Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ακούσω ξανα τίποτα για το ipod, κανονιστείτε. Τα άλλα δεν δημιουργούν; Π.χ το creative zen κτλ είναι καλά ε?
Σιγά, παρεξήγησες.
Δεν είπαμε κάτι για τα Ipod συγκεκριμένα.
Αυτά μόνο DRM έχουν.
Υ.Γ. Μεγαλομέτοχος της Apple είσαι και προσβλήθηκες;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην ακούσω ξανα τίποτα για το ipod, κανονιστείτε. Τα άλλα δεν δημιουργούν; Π.χ το creative zen κτλ είναι καλά ε?
Φυσικά όχι δεν είπαμε κάτι τέτοιο
Ως iPod στον τίτλο εννοεί όλες τις συσκευές που παίζουν μουσική....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Σιγά, παρεξήγησες.
Δεν είπαμε κάτι για τα Ipod συγκεκριμένα.
Αυτά μόνο DRM έχουν.
Υ.Γ. Μεγαλομέτοχος της Apple είσαι και προσβλήθηκες;![]()
Η Apple είναι η ζωή μου

michael92
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εγώ το ίδιο έχω.το πράσινο εε;
Εγώ το μαύρο έχω

!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

Όπως είχε επικρατήσει το "walkman" για τα φορητά κασετοφωνάκια, όνομα προϊόντος της sony ήταν.
!!!...vivaki...!!!
Εκκολαπτόμενο μέλος

Διχάζει τους επιστήμονες έρευνα για τα κινητά

Στο συμπέρασμα ότι τα κινητά τηλέφωνα είναι ασφαλή και δεν ενέχουν κινδύνους για εμφάνιση καρκίνου στους χρήστες τους, κατέληξε η μεγαλύτερη υπηρεσία ραδιενέργειας της Γερμανίας.
Η μελέτη της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Προστασίας από τη Ραδιενέργεια δεν βρήκε στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι τα κινητά και τα ασύρματα τηλέφωνα ή οι βάσεις και οι φορτιστές τους, όταν βρίσκονται δίπλα στο κρεβάτι, μπορούν να προκαλέσουν καρκίνο του εγκεφάλου, πονοκεφάλους ή διαταραχές του ύπνου στους ενήλικες.
Ωστόσο, οι επιστήμονες ανακοίνωσαν ότι θα ήθελαν να ερευνήσουν το θέμα περαιτέρω, ώστε να είναι απολύτως βέβαιο ότι τα μικρά παιδιά, που εκτίθενται σε τέτοια ηλεκτρομαγνητικά πεδία, δεν θα εμφανίσουν προβλήματα υγείας στην ενήλικη ζωή τους.
Το αποτέλεσμα δεκαετούς έρευνας, που πρόκειται να δώσει στη δημοσιότητα ο γερμανός υπουργός Περιβάλλοντος, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ.
«Με εκπλήσσει αυτή η ανακοίνωση και πριν τη σχολιάσω θα ήθελα να δω ποιοι την έκαναν», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο καθηγητής κ. Μαργαρίτης. «Δεν μπορεί να έχει επιστημονική βάση η έρευνα, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι επικίνδυνη η χρήση του κινητού» τόνισε κ. Μαργαρίτης και σημείωσε ότι πολλές έρευνες είναι κατευθυνόμενες.
«Για την ανάπτυξη του καρκίνου τέτοιας υφής χρειάζονται πολλά χρόνια, 17 με 20, και η χρήση των κινητών δεν έχει ξεπεράσει αυτό το όριο για να δούμε αποτελέσματα. Συμφωνούμε με το αποτέλεσμα της έρευνας, αλλά πρέπει να περιμένουμε», ανέφερε ο Στέφανος Τσιτομενέας, αντιπρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών..
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

χμ..δεν νομίζω να είναι αλήθεια όλο αυτό. Το κινητό τηλέφωνο εκπέμπει μεγάλη ραδιερνέργεια...Καθώς και τα ασύρματα τηλέφωνα, σαφώς λιγότερη βέβαια. Μάλιστα δεν πρέπει να τα βάζουμε στις μπροστινές τσέπες (ειδικά εμείς τα κορίτσια)...Εγώ πάντα το βάζω στην από πίσω τσέπη...Ντάξει δεν αμφισβιτώ την έρευνα απλά είναι μόνο μία ένταντι σε τόσες άλλες.
Τα ασύρματα μου φαίνεται λιγότερο....

EDIT: βλ #32
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

halvas
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι και εγώ αυτό είπα...!ότι και τα ασύρματα εκπέμπουν ραδιενέργεια, αλλά σαφώς λιγότερη από τα κινητά...![]()
Σόρρυ άκυρο το προηγούμενο!!
Περισσότερη από τα κινητά εννοούσα
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος

το διορθώνω ηλεκτρομαγνητικά κύματα (εμένα το ίδιο μου κάνει πάντως

miv
Επιφανές μέλος

nikosl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Annamaria
Νεοφερμένο μέλος

H αληθεια ειναι οτι ακουω αρκετα δυνατα.Ομως γιατι μετακινουμαι συχνα με λεωφορειο και εκει δεν ακουω καλα αλλα και στο δρομο για τον ιδιο λογο.
Anarki
Διάσημο μέλος

Annamaria
Νεοφερμένο μέλος

Υπαρχουν τετοια ακουστικα??
Πολυ καλη λυση,ευχαριστω Αnarki!
Αλλα ειναι συμβατα με ιPods?
Που μπορω να τα βρω?
Anarki
Διάσημο μέλος

Σε μαγαζί με ηλεκτρονικά ή είδη ήχου κτλ λογικά θα βρεις, δεν ξέρω ακριβώς πως τα λένε για να σου πω πως να τα ζητήσεις

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.