skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Ας αρχισω λοιπον εγω με την αγαπημενη μου σειρα που ειλικρινα δεν προκειται να ξεχασω ποτε,το 50-50. Τι να πρωτοθυμηθω...Το Νικηφορο που ειχε τρελα με την κορη του,το Μιμη και την Ξανθιππη η την Ελισαβετ που εκανε κατι φορες σαν υστερικια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Apro
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skatoula14
Πολύ δραστήριο μέλος

Άγγελος
Επιφανές μέλος

ομοιως....αφησε ιστορια..αγαπημενη μου σειρα που ειλικρινα δεν προκειται να ξεχασω ποτε,το 50-50. Τι να πρωτοθυμηθω...Το Νικηφορο που ειχε τρελα με την κορη του,το Μιμη και την Ξανθιππη η την Ελισαβετ που εκανε κατι φορες σαν υστερικια...Ασε τις ατακες...

επισης το "εισαι το ταιρι μου",το ρετιρε,οι τρεις χαριτες,το κωνσταντινου και ελενης και άλλα

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Η παπαδοπούλου "κεντάει" κάθε φορά που επιμελείται/γράφει σειρές.
Πατρεύς
Περιβόητο μέλος

(Ακόμα κάθομαι την νύχτα και το βλέπω

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

Imadlak
Τιμώμενο Μέλος

ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ και μονο ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ!!! ειναι η καλυτερη σειρα![]()
Συμφωνω απολυτα!!!! δεν θα υπαρξει αλλη τετοια σειρα ποτε!!!

Chr96
Εκκολαπτόμενο μέλος

Guest 990498
Επισκέπτης

Άγγελος
Επιφανές μέλος

marina289
Δραστήριο μέλος

Αγαπώ έκφυλη Κορίνα,
αγαπώ διεστραμένο-όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω Μιχαλάκη,
αγαπώ Κώστα Κόκλα χασάπακλα-Αλεκάρα,
αγαπώ παππού Αριστείδη με αλτσχάϊμερ όποτε το θέλει και όποτε τον συμφέρει και στο βάθος γατόνι,
αγαπώ Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε κόντρα ρόλο- ο Τζώννυ της φουστιάς και της λαμογιάς
αγαπώ συμπαθέστατο συμβιβασμένο κερατωμένο μικροαστό (αει χάσου μυρμηγκάκι) Αχιλλέα (-¨Αχιλλέας Μητρόπουλος, έμπορος και στείρος...¨)
αγαπώ Φωτάκη Κουτσούμπα (το.... κουκλάκι το ζωγραφιστό

Σωσώ dark και gothic
Όλοι οι ρόλοι υπέροχοι και ατάκες υπέροχες επίσης!
rosa azul
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγκληματα .....αφησε εποχη....την εχω μαθει απ' εξω...καλυτερη απ' ολες η ΣωσωωωωωωωΤο μαύρο χιουμοράκικαι τα ¨Εγκλήματα¨ αγαπημένα!!!
Αγαπώ έκφυλη Κορίνα,
αγαπώ παππού Αριστείδη με αλτσχάϊμερ όποτε το θέλει και όποτε τον συμφέρει και στο βάθος γατόνι,
αγαπώ Βασίλη Χαραλαμπόπουλο σε κόντρα ρόλο- ο Τζώννυ της φουστιάς και της λαμογιάς
αγαπώ συμπαθέστατο συμβιβασμένο κερατωμένο μικροαστό (αει χάσου μυρμηγκάκι) Αχιλλέα (-¨Αχιλλέας Μητρόπουλος, έμπορος και στείρος...¨)
αγαπώ Φωτάκη Κουτσούμπα (το.... κουκλάκι το ζωγραφιστόπου προξένευαν στην Κορίνα, και τον έστειλε αδιάβαστο)
Σωσώ dark και gothic
Όλοι οι ρόλοι υπέροχοι και ατάκες υπέροχες επίσης!

Άγγελος
Επιφανές μέλος

τους συχαινομαι ολους...........Αγαπώ έκφυλη Κορίνα,
αγαπώ Φωτάκη Κουτσούμπα (το.... κουκλάκι το ζωγραφιστόπου προξένευαν στην Κορίνα, και τον έστειλε αδιάβαστο)
Σωσώ dark και gothic
marina289
Δραστήριο μέλος

Δεν ξέρω rosούλα μου!... Ως Ζυγίνα αναποφάσιστη -u know...Εγκληματα .....αφησε εποχη....την εχω μαθει απ' εξω...καλυτερη απ' ολες η Σωσωωωωωωωλατρεμενη!!!!!

Αυτή είναι αυτή η σειρά !τους συχαινομαι ολους...........

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Madrugada*
Πολύ δραστήριο μέλος

και ποια θεωρεις οχι κρυα κωμωδια?![]()

Σοβαρεύομαι και σημειώνω τις εξής:
Πρώιμη εφηβεία: Δύο ξένοι (αν και το έχουμε βαρεθεί με τις τόσες επαναλήψεις), Dolce vita , Της Ελλάδος τα παιδιά & Δόγγανος και γενικώς τα πάντα που πρωταγωνιστεί ο Μπέζος
*Αντιπαθούσα / αντιπαθώ οτιδήποτε του Ρώμα καθώς και το "Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή"

Όψιμη εφηβεία: Singles, Είσαι το ταίρι μου, Στάβλοι Εριέτας Ζαΐμη, Σαββατογεννημένες και μου άρεσε και ένα βιογραφικό της Λαμπέτη (άσχετο με τα υπόλοιπα αλλά μου ήρθε)
*Αντιπαθούσα οτιδήποτε του Παπακαλιάτη (μεταξύ μας το 4 μου ψιλοάρεσε

Επίσης ξέχασα να αναφέρω το προεφηβικό στάδιο όπου και με ντροπή μου παραδέχομαι πως άφηνα τα υπόλοιπα παιδάκια που παίζαμε στην πιλοτή για να ανέβω να δω κρυφά ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ

marina289
Δραστήριο μέλος

Τί χάσιμο σειρά! Τί φευγάτη!
Πρέπει να είχαν ρίξει τρελλό γέλιο στα γυρίσματα και πρέπει να είχε πέσει πολύς αυτοσχεδιασμός!
Επίσης οι απαράδεκτοι....

Άνοιξαν την πόρτα σε όλους τους υπόλοιπους...
https://www.youtube.com/watch?v=4BIU3ynNQA8&feature=related

α! Και το safe sex μου αρέσει πολύ!
nPb
Επιφανές μέλος

Μπέζος: Πιο σιγά παιδιά, εκνευρίστηκε ο Κόρκος
Κωνσταντέν: Αυτός είναι ο Μπίρλας
Μπέζος, Σπύρος, Δήμητρα, Βλάσης: ααααα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 91 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- Basilis0
- AggelikiGr
- arko
- jj!
- charmander
- Joji
- giannhs2001
- camil
- Hased Babis
- fourkaki
- Maria_Xagorari
- johnsala
- P.Dam.
- taketrance
- eukleidhs1821
- A350
- Scandal
- Abiogenesis
- Δροσουλίτης
- iiTzArismaltor_
- GeorgePap2003
- Alex_t
- tslef8
- Viedo
- Nikoleta93
- Athens2002
- fmarulezkd
- Απροσάρμοστη
- hirasawayui
- Libertus
- Ξένια Γεωργίου
- louminis
- F1L1PAS
- makis999
- Memetchi
- Wonderkid
- American Economist
- Helen93
- Μαυρίκιος
- New member
- Freddys
- physicscrazy
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.