Τα 100 καλύτερα τραγούδια της ζωής μας

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.153 μηνύματα.

Αν έπρεπε να επιλέξετε τρία αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών, ποια θα ήταν; Από αυτή τη λίστα ή όχι.

Η λίστα είναι εδώ.

Scandal

Διαχειριστής

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 21.794 μηνύματα.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.174 μηνύματα.

Αν έπρεπε να επιλέξετε τρία αγαπημένα σας τραγούδια όλων των εποχών, ποια θα ήταν; Από αυτή τη λίστα ή όχι.

Η λίστα είναι εδώ.
Ούτε υπό την απειλή όπλου δεν θα μπορούσα να διαλέξω μόνο 3 απ΄αυτά τα διαμάντια.:D
΄Αντε το πολύ να έβαζα στο τέλος της λίστας 5-6 απ΄αυτά και αυτό όχι επειδή δεν μου αρέσουν αλλά επειδή τα υπόλοιπα μου αρέσουν περισσότερο.

Εντελώς ενδεικτικά:
- Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
- Led Zeppelin - Stairway to heaven
- Pearl Jam - Black

Επειδή δεν γίνεται ν΄αφήσεις έξω David Bowie, The Cure, Archive, Τhe Doors, Pixies, New Order, Kansas, Pulp, Moby, Tuxedomoon κτλ.

Μην μου τον ξεσηκώνεις, σε παρακαλώ πολύ.:lol:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.725 μηνύματα.

Ούτε υπό την απειλή όπλου δεν θα μπορούσα να διαλέξω μόνο 3 απ΄αυτά τα διαμάντια.:D
΄Αντε το πολύ να έβαζα στο τέλος της λίστας 5-6 απ΄αυτά και αυτό όχι επειδή δεν μου αρέσουν αλλά επειδή τα υπόλοιπα μου αρέσουν περισσότερο.

Εντελώς ενδεικτικά:
- Pink Floyd - Shine on you crazy diamond
- Led Zeppelin - Stairway to heaven
- Pearl Jam - Black

Επειδή δεν γίνεται ν΄αφήσεις έξω David Bowie, The Cure, Archive, Τhe Doors, Pixies, New Order, Kansas, Pulp, Moby, Tuxedomoon κτλ.

Μην μου τον ξεσηκώνεις, σε παρακαλώ πολύ.:lol:

Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα φέτος το All I want for Christmas is you παρέμεινε στην κορυφή του American Billboard Hot 100. Πλέον το τραγούδι μετράει 22 εβδομάδες στην κορυφή (2019-2025) και είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία των ΗΠΑ.

IMG_5238.jpeg

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.174 μηνύματα.
Και σου το είπα, βρε Πέτρο. @Scandal
Σου το είπα.:lol:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.153 μηνύματα.
Δεν ακούω ξένα τραγούδια ιδιαίτερα, δηλαδή από αυτή τη λίστα ίσως ξέρω τα είκοσι από αυτά.

Με μια πρώτη σκέψη θα έλεγα ότι τρία αγαπημένα μου είναι:

1. Twist in my sobriety - Tanita Tikaram

2. Woman in love - Barbara Streisand

3. Just walk away - Celine Dion

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.444 μηνύματα.

Για 4η συνεχόμενη εβδομάδα φέτος το All I want for Christmas is you παρέμεινε στην κορυφή του American Billboard Hot 100. Πλέον το τραγούδι μετράει 22 εβδομάδες στην κορυφή (2019-2025) και είναι το πιο πετυχημένο τραγούδι στην ιστορία των ΗΠΑ.

View attachment 155729
σταματα σταμάτα GIF - Σταματα Σταμάτα Γέροντας - Discover & Share GIFs

:lol: :lol: :lol:

glayki

Διακεκριμένο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 7.392 μηνύματα.
Έλα αυτό μοιάζει με το " Έχετε 3 ' λεπτά καιρό να εγκαταλείψετε το σπίτι. Πάρτε ΜΟΝΟ 3 αντικείμενα. "

Τι να πρωτοδιαλέξεις. Άνετα θα διάλεγα καμια 20+++ άρια από αυτά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια