Subject to change
e-steki.gr Founder

Φαντάζεστε πχ να φοράτε ενα μπλε μπλουζάκι με την κλασική Blue Screen of Death των Windows??
Θα τα βρείτε εδώ!
Εγώ πάντως ως αυθεντικη καμμενη παριγγειλα!

ΥΓ: Εχετε υποψιν οτι αργει αρκετα η παραγγελία. Εχουμε 2 βδομάδες που παραγγείλαμε και ακόοοοομα περιμένουμε...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Founes :Καλή φαση το site... Είναι αξιόπιστο όμως? Ενημέρωσέ μας όταν παραλάβεις τα μπλουζάκια σου! Παντως αν είναι σε καλή ποιότητα δεν νομίζω να έχεις διαφορά μεγάλη σε τιμή. 15$ = ~11Ε, κάπου τόσο θα σου κοστίσει και η στάμπα με το μπλουζάκι εδώ.
Ξεχνάς τα έξοδα αποστολής....

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

χμμμ πάντως άκομη να έρθουν .... εύχομαι την δευτέρα να τα παραλάβω . Αν δεν έρθουν θα αρχίσω να αμφιβάλλω για την αξιόπιστια του siteΑρχική Δημοσίευση από Founes :Καλή φαση το site... Είναι αξιόπιστο όμως? Ενημέρωσέ μας όταν παραλάβεις τα μπλουζάκια σου! Παντως αν είναι σε καλή ποιότητα δεν νομίζω να έχεις διαφορά μεγάλη σε τιμή. 15$ = ~11Ε, κάπου τόσο θα σου κοστίσει και η στάμπα με το μπλουζάκι εδώ.

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

πάντως σαν μπλουζάκι μου παρα πολυ άρεσε η ποιότητα!
Η εταίρια ειναι αξιόπιστη , όποιος θέλει μπορεί να αγόρασει άφοβα!
S1RHC
Νεοφερμένο μέλος

backup
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Παντως αν είναι σε καλή ποιότητα δεν νομίζω να έχεις διαφορά μεγάλη σε τιμή. 15$ = ~11Ε, κάπου τόσο θα σου κοστίσει και η στάμπα με το μπλουζάκι εδώ.
Παντος σε φιλο εδω περα, δεν θα σου παει πανω απο 15 ευρο, και ο συγκεκριμενος ειναι ακριβος! Αν μαλιστα εχεις δικια σου μπλουζα και απλα σου κανει την σταμπα, 7-8 ευρο θα σου κοστισει... Απο το να μπενεις σε διαδικασια αναμονης και να πληρωνεις και εξοδα αποστολης, καλητερα να την παρεις απο καπιο μαγαζι κοντα στο σπιτι σου...
και τωρα θελω να φτιαξω μια με το amiga error αλλα δεν ετυχε...
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.