gademis
Τιμώμενο Μέλος

Ενω ισως μπορεί νομικά η forthnet να "καταπιει" τη μείωση, δεν νομίζω να το κανει. Στείλτους ενα mail και αμα σου απαντήσουν αρνητικά πανε καντο post στο adslgr και περίμενε λιιιγο καιρο.Επίσης εγώ παιδιά που στο σπίτι έχω γραμμη και σύνδεση forthnet και δεν πληρώνω τπτ για ADSL στον πΟΤΕ αλλα μόνο στη forthnet θα έχω μείωση?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Πχ γιατί το λες αυτό, απο που το έμαθες, τι εννοείς κλπΑρχική Δημοσίευση από emufear:Τι να πω περισσότερα δλδ; :S
gademi thanks αυτό θα κάνω!

O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Dark τι σύνδεση έχεις, 384; Αν ναι τότε καλά πληρώνεις γιατί μην ξεχνάς ότι ο λογαριασμός του ΟΤΕ έρχεται ανά δίμηνο οπότε 60x2=120 ευρώπουλα (τόσα πληρώνω κι εγώ το δίμηνο για 384 μαζί με ΦΠΑ).Αρχική Δημοσίευση από Dark_kronos:Εγω (η μαλλον ο πατερας μου) στον προηγουμε λογαριαζμο πληροσα συνολο 148 ευρω. Αποτα τα 100 ητανε για την ADSL, μηπος μας φλομονουν; Κανονικα (οπως μου τα ειχανε πει) θα επρεπε να πληρωσω 60, τα αλλ 40 απο που προεκυψαν; Μηπος και η μιωση των τιμων δεν ειναι τοσο απλη; Μηπος τα φορτονουν αλλιως;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δεν μπορείς να πεις περισσότερα γι'αυτό?
Επίσης εγώ παιδιά που στο σπίτι έχω γραμμη και σύνδεση forthnet και δεν πληρώνω τπτ για ADSL στον πΟΤΕ αλλα μόνο στη forthnet θα έχω μείωση?
Τα τηλέφωνα τα πληρώνω στον πΟΤΕ πάντως (δεν κάνω πολλά για να βάλω άλλη προεπιλογή)!
Η Φόρθνετ προπληρώνει τις γραμμές που ενοικιάζει απο τον ΟΤΕ οπότε δε θα έχεις εσυ τη μείωση. Δε φταίει αυτή βέβαια αλλά ο ΟΤΕ που δεν επιστρέφει χρήματα αναδρομικά!

Αρχική Δημοσίευση από Emufear:Το φοιτητικό internet είναι μέγιστη κυβερνητική απάτη σε συνεργασία με τον πΟΤΕ
Δε νομίζω να άνοιξα αυτό το θέμα για να κάνουν οι αντιπολιτευόμενοι τις πολιτικές τους νύξεις!

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Αλλά αυτό που γίνεται ομως ειναι άλλο. Στο ελληνικό DSL οι ISPs είναι πολύ ακριβότεροι απο το DSL access. Σε όσες χώρες του εξωτερικού ειναι διαχωρισμένα τα κόστη access και isp το κόστος της πρόσβασης μέχρι το BBRAS είναι χοντρικά τριπλάσιο του κόστους του ISP. Κάτι μου λέει οτι και οι ISPs έχουν περιθώριο μείωσης. Μονο και μόνο το γεγονός οτι περίμεναν διαβούλευση όλων των παρόχων για να κανονίσουν της τιμή είναι ύποπτο.
Arty2
Εκκολαπτόμενο μέλος

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το Skype για κλήσεις από Ελλάδα χρεώνει μόλις προς 0,017 ευρώ το λεπτό (0,020 ευρώ με ΦΠΑ), πολύ φτηνότερα από τον ΟΤΕ και τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και αυτή η τιμή ισχύει και για αστικά και για υπεραστικά και για διεθνείς τηλεφωνήματα.
Ένα άλλο πλεονέκτημα του Skype είναι είναι ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίσεις το firewall κατάλληλα με αποτέλεσμα να είναι ακόμη πιο εύκολη η χρήση του!
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ελληνική έκδοση της σελίδας του skype
Πηγή: Τα Νέα
billpapad
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Για κινητά είναι ? 0.215Αρχική Δημοσίευση από billpapad:Το 0.020 ισχύει και για κλήσεις προς κινητα;;
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Hetfield
Εκκολαπτόμενο μέλος

gademis
Τιμώμενο Μέλος

Με το voip της vivodi ομως που δε δουλεύει παντού. Το καλό ομως σε αυτό είναι οτι δεν θέλει pc αφού είναι απλο SIP πρωτόκολλο. Μπαίνει κατ ευθείαν πάνω στο router. Πραγματικά το μόνο κακό του skype είναι οτι δεν υπάρχει embedded συσκευή που να τρέχει skype (ακόμα).Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:Αυτο νομιζω πως γινεται ηδη με vivodi.
Να αναφέρω επίσης οτι το skype προσφέρει και το skypein που θα είναι ιδιέταιρα πρακτηκό στην περίπτωση αυτή.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Προσωπικά ακόμη και τσάμπα να ήταν με τπτ δεν θα ρίσκαρα να είχα μόνο skype ... Δεν ξέρω δεν μου εμπνέει εμπιστωσύνη για κύριο τηλέφωνοΑρχική Δημοσίευση από Valder:Ξέρετε τώρα τι έχει να γίνει πάντως αν το πάρουν πρέφα οι πιο ψαγμένοι. Θα βάζουν μια αφόρτιστη Μ1020 απο Βιβόντι για dsl και θα πετάνε ενα Skype στο PC τους και θα κάνουν τηλέφωνα. Ούτε ΟΤΕ γραμμή θα βάζουν ούτε τίποτα, γλυτώνοντας ΚΑΙ τα πάγια και τα λοιπά τέλη μιας γραμμής PSTN ή ISDN

lalakias69
Νεοφερμένο μέλος

Please, μην προσπαθείς να το παίξεις τεχνικός όταν δεν είσαι.Αρχική Δημοσίευση από gademis:Με το voip της vivodi ομως που δε δουλεύει παντού. Το καλό ομως σε αυτό είναι οτι δεν θέλει pc αφού είναι απλο SIP πρωτόκολλο. Μπαίνει κατ ευθείαν πάνω στο router. Πραγματικά το μόνο κακό του skype είναι οτι δεν υπάρχει embedded συσκευή που να τρέχει skype (ακόμα).
Το Skype δεν χρησιμοποιεί το SIP (Session Initation Protocol).
Αν το χρησιμοποιούσε, θα υπήρχαν και συσκεύες που να συνδεόντουσαν με το δίκτυο του (αυτές που αποκαλείς "embedded"), όπως π.χ. Cisco ATA ή 79xx, Sipura, Grandstream κτλ.
Φυσικά, και η τρίτη πρόταση σου είναι εσφαλμένη. Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς με το "μπαίνει κατ ευθείαν πάνω στο router". Πολλοί routers, Cisco included, έχουν και VoIP capabilities. Αυτό περιλαμβάνει SIP, H.323, MGCP, SCCP/Skinny αλλά όχι το proprietary πρωτόκολλο του Skype.
Το Gizmo είναι SIP, το Google Talk υπόσχεται ότι θα γίνει κάποτε.
Skype == evil. Δεν θέλουμε άλλα proprietary πρωτόκολλα.
Το Internet φτιάχτηκε πάνω σε standards (HTTP, SMTP, POP3, IMAP, NNTP, IRC κτλ κτλ.) and for a damn good reason.
Το ότι τυχαίνει να έχουμε έναν πιο evil telco στην Ελλάδα, δεν το κάνει λιγότερο κακό.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Από το μνμ του Gademis εγώ κατάλαβα ότι είπε ότι το Vivodi VoIP είναι SIPΑρχική Δημοσίευση από lalakias69:Το Skype δεν χρησιμοποιεί το SIP (Session Initation Protocol).

lalakias69
Νεοφερμένο μέλος

Μπορεί να έχεις δίκιο, τώρα που το ξαναδιαβάζω μπερδεύομαι. Ζητώ συγγνώμη αν έκανα λάθος.Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Από το μνμ του Gademis εγώ κατάλαβα ότι είπε ότι το Vivodi VoIP είναι SIP![]()
Για την Vivodi δεν ξέρω για τώρα, πάντως παλιότερα, πριν από ~1 χρόνο, δεν είχε SIP αλλά SCCP (Skinny Channel Control Protocol, proprietary protocol της Cisco Systems) και δεν μπορούσα να το χρησιμοποιήσω με τίποτε άλλο πλην του (κλειδωμένου) Cisco ATA 186 που παρείχε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αυτό που κάνει σε εμένα εντύπωση είναι η αποζημίωση για τις χαμένες κλήσεις... Είναι σαν μου λένε πάρε 2 ευρώ και δεν πειράζει αν χάσεις κάποια κλήση...

Black_Butter_flies
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.