rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

11-07-24

13:34

Τεστ Ψυχοδιανοητικής Ηλικίας
Μάθε την ψυχοδιανοητική σου ηλικία απαντώντας 31 απλές ερωτήσεις. Χωρίς εγγραφή, χωρίς βλακείες.
Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον τεστ! Δεν βρήκα κάτι να υπάρχει παρόμοιο εδώ, κι μου φάνηκε ωραίο για συζήτηση.

Το δικό μου αποτέλεσμα:
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

11-07-24

13:38
Λίγο βλακεία μου φάνηκε, αλλά αφού ήταν γρήγορο, το έκανα 

rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

11-07-24

13:39
Γιατί ρε συ βλακεια;

Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.059 μηνύματα.

11-07-24

13:42
Μου φάνηκαν απλοϊκές οι ερωτήσεις. Αλλά εντάξει ήταν απλές και τύπου Σ/Λ.Γιατί ρε συ βλακεια;![]()
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

11-07-24

13:53
Μεγάλωσα πριν την ώρα μου
.

marww
Νεοφερμένο μέλος
Η marww αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 38 μηνύματα.

11-07-24

14:02
38

dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

11-07-24

14:27
Κατι μας είπες, κατι μας είπες, έλα πάρε μας δυο...σκνίπες.
ΥΓ: Και μονο ξέγνοιαστος δεν ειμαι.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

11-07-24

14:28
Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

11-07-24

14:56
Τώρα...κατά πόσο μέσα έπεσε...
Πανεύκολες ερωτήσεις. Όντως...
Πανεύκολες ερωτήσεις. Όντως...
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

11-07-24

15:00
Συνταγή για ενα γαμάτο τεστάκι:
Βάλτε σοβαρά κριτήρια στον αλγόριθμο όπως:
Εαν πλένετε τον κώλο σας 1 βαθμός
Εαν σκουπίζετε τον κώλο σας, 0,5 βαθμός.
Κάντε εντελώς λαικές ερωτησεις πως καθαριζει ο άλλος τον κώλο του
Ντύστε το αποτέλεσμα με μια fancy ηλικία νοσταλγίας: "Είσαι παλιός κώλος, 1969 χόρευες στο Γουντστοκ"
Ηταν ένα χαζό τεστ. Χαζό και απλοικό.
Βάλτε σοβαρά κριτήρια στον αλγόριθμο όπως:
Εαν πλένετε τον κώλο σας 1 βαθμός
Εαν σκουπίζετε τον κώλο σας, 0,5 βαθμός.
Κάντε εντελώς λαικές ερωτησεις πως καθαριζει ο άλλος τον κώλο του
Ντύστε το αποτέλεσμα με μια fancy ηλικία νοσταλγίας: "Είσαι παλιός κώλος, 1969 χόρευες στο Γουντστοκ"
Ηταν ένα χαζό τεστ. Χαζό και απλοικό.
rafaela11
Περιβόητο μέλος

11-07-24

15:00
Παιδιά δεν είναι IQ test
Το πως αντιλαμβανομαστε τον κόσμο είναι στα απλά πράγματα....

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Αι στο καλό μωρέ, δεν ξανά βάζω τίποταΗταν ένα χαζό τεστ
Πάω στη σπηλιά μου πάλι.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-07-24

15:01
Ναι, βαθυστοχαστο, οσο σιάχνεις νυχια. Βελτιωθηκε κατα πολύ η αντίληψή μου για τον κόσμο.Παιδιά δεν είναι IQ test
Το πως αντιλαμβανομαστε τον κόσμο είναι στα απλά πράγματα....![]()
ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ! ΤΟ ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ!Παιδιά δεν είναι IQ test
Το πως αντιλαμβανομαστε τον κόσμο είναι στα απλά πράγματα....
Αι στο καλό μωρέ, δεν ξανά βάζω τίποτα
Πάω στη σπηλιά μου πάλι.
Πηγαινε στα 16 Personalities γαμώ, μωρή Βίλμα Φλίντστοουν.

rafaela11
Περιβόητο μέλος

11-07-24

15:03
Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα οπότε θα κρατήσω την καλή μου ενέργεια και θα πω απλά, γούστα είναι αυτά!Ναι, βαθυστοχαστο, οσο σιάχνεις νυχια. Βελτιωθηκε κατα πολύ η αντίληψή μου για τον κόσμο.
Δεν χρειάζεται όλα να είναι βαθυστοχαστα σε αυτή τη ζωή
Ας προχωρήσουμε 🫶

Υδροχόος
Περιβόητο μέλος
Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.

11-07-24

Κάτσε βρε...που πας...Αι στο καλό μωρέ, δεν ξανά βάζω τίποτα
Πάω στη σπηλιά μου πάλι.

Μια χαρά ήταν. Όλοι είχαμε περιέργεια και το κάναμε...

rafaela11
Περιβόητο μέλος

11-07-24

Το έχω κάνει, είμαι ENFJT ✨️Πηγαινε στα 16 Personalities γαμώ, μωρή Βίλμα Φλίντστοουν.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

11-07-24

15:05
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 52 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.