deathpale
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ναι. Ειδικά αν μικρή έπινες και την τελευταία γουλιά απ' το μπιμπερό.Υπάρχει περίπτωση να έχεις τάσεις τελειομανίας εκ γενετής;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εύα
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χμμ υπάρχει και αυτή η περίπτωση!!!!Ναι. Ειδικά αν μικρή έπινες και την τελευταία γουλιά απ' το μπιμπερό.

δεν λέω πάντα θέτω υψηλούς στόχους αλλά δεν τρελαίνομαι και αν δεν τους πετύχω.....αλλά στο κάτω κάτω της γραφής αν δεν έχουμε υψηλούς στόχους,αν δεν αναζητούμε το τέλειο πως θα προοδεύσουμε στη ζωή μας?δεν θα ήμασταν στάσιμοι ?
Apro
Διάσημο μέλος

δυστυχώς η τελειομανία που με διατρέχει, δεν περιλαμβάνει τον προγραμματισμό μου, τους στόχους μου και τα σχέδια στη ζωή....
μακάρι η τελειομανία μου να αφορούσε τα τελευταία που περιέγραψα....

Noisette
Περιβόητο μέλος

Η τελειομανία νομίζω είναι ένα αρκετά θετικό χαρακτηριστικό σε έναν άνθρωπο όταν δεν υπερβαίνει τα όρια της τρέλας.
Σε κάνει να θέλεις να παρουσιάζεις από καθετί το καλύτερο που μπορεί να έχει και αυτό είναι αξιοθαύμαστο.
Προαναφέρθηκε ότι σε σχέση με τους γύρω μας μπορεί να αποτελεί κάτι εκνευριστικό ή σπαστικό (αν περιμένεις τον άλλον να σιδερώσει το μπλουζάκι του μία ώρα για παράδειγμα) αλλά σκεφτείτε την άλλη όψη.
Πόσο εκνευριστικό είναι να βλέπεις σημειώσεις διαφορετικών μαθημάτων χύμα μέσα σε έναν φάκελο; Πόσο εκνευριστικό είναι να βλέπεις ένα κείμενο χωρίς παραγράφους και κεφαλαία σε κάθε αρχή της πρότασης;

Οργάνωση is my middle name!

Apro
Διάσημο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να έχεις τάσεις τελειομανίας εκ γενετής;;
νομίζω..., κάτι θα είναι καταγεγραμμένο στο DNA μας και από αυτό το συστατικό....

Dreamer_SW
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jack25
Εκκολαπτόμενο μέλος

το οποιο σχεδον παντα(90%) ειναι ανεφικτο ,
ετσι παντα θα εχεις την πεποιθηση οτι απετυχες σε αυτο που εκανες ,
το οποιο σιγουρα δε σε κανει χαρουμενο .
Η λογικη να θετεις ως στοχο το τελειο
αν και τελικα δε θα το πετυχεις ως αποτελεσμα ,
αλλα θα πετυχεις κτ πολυ καλο που θα προσεγγιζει το τελειο
ειναι εξαιρετικα ενδιαφερουσα .
Σε αυτο το σημειο θα ηθελα να διακρινω την τελειομανια σε 2 μορφες :
1) στην επιλεκτική τελειομανια(κατ επιλογη τελειομανια)
(θες σε συγκεκριμενα πραγματα να εισαι τελειος)
Μαλλον ειναι θετικη
2)στην γενικη τελειομανια
(θες ο,τι κανεις , να το κανεις τελεια)
Μαλλον ειναι καταστροφικη .
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.