Τεστ ψυχοδιανοητικής ηλικίας

Guest 376555

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ναι, βαθυστοχαστο, οσο σιάχνεις νυχια. Βελτιωθηκε κατα πολύ η αντίληψή μου για τον κόσμο.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΗ! ΤΟ ΕΤΡΕΧΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ!

Πηγαινε στα 16 Personalities γαμώ, μωρή Βίλμα Φλίντστοουν. :bleh:
Ναι, γιατί προκόψαμε και στα βαθυστόχαστα :P

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
1720699809748.png

Δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.
Είχα μια πολύ δύσκολη μέρα οπότε θα κρατήσω την καλή μου ενέργεια και θα πω απλά, γούστα είναι αυτά!

Δεν χρειάζεται όλα να είναι βαθυστοχαστα σε αυτή τη ζωή

Ας προχωρήσουμε 🫶🏼
ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ. :prettyplz:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.

Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον τεστ! Δεν βρήκα κάτι να υπάρχει παρόμοιο εδώ, κι μου φάνηκε ωραίο για συζήτηση. :)

Το δικό μου αποτέλεσμα:
View attachment 135111
Screenshot_2024-07-11-15-52-13-935_com.android.chrome.jpg

Να πω ότι δεν ισχύει, θα είναι ψέμα.

Ωραίο τεστ Ραφ, και ας σου λένε μερικοί μερικοί ότι ήταν χαζομαρίτσα. Εμένα μου άρεσε πολύ 😊

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.115 μηνύματα.

Poirot

Περιβόητο μέλος

Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.
Εμένα μου έβγαλε 22 πάντως :lol:

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.
IMG_6871.jpeg

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.216 μηνύματα.
εγω 36 σοφιστικε

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
κακό θα έλεγα...
1720716896708.png

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
Συνταγή για ενα γαμάτο τεστάκι:

Βάλτε σοβαρά κριτήρια στον αλγόριθμο όπως:

Εαν πλένετε τον κώλο σας 1 βαθμός
Εαν σκουπίζετε τον κώλο σας, 0,5 βαθμός.

Κάντε εντελώς λαικές ερωτησεις πως καθαριζει ο άλλος τον κώλο του

Ντύστε το αποτέλεσμα με μια fancy ηλικία νοσταλγίας: "Είσαι παλιός κώλος, 1969 χόρευες στο Γουντστοκ"

Ηταν ένα χαζό τεστ. Χαζό και απλοικό.
Τωρα ετοιμαζομαι να το κανω και θα σας πω...

:ropalo:

Pak

Επιφανές μέλος

Η Πακοτίνι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 12.082 μηνύματα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.432 μηνύματα.
Μπα, είμαι ανώριμη.
Κάποιες φορές ναι, αλλά δεν βαριέσαι, και ποιος είναι ώριμος κάθε λεπτό της ζωής του στην τελική ;
Η ανωριμότητα προηγείται της ωριμότητας χρονικά ούτως η άλλως :bleh:.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια