Τεστ ψυχοδιανοητικής ηλικίας

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.
1720717766251.png

:hehe::hehe::hehe::hehe:

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.105 μηνύματα.

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.289 μηνύματα.
IMG_0459.jpeg

Εγω; Να ανησυχώ πολύ; Κακοήθειες.

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.441 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.820 μηνύματα.
Μεγάλο με βγάζει. :P :beach:

1723717272591.png

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.
Ολους σοφιστικέ τους βγάζει νομιζω εκει στη δεκαετία του 80. Εμενα με εβγαλε το 1981 !! Αλήθεια όσοι εβγαλαν εδώ την οθόνη με το αποτέλεσμα πως το καταφέρατε; Εγω μονο αναδημοσίευση στο φβ κατάφερα να κανω, εδω δεν ερχεται, εκτος και αν κανω πριντ σκριν.

Τελευταία επεξεργασία:

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.697 μηνύματα.
Αλήθεια όσοι εβγαλαν εδώ την οθόνη με το αποτέλεσμα πως το καταφέρατε;
Με τον τελευταίο τρόπο που αναφέρατε και εσείς, το αποθηκεύουμε είτε με πριντ σκριν στον υπολογιστή/λάπτοπ είτε με σκρινσοτ στο κινητό.

touvlo

Διάσημο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.895 μηνύματα.
40 εγώ :inlove: :bye2::shablon_03:
Μια χαρά: η 40αρες =με δύο 20άρες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια