα να κάθεται ο άλλος μπροστά σου να εκθειάζει άλλες, ε όχι. Δεν είναι θέμα ζήλιας είναι θέμα αξιοπρέπειας

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back