Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 21:45 Ο Guest 209912: #441 16-01-21 21:45 Sex addict Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #442 16-01-21 22:02 Οταν εγω μιλαω εδω μέσα ότι οι ησυχούληδες είναι ανησυχούληδες, σαν καλό λαικό παλικάρι τρωω πλοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #443 16-01-21 22:04 μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:06 Ο Valder έγραψε: #444 16-01-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #445 16-01-21 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:11 Η CiNeFiL έγραψε: #446 16-01-21 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sex addict Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:02 Ο Valder έγραψε: #442 16-01-21 22:02 Οταν εγω μιλαω εδω μέσα ότι οι ησυχούληδες είναι ανησυχούληδες, σαν καλό λαικό παλικάρι τρωω πλοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #443 16-01-21 22:04 μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:06 Ο Valder έγραψε: #444 16-01-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #445 16-01-21 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:11 Η CiNeFiL έγραψε: #446 16-01-21 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οταν εγω μιλαω εδω μέσα ότι οι ησυχούληδες είναι ανησυχούληδες, σαν καλό λαικό παλικάρι τρωω πλοκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:04 Η CiNeFiL έγραψε: #443 16-01-21 22:04 μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:06 Ο Valder έγραψε: #444 16-01-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #445 16-01-21 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:11 Η CiNeFiL έγραψε: #446 16-01-21 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:06 Ο Valder έγραψε: #444 16-01-21 22:06 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #445 16-01-21 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:11 Η CiNeFiL έγραψε: #446 16-01-21 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:10 Η EvanescenceQ: #445 16-01-21 22:10 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:11 Η CiNeFiL έγραψε: #446 16-01-21 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:11 Η CiNeFiL έγραψε: #446 16-01-21 22:11 Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Valder: Εγω αγαπάω τα καλά παιδιά αγαπητή μου. Εαν είσαι του Θεου, δεν έχεις τίποτα ινα φοβηθής! Click για ανάπτυξη... that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder Επιφανές μέλος Ο Αυτοκράτωρ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.818 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:12 Ο Valder έγραψε: #447 16-01-21 22:12 Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από EvanescenceQ: Ολοι ανθρωποι του Θεου ειμαστε καλε μου @Valder Click για ανάπτυξη... Θα ήθελα να με ευλογήσετε ηγουμένη, να φιλήσω την εικόνα. Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: that's what μεσος παπας καθολικης εκκλησιας said Click για ανάπτυξη... Μπλιαχ, ανώμαλο πλάζμα! Στο 6ο πάτωμα της Κόλασης με τα γουρουνια! (μιαμ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou Περιβόητο μέλος Η Αγάπη δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 5.325 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:20 Η Agaphbou έγραψε: #448 16-01-21 22:20 Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από CiNeFiL: μαιστα... πολυ αγαπη σ'αυτο το φορουμ θα λεγα οτι ισως φταιει η καραντινα, on the other hand, αμα γινει κανα meeting ολοι ξερουμε απο τωρα οτι θα ειναι wannabeοργιο, για την υπολοιπη μειοψηφια (απ'οτι φαινεται) beware of your asses Click για ανάπτυξη... Εγώ πάντως δεν το περίμενα, ξαφνιάστηκα όταν μου το έβγαλε. Επίσης αν δεις λέει ότι δίνουμε μεγαλύτερη βαρύτητα στη συναισθηματική έλξη οπότε μη φοβάστε, δε σας θέλουμε για το κορμί σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL Διακεκριμένο μέλος Η CiNeFiL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νορβηγία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.229 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2021 στις 22:22 Η CiNeFiL έγραψε: #449 16-01-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: δε σας θέλουμε για το κορμί σας Click για ανάπτυξη... famous last words Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aura Διάσημο μέλος Η Aura δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 3.504 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:06 Η Aura έγραψε: #450 17-01-21 00:06 Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 17 Ιανουαρίου 2021 EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
EvanescenceQ Επιφανές μέλος Η EvanescenceQ δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 14.178 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:15 Η EvanescenceQ: #451 17-01-21 00:15 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... @Aura να βαζεις και αλλα τετοια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:27 Ο Guest 515609: #452 17-01-21 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Agaphbou: Κάνε κι αυτό εδώ, σύντομο είναι https://enallaktikidrasi.com/2016/09/test-eikones-anakalipste-skeftetai-yposyneidhto/ Τι έβγαλαν οι κολλητές μου Spoiler Τι μου έβγαλε εμένα... Spoiler Click για ανάπτυξη... Αποτέλεσμα: Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται τη φύση Οι εικόνες που έχετε επιλέξει δείχνουν ότι έχετε μια εμμονή με τη φύση. Από μια πολύ πρώιμη ηλικία νιώθατε μια ισχυρή σύνδεση με τα ζώα και τη φύση. Πιθανόν να σας άρεσε το κάμπινγκ και τα ταξίδια. Στα οποία ανακαλύπτατε την ομορφιά του κόσμου που σας περιβάλλει. Για εσάς, η φύση είναι αυτό το όμορφο, μαγικό μέρος όπου όλα αποκτούν νόημα. Έχετε τους δικούς σας κανόνες και η περιπέτεια σας περιμένει πάντα στην επόμενη στροφή που θα πάρετε. Το υποσυνείδητό σας σκέφτεται διαρκώς το ταξίδι ακόμα κι όταν κάνετε ψώνια, μαγειρεύετε ή κάνετε οποιαδήποτε άλλη εργασία. Όνειρό σας είναι να είχατε τη δυνατότητα να τα παρατήσετε όλα και να ταξιδεύετε σε όλη σας τη ζωή. Εντάξει δίκιο έχει, σε χωριό μεγάλωσα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
2Pac Νεοφερμένο μέλος Ο 2Pac αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:34 Ο 2Pac έγραψε: #453 17-01-21 00:34 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα compassion.jpg 18,8 KB · Εμφανίσεις: 158 Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Εγώ βγήκα αθανασία Click για ανάπτυξη... Ωραίο..εμένα αποτέλεσμα: προσφορα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:38 Ο Guest 515609: #454 17-01-21 00:38 Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aura: Και εγώ σεξ Κάντε και αυτό αν θέλετε Τεστ με δυναμικές εικόνες: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Ένα τεστ που διερευνά ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία που σας καθοδηγεί στη ζωή σας. enallaktikidrasi.com Click για ανάπτυξη... Τεστ: Ποια είναι η βαθύτερη επιθυμία σας; Αποτέλεσμα: Η Πληρότητα Οι απαντήσεις που έδωσες δείχνουν ότι η βαθύτερη επιθυμία σου είναι να βιώσεις την πληρότητα, την ευτυχία, την αρμονία. Αυτή είναι η βασική επιδίωξη πίσω από όλα όσα κάνεις και το υποσυνείδητο κίνητρο σχεδόν κάθε απόφασης που παίρνεις. Η επιθυμία για πληρότητα δείχνει πως σε έχει κουράσει το διαρκές κυνήγι των μικρών απολαύσεων και έχεις συνειδητοποιήσει ότι η ευτυχία δεν έχει σχέση με τα αποκτήματα αλλά με την κατάσταση του είναι σου. Γι αυτό, δίνεις πλέον περισσότερη σημασία στο ταξίδι παρά στον προορισμό. Στην εργασία σου σε ενδιαφέρει περισσότερο το καλό περιβάλλον παρά οι οικονομικές απολαβές. Στις σχέσεις σου σε ενδιαφέρουν οι λίγε και ποιοτικές φιλίες παρά οι πολλές και τυπικές. Νιώθεις ότι το νόημα της ζωής είναι η ίδια η ζωή και προσπαθείς να την απολαύσεις και όχι να φτάσεις κάπου ώστε να την απολαύσεις αργότερα. Το να νιώθεις πλήρης σημαίνει ότι έχεις αποδεχτεί τον εαυτό σου. Είναι αυτός που είναι και αν θέλεις να τον βελτιώσεις, απλά, μπορείς να το προσπαθήσεις, χωρίς άγχος, χωρίς νευρικότητα, χωρίς ανυπομονησία. Έτσι και αλλιώς, γνωρίζεις ότι είσαι τόσο τέλειος, όσο μπορείς να είσαι, την κάθε στιγμή. Δίκιο έχει και αυτό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:43 Ο Guest 209912: #455 17-01-21 00:43 Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:54 Ο Στεφανος56: #456 17-01-21 00:54 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:57 Ο Guest 515609: #457 17-01-21 00:57 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Γιαννουτα σκοπεύεις να γίνεις μοναχός; Click για ανάπτυξη... Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Στεφανος56 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Στεφανος56 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 841 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:58 Ο Στεφανος56: #458 17-01-21 00:58 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Luludaki chester20080 AggelikiGr synthnightingale p************.gr elenakara85 ghоul katia1 jj! Πύρος fretoe rafaela11 johnsala Ariana2018 fourkaki Δροσουλίτης medousa charmander camil Scandal Στεφανος56 Wonderkid Pessimist Psychologist Εχέμυθη Joji Citylights giannhs2001 Meow SlimShady Memetchi Εριφύλη parrot/παπαγάλος Mexicanos Μεγάρα NatashaLP CiNeFiL Lathy Dora140303 louminis VasoGrimes Ria99 Paragontas7000 American Economist Unseen skygge tslef8 harry akritas grtt Έμμα travelingirl aggelosst9 ΘανάσοςG4 το κοριτσι του μαη Mhtrogoal orchidea tsiobieman Nikos 7 edouardos taketrance panamixagr97 Ace of Spades Christinehvk Νηματολάγνος Viedo Ermina's Libertus Liza19 Alexandros36k Αλκης Κ. Αγάπη_Πλατωνική mrbench Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 00:59 Ο Guest 209912: #459 17-01-21 00:59 Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 28 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 28 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Giannoutas: Νο, δεν χρειάζεται. Καλά είμαι και εδώ. Click για ανάπτυξη... Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 515609 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 17 Ιανουαρίου 2021 στις 01:07 Ο Guest 515609: #460 17-01-21 01:07 Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από hack3r: Όλα τα τεστ σου δείχνουν πάντως strong connection με βουδιστικό μοναστήρι. Click για ανάπτυξη... Δεν μ'αρέσει η ιδέα του εγκλεισμού χωρίς ερεθίσματα από έξω. Μια χαρά είναι και η τριβή στην κοινωνία μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.