emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

exposed μια χαρά είσαι φίλε..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

οντως δεν εχω κανένα παράπονο ... και ο isp δεν μου εχει κανει προβλήματαΑρχική Δημοσίευση από emufear:exposed μια χαρά είσαι φίλε..
ε τοτε ο οτε για αυτην την περιοχή να βάλει 2 η και 3 dslamΑρχική Δημοσίευση από emufear:Αν σκεφτείς ότι μένω στην 3η πιο πυκνοκατοικημένη περιοχή στον κόσμο![]()

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:ε τοτε ο οτε για αυτην την περιοχή να βάλει 2 η και 3 dslam![]()
σπατάλη

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:1)εγω πάντως θα τους δείρω το λιγότερο μιας και η συνδεσή μου είναι 320.8 kbps downloads και 112kbps upload συμφωνα με ενα τεστ που εκανα
Βάλε και τα overheads μέσα και θα δείς οτι εσυ ειδικά δεν χρειάζεται να τους δείρεις...αν έχεις 384 πάντα ε! Σε κάθε άλλη περίπτωση ναι έχεις πρόβλημα! Πχ αν είχες 512 γραμμή και σου έβγαζε μόνο τα 320. Τώρα οχι μόνο δεν πρέπει να δείρεις αλλά να σε δείρει κάθε IT expert επι της Χθονίου σφαίρας (Γη)
Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:2) οντως δεν εχω κανένα παράπονο ... και ο isp δεν μου εχει κανει προβλήματα
Εσυ δεν έλεγες πρίν οτι θα δείρεις κόσμο;

Αρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:3)ε τοτε ο οτε για αυτην την περιοχή να βάλει 2 η και 3 dslam![]()
Ναι και θα κάτσουν άλλοι 400 χρήστες ανα DSLAM επι 3 = 1200 χρήστες δηλαδή επάνω σε DSLAMS τα οποία θα έχουν το ίδιο bandwidth στη σύνδεσή τους με το ATM network του ΟΤΕ, όπως αυτό επάνω στο οποίο είναι ο Μανώλης σήμερα. Αντί να καλυτερέψουμε το πρόβλημα το κάνουμε γκολ εντελώς.

Σα να μου λες οτι έχω ενα λεωφωρείο με 60 επιβάτες (σ.σ. χωράνε μόνο 53 νομίζω) και επειδή το λεωφωρείο δε μπορεί απ το βάρος να ξεπεράσει τα 30 χιλιόμετρα σε ταχύτητα, να βάλουμε κι άλλες θέσεις μέσα του.

Δε θέλει ούτε ενα DSLAM παραπάνω. Bandwidth παραπάνω θέλει στη σύνδεση με το ATM.

Με αγγίζεις τώρα εφέντη μ';

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Το Πρωτότυπο σε αυτόν τον RSS Reader από την Yi Tien Electronics είναι ότι τα RSS Feeds τα εκτυπώνει σε χαρτή ... υγείας, ωστέ να τα διαβάσετε τα RSS Feeds που σας ενδιαφέρουν κάνοντας παράλληλα την ανάγκη σας. Δεν χρειάζεται πλέων να θυμάστε να πάρετε την εφημερίδα σας στο μπάνιο. Ο πρωτότυπος αυτός RSS reader συνδέεται στον υπολογιστή άσυρματα ώστε να περνάτε τα RSS feeds που σας ενδιαφέρουν
Επίσης έχει την δυνατότητα να αναγνωρίσει τον χρήστη από το βάρος που ασκεί στην λεκάνη όταν κάθετε...
Αντε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν ....
με πληροφορίες από ohgizmo.com
Να και μια photo
Covenant
Δραστήριο μέλος

Ισως απο τα πιο χρησιμα πραγματα που θα μπορουσε καποιος να σκεφτει...μεχρι και στην βιολογικη αναγκη ο συγχρονος ανδρας πρεπει να ενημερωθει!!Σιγουρα πολυ πολυασχολοι επιχειρηματιες θα το βρουν υπερπολυτιμο,καθως θα μπορουν να διαβαζουν πολλα πραγματα ακομα και τοτε....και δεν νομιζω να υπαρχει αντρας που να μην λατρευει το διαβασμα κατα την διαρκεια της βιολογικης του αναγκης...!!
Μην το γελατε καθολου,ειλικρινα ηδη σκεφτηκα πως θα μπορουσε να βοηθησει την ζωη μου!!

AΠΛΑ ΑΨΟΓΟ

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από Covenant:Σιγουρα το σκεφτηκε καποιος ανδρας!!!![]()
![]()
Ισως απο τα πιο χρησιμα πραγματα που θα μπορουσε καποιος να σκεφτει...μεχρι και στην βιολογικη αναγκη ο συγχρονος ανδρας πρεπει να ενημερωθει!!Σιγουρα πολυ πολυασχολοι επιχειρηματιες θα το βρουν υπερπολυτιμο,καθως θα μπορουν να διαβαζουν πολλα πραγματα ακομα και τοτε....και δεν νομιζω να υπαρχει αντρας που να μην λατρευει το διαβασμα κατα την διαρκεια της βιολογικης του αναγκης...!!
Μην το γελατε καθολου,ειλικρινα ηδη σκεφτηκα πως θα μπορουσε να βοηθησει την ζωη μου!!
AΠΛΑ ΑΨΟΓΟ![]()
όταν το αγοράσεις γράψε μας ένα review

Covenant
Δραστήριο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

dooo
Διακεκριμένο μέλος

giostau
Πολύ δραστήριο μέλος

Πετάξτε τα σύρματα και πιάστε τα ασύρματα!!!!

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 1,5MBit....

I'm movin' in

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

αν θυμαμαι καλα το τεστ ελεγε οτι μαζι με το overhead ειναι 348... ομως αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί αν είχα 512 θα με έδερναν...Βάλε και τα overheads μέσα και θα δείς οτι εσυ ειδικά δεν χρειάζεται να τους δείρεις...αν έχεις 384 πάντα ε! Σε κάθε άλλη περίπτωση ναι έχεις πρόβλημα! Πχ αν είχες 512 γραμμή και σου έβγαζε μόνο τα 320. Τώρα οχι μόνο δεν πρέπει να δείρεις αλλά να σε δείρει κάθε IT expert επι της Χθονίου σφαίρας (Γη)

ποτε ειπα οτι θα δείρω;Εσυ δεν έλεγες πρίν οτι θα δείρεις κόσμο;Με μπερδεύεις αφεντικό! Τελικά σ' αρεσ' το σιμπιζάκι ή το κοκκινάκ';
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(Που το θυμήθηκα ο π##στης το ανέκδοτο με το σιμπιζάκι ε;.)

εμμμ ναι έχεις δικαιο ... ζητάω σόρρυΝαι και θα κάτσουν άλλοι 400 χρήστες ανα DSLAM επι 3 = 1200 χρήστες δηλαδή επάνω σε DSLAMS τα οποία θα έχουν το ίδιο bandwidth στη σύνδεσή τους με το ATM network του ΟΤΕ, όπως αυτό επάνω στο οποίο είναι ο Μανώλης σήμερα. Αντί να καλυτερέψουμε το πρόβλημα το κάνουμε γκολ εντελώς.![]()
Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από giostau:Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 1,5MBit....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πετάξτε τα σύρματα και πιάστε τα ασύρματα!!!!![]()
Κι εγω θα εχω από Γενάρη 1Mbit μάλλον! Απο 384 θα την κάνω 1024.... μάλλον...οχι σίγουρα όμως

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 63 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.