Guest 209912
Επισκέπτης

"Εγώ δεν είμαι σαν όλες τις άλλες"
Επίσης βγήκα true neutral. Ορίστε, μια χαρά πεταλούδα.
Οι πεταλούδες είναι Lawful Good λυπάμαι που στο χαλάω. True neutral = plain Jane
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Οι πεταλούδες είναι Lawful Good λυπάμαι που στο χαλάω. True neutral = plain Jane
Να μου έδινες και μια τρίτη, νορμάλ εναλλακτική τότε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 209912
Επισκέπτης

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Το αποτέλεσμα μου βγήκε ENTJ, εν τω μεταξυ ΠΟΣΟ ΕΓΩ η περιγραφη του entj στην εικονα που εβαλες. so sad

Guest 875331
Επισκέπτης

'Εχ αν δεις τη "θεωρία" του MBTI, οι intuitives είναι να μένουν πάρα πολύ μακρία από δουλειές στα νομικά και τη λογιστική.Καθαρή δικηγορίνα, bussiness woman, απατεώνισσα είσαι με αυτά τα traits. Αδικήθηκες.

Εγώ παλιά είχα βγει INTJ και πέντε χρόνια τώρα γράφω κώδικα στο Intellij. Τυχαίο? Δε νομίζω.
Αντιφατικό. Το intellij είναι generic.

Τώρα δε θυμάμαι ακριβώς ποσοστά στο καθένα αλλά θυμάμαι ότι όλα με βγάζουν ENTP. Εν συντομία τα υπέρ και κατά:
(+)
Knowledgeable, quick thinkers, original, excellent brainstormers, charismatic, energetic.
(-)
Very argumentative, insensitive, intolerant, can find it difficult to focus, dislike practical matters.
Σε γενικές γραμμές έχει πέσει μέσα.
Αν μου λέγες να μαντέψω, θα έλεγα ENFP που είναι το πιο κοντινό, η μόνη διαφορά έγγειται στο πως είναι λίγο πιο χαζογκομενέ.

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

'Εχ αν δεις τη "θεωρία" του MBTI, οι intuitives είναι να μένουν πάρα πολύ μακρία από δουλειές στα νομικά και τη λογιστική.
Αν μου λέγες να μαντέψω, θα έλεγα ENFP που είναι το πιο κοντινό, η μόνη διαφορά έγγειται στο πως είναι λίγο πιο χαζογκομενέ.![]()
Καλά στη λογιστική ειδικά είμαι μια καταστροφή. Και επειδή η μάνα μου είναι λογίστρια και έχω επαφή με το πεδίο, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σιχαίνομαι.
Τώρα για το χαζογκομενέ τι να σου πω... Γελάω μόνη μου

Guest 875331
Επισκέπτης

Καλά στη λογιστική ειδικά είμαι μια καταστροφή. Και επειδή η μάνα μου είναι λογίστρια και έχω επαφή με το πεδίο, μπορώ να πω με σιγουριά ότι το σιχαίνομαι.
Τώρα για το χαζογκομενέ τι να σου πω... Γελάω μόνη μου![]()

daymn
Ορέστης40
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 699855
Επισκέπτης

Guest 209912
Επισκέπτης

Είστε σίγουροι ότι απαντάτε σ΄αυτές τις ερωτήσεις με τον τρόπο που πραγματικά αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις στη ζωή σας και όχι με τον τρόπο που θα θέλατε να τις αντιμετωπίζετε;
Ήρθε και το Lawful Good που δεν μπορεί να πιστέψει την παρακμή που βλέπει και μάλλον κάτι πρέπει να κάνουμε λάθος

_Σταύρος_
Δραστήριο μέλος

Μα αυτός είναι και ο πραγματικός σκοπός τέτοιων τεστς, να ανακαλύψει ο αναλυτής τις παραισθήσεις του εκάστοτε....εξεταζόμενου που απαντάει περιχαρής, ζώντας την ψευδαίσθηση τουΕίστε σίγουροι ότι απαντάτε σ΄αυτές τις ερωτήσεις με τον τρόπο που πραγματικά αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις στη ζωή σας και όχι με τον τρόπο που θα θέλατε να τις αντιμετωπίζετε;

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Είστε σίγουροι ότι απαντάτε σ΄αυτές τις ερωτήσεις με τον τρόπο που πραγματικά αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις στη ζωή σας και όχι με τον τρόπο που θα θέλατε να τις αντιμετωπίζετε;
Καλά πολλές ερωτήσεις απαντώνται είτε όπως λες, είτε υποθετικά (εάν σε ρωτάει κάτι που δεν σου έχει συμβεί μέχρι στιγμής), αλλά και με βάση την εκάστοτε συναισθηματική κατάσταση. Εάν, όμως, έχεις κάνει αρκετά διαφορετικά τεστ σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σου και βγάζουν όλα το ίδιο, είναι ένα σημάδι ειλικρίνειας. Τώρα, εάν κάποιος απαντάει μεν ειλικρινά, αλλά έχει μικρή αυτογνωσία και γι' αυτό οι απαντήσεις του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... αυτό είναι άλλο καπέλο.

Καλά πολλές ερωτήσεις απαντώνται είτε όπως λες, είτε υποθετικά (εάν σε ρωτάει κάτι που δεν σου έχει συμβεί μέχρι στιγμής), αλλά και με βάση την εκάστοτε συναισθηματική κατάσταση. Εάν, όμως, έχεις κάνει αρκετά διαφορετικά τεστ σε διαφορετικές περιόδους της ζωής σου και βγάζουν όλα το ίδιο, είναι ένα σημάδι ειλικρίνειας. Τώρα, εάν κάποιος απαντάει μεν ειλικρινά, αλλά έχει μικρή αυτογνωσία και γι' αυτό οι απαντήσεις του δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα... αυτό είναι άλλο καπέλο.
Δεν θελει και κανα μυαλο τεραστιο να καταλαβει καποιος οτι αυτα τα τεστακια που υπαρχουν στο ιντερνετ εχουν ακριβως την ιδια αξιοπιστια με ενα ωροσκοπιo.
Tα πραγματικα τεστ προσωπικοτητας (MMPI, DISC, FFM, OCEAN κ.α) εχουν πολλες ερωτησεις (300 πολλες εκ των οποιων ειναι σχεδιασμενες για να ελεγχουν για τα ψεματα που λεμε στον εαυτο μας και φυσικα θελουν εκπαιδευση στη στατιστικη και τη ψυχολογια (και το συγκεκριμενο τεστ) για να ερμηνευθουν, δεν γινεται αυτοματα απο εναν υπολογιστη. Kαι ακομα και αυτα δεχονται πολυ κριτικη
Ολα τα αλλα ειναι απλα βλακειουλες να κανουμε ενα τεστακι να νομιζουμε οτι εχουμε καποιο προβλεπτικο ελεγχο πανω στη ζωη μας.
Guest 699855
Επισκέπτης

Δεν εμπιστεύομαι αυτά τα tests. Καμιά φορά μπορεί να κάνω κάποιο για πλάκα αλλά πιστεύω ότι ο καθένας μας ξέρει τον εαυτό του και δεν περιμένει τα αποτελέσματα ενός τεστ να του δείξουν τι είναι!

πιστεύω ότι ο καθένας μας ξέρει τον εαυτό του και δεν περιμένει τα αποτελέσματα ενός τεστ να του δείξουν τι είναι!
Καλο.
Οι περισοτεροι ανθρωποι κανουν 40 λεπτα να αποφασισουν τι θα φορεσουν πριν βγουν η τι θα φανε και μετα εχουν αμφιβολιες, ποσο μαλλον να ξερουν το πραγματικο πυρηνα του εαυτου του.
Δεν εχουν ιδεα. Επισης δεν θελει κανενα αινσταιν να το δεις αυτο. Ποσες φορες εχεις ακουσει το "εχω το μαλακομαγνητη"? Η να λενε οτι θελουν καποιον/καποια εξυπνο, με χιουμορ, δεν εχει σημασια η εμφανηση μπλα μπλα μπλα και τελικα να καταληγουν με μαλακες που τους κερατωνουν και μαλακισμενες που τους ρουφανε το αιμα?

Υποτιθεται πως ναι εχει χρησημοτητα. Αλλα παλι ειναι ενα κανονικο τεστ οχι ιντερνετικο.Epote, θεωρείς όμως ότι αυτό το τεστ μπορεί να έχει κάποια χρησιμότητα σε επιχειρήσεις κλπ? Γιατί έχω ακούσει ότι γενικά βάζουν τους εργαζόμενους να το κάνουν, όπως και στη φοιτητική ομάδα που ήμουν χρειάστηκε να το κάνω πχ.
Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Δεν θελει και κανα μυαλο τεραστιο να καταλαβει καποιος οτι αυτα τα τεστακια που υπαρχουν στο ιντερνετ εχουν ακριβως την ιδια αξιοπιστια με ενα ωροσκοπιo.
Tα πραγματικα τεστ προσωπικοτητας (MMPI, DISC, FFM, OCEAN κ.α) εχουν πολλες ερωτησεις (300 πολλες εκ των οποιων ειναι σχεδιασμενες για να ελεγχουν για τα ψεματα που λεμε στον εαυτο μας και φυσικα θελουν εκπαιδευση στη στατιστικη και τη ψυχολογια (και το συγκεκριμενο τεστ) για να ερμηνευθουν, δεν γινεται αυτοματα απο εναν υπολογιστη. Kαι ακομα και αυτα δεχονται πολυ κριτικη
Ολα τα αλλα ειναι απλα βλακειουλες να κανουμε ενα τεστακι να νομιζουμε οτι εχουμε καποιο προβλεπτικο ελεγχο πανω στη ζωη μας.
Όταν λέω σημάδι ειλικρίνειας εννοώ του ερωτώμενου, δε θίγω κάπου την αξιοπιστία του τεστ και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Δεν εμπιστεύομαι αυτά τα tests. Καμιά φορά μπορεί να κάνω κάποιο για πλάκα αλλά πιστεύω ότι ο καθένας μας ξέρει τον εαυτό του και δεν περιμένει τα αποτελέσματα ενός τεστ να του δείξουν τι είναι!
Καλά προφανώς, αυτό που συμβαίνει συνήθως μ' αυτά τα τεστ είναι να πηγαίνεις προϊδεασμένος, οπότε αν σ' αρέσει η απάντηση του τεστ το βγάζεις έγκυρο, αν δε σ' αρέσει είναι μούφα.

Guest 699855
Επισκέπτης

Δεν εχουν ιδεα. Επισης δεν θελει κανενα αινσταιν να το δεις αυτο. Ποσες φορες εχεις ακουσει το "εχω το μαλακομαγνητη"? Η να λενε οτι θελουν καποιον/καποια εξυπνο, με χιουμορ, δεν εχει σημασια η εμφανηση μπλα μπλα μπλα και τελικα να καταληγουν με μαλακες που τους κερατωνουν και μαλακισμενες που τους ρουφανε το αιμα?
Καλά αυτό άστο! Είναι μεγάλη κουβέντα! Μπορεί να θέλουν αλλά δεν μπορούν να ξεφύγουν από παρελθόντα λανθασμένα πρότυπα! Οι "ρίζες" του καθενός νικούν τη θέλησή του εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 147 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- AggelikiGr
- synthnightingale
- p************.gr
- elenakara85
- ghоul
- katia1
- jj!
- Πύρος
- fretoe
- rafaela11
- johnsala
- Ariana2018
- fourkaki
- Δροσουλίτης
- medousa
- charmander
- camil
- Scandal
- Στεφανος56
- Wonderkid
- Pessimist
- Psychologist
- Εχέμυθη
- Joji
- Citylights
- giannhs2001
- Meow
- SlimShady
- Memetchi
- Εριφύλη
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- Μεγάρα
- NatashaLP
- CiNeFiL
- Athens2002
- Theodora03
- louminis
- VasoGrimes
- Ria99
- Paragontas7000
- American Economist
- Unseen skygge
- tslef8
- harry akritas
- grtt
- Έμμα
- travelingirl
- aggelosst9
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Mhtrogoal
- orchidea
- tsiobieman
- Nikos 7
- edouardos
- taketrance
- panamixagr97
- Ace of Spades
- Christinehvk
- Νηματολάγνος
- Viedo
- Ermina's
- Libertus
- Liza19
- Alexandros36k
- Αλκης Κ.
- Αγάπη_Πλατωνική
- mrbench
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.