Niyia
Διάσημο μέλος

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Ελα να σου πώ, μπορεί να τα είπαμε μαζεμένα αλλα ότι κάνεις είναι για καλό, μάθαμε και οι υπόλοιποι κάτι παραπάνω, μαζί και γώ, οπότε εμείς σε ευχαριστούμε για την ερώτησηΑχα κατάλαβα.
Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας κορίτσια![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο γυναικολόγος μου μού είπε πρόσφατα ότι θερίζει η ασθένεια και ολοένα αυξάνονται οι αισθενείς, άρα να κάνω κι εγώ...
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Η μαστογραφία καλό είναι να ξεκινάει, πλέον, από τα 25 μέχρι τα 30, αναλόγως... του μεγέθους και την πυκνότητα του μαστού, ιστορικού, αντισυλληπτικών.
Ο γυναικολόγος μου μού είπε πρόσφατα ότι θερίζει η ασθένεια και ολοένα αυξάνονται οι αισθενείς, άρα να κάνω κι εγώ...
προσωπικά διαφωνώ....
πιστεύω ότι είσαι πολύ μικρή για μαστογραφία
ο δικός μου γιατρός πάντως επιμένει.... 40+
mania
Επιφανές μέλος

Η μαστογραφία καλό είναι να ξεκινάει, πλέον, από τα 25 μέχρι τα 30, αναλόγως... του μεγέθους και την πυκνότητα του μαστού, ιστορικού, αντισυλληπτικών.
Αυτό το επιλέγει ο γιατρός άν θέλει να σου κάνει, αλλα καλό είναι να μην βιαστείς άν σου κάνουν ψιλάφιση και δεν υπάρχει πρόβλημα

Γνώμη μου, συγνώμη για την παρεμβαση

αλλά επειδή είχα πάντα προβλήματα με τα αντισυλληπτικά, πρηζόμουν αφάνταστα και πονούσα, αλλά και πολύ ευαίσθητους αδένες στις μασχάλες... απλά θα τον ακολουθήσω τυφλά...

Giovanna
Επιφανές μέλος

Νομιζω πανω απο 30-35 πρεπει να ναι, για να μπορει να κανει κανεις.
Μην παμε και στο αλλο ακρο ντε!
επισης, ενα απλο υγρο ειναι, δεν ειναι ουτε αντισηπτικο ουτε αντιμικροβιακο, τι λεμε τωρα! ρωτηστε κανα γιατρο βρε παιδια, πριν αποφασισετε!
το υγρο αυτο για την πλυση του κολπου εκτος του οτι απομακρυνει υγρα η υπολειμματα περιοδου/επαφης, επαναφερει τον κολπο στο φυσιολογικο του ph. δεν ειναι για καθε μερα, δεν ειναι για μια φορα το χρονο.
αλλα και να μη το χρησιμοποιει καποιος, ε νταξ δε θα παθει και τιποτα! πιο πολυ καλλυντικο ειναι παρα φαρμακο. συγκεκριμενα στα φαρμακεια ειναι στην κατηγορια του "παραφαρμακου".
Giovanna
Επιφανές μέλος

αυτο ειναι λαθος.
αν εχεις προβλημα, μπορει να διαγνωσθει με υπερηχο μαστου. η μαστογραφια οχι μονο δεν ειναι απαραιτητη αλλα απαγορευεται σε τετοιες ηλικιες!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Kajira... ξέρεις πώς γίνεται;
Giovanna
Επιφανές μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Η μαστογραφία; Όχι ακριβώς, περίπου..Χμ, ναι, μπορεί και να συγχύστηκα, και να είπε υπέρηχο ο άνθρωπος.
Kajira... ξέρεις πώς γίνεται;
Giovanna
Επιφανές μέλος

και αν στην ψηλαφιση, παρατηρηθει κατι, αυτο συνηως ερευναται κι αλλο με διαφορες εξετασειςΝομίζω ότι μια απλή ψηλάφηση του μαστού στην ηλικία που είμαστε απλά αρκεί!
αλλα οχι μαστογραφια-εκτος αν μιλαμε για μεγαλες ηλικιες.
Stalitsa
Πολύ δραστήριο μέλος

Όσες έχουν ινοκυστικούς μαστούς θα πρέπει να κάνουν υπέρηχο μαστού 1 φορά το χρόνο.
Μαστογραφία γίνεται μόνο σε άσχημες καταστάσεις (κληρονομικότητα ή κάτι που θέλει παραπάνω ψάξιμο. Αφού έχουν προηγηθεί οι παραπάνω εξετάσεις) ή σε γυναίκες ανω των 35 ετών!
Oralee
Τιμώμενο Μέλος

ΥΓ: Αν το θυμηθείτε, θυμίστε μου του χρόνου τέτοια εποχή να ξαναπάω. Νόμιζα πως είχε περάσει μόνο ενάμισις χρόνος από το τελευταίο τεστ ΠΑΠ, αλλά είχαν περάσει ..τρία!!

kalypso
Περιβόητο μέλος

ΥΓ: Αν το θυμηθείτε, θυμίστε μου του χρόνου τέτοια εποχή να ξαναπάω. Νόμιζα πως είχε περάσει μόνο ενάμισις χρόνος από το τελευταίο τεστ ΠΑΠ, αλλά είχαν περάσει ..τρία!!![]()
Πειράζει που πέρασε τόσος καιρός; Κάθε πότε πρέπει να γίνεται; Εμένα η μητέρα μου πηγαίνει κάθε χρόνο (είναι 45 τώρα) και όταν γυρίζει είναι πολύ χάλια λες και έκανε κι εγώ δεν ξέρω τι! Υπερβάλλει θέλω να πιστεύω...

Το κακό είναι ότι θέλει να αρχίσω κι εγώ να κάνω Τεστ Παπ και έχω μία γενικότερη αντιπάθεια προς τους γιατρούς...

adespoto
Περιβόητο μέλος

Και το ξαναλέω ΔΕΝ πονάει.
Προτιμώ να κάνω κάθε μέρα τεστ παπ παρά να πηγαίνω οδοντίατρο έστω και για καθαρισμό.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Πειράζει που πέρασε τόσος καιρός; Κάθε πότε πρέπει να γίνεται; Εμένα η μητέρα μου πηγαίνει κάθε χρόνο (είναι 45 τώρα) και όταν γυρίζει είναι πολύ χάλια λες και έκανε κι εγώ δεν ξέρω τι! Υπερβάλλει θέλω να πιστεύω...
Το κακό είναι ότι θέλει να αρχίσω κι εγώ να κάνω Τεστ Παπ και έχω μία γενικότερη αντιπάθεια προς τους γιατρούς...(χώρια που νομίζω ότι δε χρειάζεται να κάνω ακόμα
)
όντως υπερβάλλει

συμφωνώ απόλυτα με το αδέσποτο (έβαλα και +1

Αν έχεις ξεκινήσει κι έχεις σεξουαλική επαφή, ναι πρέπει να ξεκινήσεις... δεν είναι όμως κάτι το φοβερό... και αν πας θα μπορείς μετά να "την πεις" στη μάνα σου γιατί πλέον θα ξέρεις από πρώτο χέρι ότι δεν είναι τπτ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.