Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

The Inspirer

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βασιλική22
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

Selestian
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
parafernalia
Περιβόητο μέλος

Έχει αρκετά καλά results (εμένα με έβγαλε Harmonizer! 8)) με πλήρη ανάλυση ανά κατηγορία.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

moderately expressed introvert
moderately expressed sensing personality
slightly expressed thinking personality
moderately expressed judging personality
ολα αυτα ειμαι εγω?!?!? μπαααα
MissKit
Επιφανές μέλος

Ένα πολύ ωραίο φωτογραφικό τεστ θα βρείτε εδώ: https://www.cool-stuff.gr/?p=2213
Έχει αρκετά καλά results (εμένα με έβγαλε Harmonizer! 8)) με πλήρη ανάλυση ανά κατηγορία.
Τι καλό.

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

ααα και εγω! και εμενα με πετυχε!Τι καλό.Εμένα με πέτυχε σε αρκετά σημεία πάντως. I 'm a seeker.
![]()

gregory nub
Διάσημο μέλος

Χαχααχ, κι εμένα αυτό μ έβγαλε.Τι καλό.Εμένα με πέτυχε σε αρκετά σημεία πάντως. I 'm a seeker.
![]()
Αν και πιστεύω πως με φωτογραφίες δεν είναι τόσο καλό,μπορούν να έχουν πολλές σημασίες αυτά που πατάς.
MissKit
Επιφανές μέλος

Χαχααχ, κι εμένα αυτό μ έβγαλε.
Αν και πιστεύω πως με φωτογραφίες δεν είναι τόσο καλό,μπορούν να έχουν πολλές σημασίες αυτά που πατάς.
Ισχύει, αλλά είναι ωραία η ιδέα.

kit-kat
Πολύ δραστήριο μέλος

adele
Εκκολαπτόμενο μέλος

καλλιτεχνικη φυση. γιατι ειμαστε τοσοι λιγοι αραγε;

Σ'αυτο με τις φωτογραφιες ειμαι seeker.

Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

Mercury
Επιφανές μέλος

Ένα πολύ ωραίο φωτογραφικό τεστ θα βρείτε εδώ: https://www.cool-stuff.gr/?p=2213
Και εμένα Harmonizer με έβγαλε:
Spirit:
Relationship tips:
So you're a True Romantic but what tips can we give for when you're looking for love?
Be natural. Begin by making friends. That way you can enjoy being yourself as you gradually explore whether there's a deeper potential between you.
You are naturally warm and trusting. Just make sure to follow your instincts and listen to your head as well as your heart before diving in too deep.
It's the little things that count. It's time to let your thoughtfulness shine. Get ready to woo with lots of tender words and surprising gifts.
Express yourself! You have a natural flair for communication. This is your chance to connect. Be open, friendly and easygoing.
venividivici
Τιμώμενο Μέλος

Όλες αυτό μας βγάζει;;;;;

You're a Seeker. You're open-minded and enthusiastic. You shine at work, it's a chance to show yourself at your best. You have a great combination of thoughtful creativity and disciplined organization, which makes you popular with your colleagues.A sensitive soul with an expressive nature, you tend to be quite a romantic at heart. Sometimes you love nothing more than escaping into your very own dreamworld. Spontaneous new experiences can be really inspiring to you and you like exploring your creative side from time to time.Right now, life probably feels pretty good..............
Ciela
Πολύ δραστήριο μέλος

DrHouse
Διάσημο μέλος

Style:Sophisticated and classic could sum you up. You like to look smart and put-together.
Fakin True
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

You have moderate preference of Introversion over Extraversion (33%)
You have moderate preference of Intuition over Sensing (25%)
You have distinctive preference of Feeling over Thinking (62%)
You have distinctive preference of Judging over Perceiving (67%)
Το ξερα ότι ήμουν παλαβιάρα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- AggelikiGr
- synthnightingale
- p************.gr
- elenakara85
- ghоul
- katia1
- jj!
- Πύρος
- fretoe
- rafaela11
- johnsala
- Ariana2018
- fourkaki
- Δροσουλίτης
- medousa
- charmander
- camil
- Scandal
- Στεφανος56
- Wonderkid
- Pessimist
- Psychologist
- Εχέμυθη
- Joji
- Citylights
- giannhs2001
- Meow
- SlimShady
- Memetchi
- Εριφύλη
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Μεγάρα
- NatashaLP
- CiNeFiL
- Athens2002
- Theodora03
- louminis
- VasoGrimes
- Ria99
- Paragontas7000
- American Economist
- Unseen skygge
- tslef8
- harry akritas
- grtt
- Έμμα
- travelingirl
- aggelosst9
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Mhtrogoal
- orchidea
- tsiobieman
- Nikos 7
- edouardos
- taketrance
- panamixagr97
- Ace of Spades
- Christinehvk
- Νηματολάγνος
- Viedo
- Ermina's
- Libertus
- Liza19
- Alexandros36k
- Αλκης Κ.
- Αγάπη_Πλατωνική
- mrbench
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.