Τη σκέφτομαι συνέχεια αλλά δεν ξέρω πώς να την προσεγγίσω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Ο Mike_100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω σήμερα στο φόρουμ για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και μήνες. Είναι αρκετά περίεργη κατάσταση. Πρόκειται για μια κοπέλα με την οποία κάναμε λίγη παρέα παλιά, αλλά μιλάμε για εποχές δημοτικού, δηλαδή πάνω από μια δεκαετία πριν. Μετά χαθήκαμε. Είμαστε ίδια ηλικία, δεν ήμασταν συμμαθητές ποτέ, απλώς οι γονείς μας ήταν συνάδελφοι και είχε έρθει εκείνη μερικές φορές σπίτι μου κι εγώ στο δικό της. Γενικά την είχα ξεχάσει από τη στιγμή που χάσαμε επαφή, αλλά ξαφνικά με κάποιον τρόπο την είδα στον ύπνο μου πριν 5 χρόνια και άρχισα να την ψάχνω σε social media. Μετά πάλι κάπως την ξέχασα αλλά τον τελευταίο χρόνο περίπου πάλι είδα κάποια όνειρα με αυτήν, ε και λέω κάτι θα σημαίνει αυτό δε γίνεται. Γενικά δεν μπορώ να σταματήσω να τη σκέφτομαι εδώ και καιρό και κάθε μέρα λέω ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλα είναι δύσκολη κατάσταση και σκέφτομαι πως ό,τι και να κάνω μπορεί να φαίνεται περίεργο. Δε θέλω και να ενοχλήσω έτσι στο άκυρο, είναι πιθανό να έχει και σχέση. Αλλά νιώθω ότι κάπως πρέπει να το βγάλω από μέσα μου. Δεν είναι ότι έχουμε καθημερινή επαφή για να της πιάσω κουβέντα, μιλάμε τώρα ότι μπορεί να παίζαμε όταν ήμασταν 10 ξέρω γώ κι από τότε πέρασαν κοντά 15 χρόνια. Επίσης δεν ξέρω καν αν με θυμάται η ίδια γιατί αυτή μπορεί να είχε 100 παρέες, εγώ ποτέ δεν είχα πολλούς φίλους. Αλλά εκείνη μάλλον δεν την ξέχασα ποτέ για να θυμάμαι το πρόσωπό της και να βλέπω όνειρα με αυτήν στο άσχετο. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί να έχω αισθήματα μόνο για την ιδέα αυτής ως ανάμνηση και επειδή υπάρχει αυτή η σύνδεση. Αλλά επί της ουσίας είναι σαν να μη γνωριζόμαστε. Επίσης γενικά social media χρησιμοποιώ μόνο για να χαζεύω, δεν ανεβάζω κάτι απ' τη δική μου ζωή. Και προτιμώ την πραγματική ζωή από το Instagram για να μιλήσεις με κάποιον αλλά εδώ είναι περίεργη η κατάσταση γιατί δεν είναι ένα άτομο με το οποίο έχουμε επαφές στην πραγματική ζωή. Αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα όσες προσπάθειες κι αν κάνω για να τη βγάλω απ' το μυαλό μου.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Πρώτη φορά γράφω σήμερα στο φόρουμ για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και μήνες. Είναι αρκετά περίεργη κατάσταση. Πρόκειται για μια κοπέλα με την οποία κάναμε λίγη παρέα παλιά, αλλά μιλάμε για εποχές δημοτικού, δηλαδή πάνω από μια δεκαετία πριν. Μετά χαθήκαμε. Είμαστε ίδια ηλικία, δεν ήμασταν συμμαθητές ποτέ, απλώς οι γονείς μας ήταν συνάδελφοι και είχε έρθει εκείνη μερικές φορές σπίτι μου κι εγώ στο δικό της. Γενικά την είχα ξεχάσει από τη στιγμή που χάσαμε επαφή, αλλά ξαφνικά με κάποιον τρόπο την είδα στον ύπνο μου πριν 5 χρόνια και άρχισα να την ψάχνω σε social media. Μετά πάλι κάπως την ξέχασα αλλά τον τελευταίο χρόνο περίπου πάλι είδα κάποια όνειρα με αυτήν, ε και λέω κάτι θα σημαίνει αυτό δε γίνεται. Γενικά δεν μπορώ να σταματήσω να τη σκέφτομαι εδώ και καιρό και κάθε μέρα λέω ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλα είναι δύσκολη κατάσταση και σκέφτομαι πως ό,τι και να κάνω μπορεί να φαίνεται περίεργο. Δε θέλω και να ενοχλήσω έτσι στο άκυρο, είναι πιθανό να έχει και σχέση. Αλλά νιώθω ότι κάπως πρέπει να το βγάλω από μέσα μου. Δεν είναι ότι έχουμε καθημερινή επαφή για να της πιάσω κουβέντα, μιλάμε τώρα ότι μπορεί να παίζαμε όταν ήμασταν 10 ξέρω γώ κι από τότε πέρασαν κοντά 15 χρόνια. Επίσης δεν ξέρω καν αν με θυμάται η ίδια γιατί αυτή μπορεί να είχε 100 παρέες, εγώ ποτέ δεν είχα πολλούς φίλους. Αλλά εκείνη μάλλον δεν την ξέχασα ποτέ για να θυμάμαι το πρόσωπό της και να βλέπω όνειρα με αυτήν στο άσχετο. Είναι η πρώτη φορά που νιώθω έτσι και δεν ξέρω τι να κάνω. Μπορεί να έχω αισθήματα μόνο για την ιδέα αυτής ως ανάμνηση και επειδή υπάρχει αυτή η σύνδεση. Αλλά επί της ουσίας είναι σαν να μη γνωριζόμαστε. Επίσης γενικά social media χρησιμοποιώ μόνο για να χαζεύω, δεν ανεβάζω κάτι απ' τη δική μου ζωή. Και προτιμώ την πραγματική ζωή από το Instagram για να μιλήσεις με κάποιον αλλά εδώ είναι περίεργη η κατάσταση γιατί δεν είναι ένα άτομο με το οποίο έχουμε επαφές στην πραγματική ζωή. Αλλά έχω φάει τρελό κόλλημα όσες προσπάθειες κι αν κάνω για να τη βγάλω απ' το μυαλό μου.

Πολύ τα αναλύεις γενικά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα από τα την βρεις και να της πεις, για είμαι ο τάδε, με θυμασαι;

Σε θυμήθηκα τις προαλλες και σε βρήκα!

Παιδικοί φίλοι ήσασταν, δεν είναι κακό.

Οπότε :
1) βάλε φωτογραφία σου στα σοσιαλ και κάνε την αίτημα (γιατί αλλιώς θα είσαι κριπι)
2) αν σε δεχτεί, στείλε μήνυμα και σιγά σιγά δες το πως θα πάει. Είτε εν τέλει τη θες, είτε όχι, είτε εχει σχέση, είτε όχι.

και αν δεν, οκευ, θα σου φύγει η περιέργεια

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Ο Mike_100 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών. Έχει γράψει 27 μηνύματα.
Βασικά σχέση κατά 99% έχει από κάτι φωτογραφίες που είδα, αλλά και με αυτό πάλι τη σκέφτομαι. Τώρα για να βάλω φωτογραφία ναι το έχω σκεφτεί, απλώς όπως είπα δε χρησιμοποιώ τα social media για να δείξω τι κάνω στη ζωή μου όπως οι περισσότεροι, οπότε για αυτό διστάζω. Δηλαδή αν το κάνω θα είναι μόνο για αυτό. Καλύτερα να ζούσαμε στις παλιές εποχές που όλα γίνονταν από κοντά ή πιο μετά με τηλέφωνο έστω. Τώρα όλα ψεύτικα έγιναν.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.
Βασικά σχέση κατά 99% έχει από κάτι φωτογραφίες που είδα, αλλά και με αυτό πάλι τη σκέφτομαι. Τώρα για να βάλω φωτογραφία ναι το έχω σκεφτεί, απλώς όπως είπα δε χρησιμοποιώ τα social media για να δείξω τι κάνω στη ζωή μου όπως οι περισσότεροι, οπότε για αυτό διστάζω. Δηλαδή αν το κάνω θα είναι μόνο για αυτό. Καλύτερα να ζούσαμε στις παλιές εποχές που όλα γίνονταν από κοντά ή πιο μετά με τηλέφωνο έστω. Τώρα όλα ψεύτικα έγιναν.
Αν έχει αγόρι μην εισαι ρουφιανος τότε, και άσε την ήσυχη.

Εκτός αν μπορείς να διαχειριστεις ότι θα είστε μόνο φίλοι.

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Καλά απ' τις συγκεκριμένες φωτογραφίες δε φαίνεται και 100%, αλλά να είναι μόνο φίλος της δύσκολο. Κάτι φωτογραφίες από ορκωμοσία είδα, δεν τις ανέβασε αυτή. Αλλά και σχέση να έχει που είναι το πιθανότερο πάλι έχω την περιέργεια εγώ οπότε κάτι πρέπει να κάνω. Έστω για μια επικοινωνία, να ενοχλήσω δε θέλω όπως είπα.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Καλά απ' τις συγκεκριμένες φωτογραφίες δε φαίνεται και 100%, αλλά να είναι μόνο φίλος της δύσκολο. Κάτι φωτογραφίες από ορκωμοσία είδα, δεν τις ανέβασε αυτή. Αλλά και σχέση να έχει που είναι το πιθανότερο πάλι έχω την περιέργεια εγώ οπότε κάτι πρέπει να κάνω. Έστω για μια επικοινωνία, να ενοχλήσω δε θέλω όπως είπα.
Όπως σου είπα, τα αναλύεις πάρα πολύ και αυτο σε πάει πίσω.

Ναι δεν σαρεσουν τα σοσιαλ όμως αυτή ζει σε αυτή τη πραγματικότητα τώρα, οπότε βάλε μια φωτογραφία που φαίνεται ότι είσαι εσύ για προφίλ, και κάνε τη κίνηση σου.

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Ναι ότι το αναλύω πολύ και δεν κερδίζω τίποτα είναι κάτι που ισχύει, αλλά έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Επίσης ναι, τα social media τα θεωρώ ψευτιά. Παλιά η αντίστοιχη συμβουλή θα ήταν πήγαινε σπίτι της και βρες την να της μιλήσεις. Αλλά τώρα ζούμε κάτι άλλο.

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Καλά αυτό δεν είναι θέμα, κι εγώ δεν είμαι από μεγάλη πόλη. Και ξέρω και πού μένει.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.

Απλά περνάς κρίση στην ζωή σου (μάλλον την ερωτική) και αυτό σε κάνει να έχεις κόλλημα με το εν λόγω πρόσωπο, είναι στην ουσια ένα μήνυμα. Δεν υπάρχει πραγματικός έρωτας η ειδύλλιο εδώ, είναι πλατωνικό.

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Καλά λες και είχα ερωτική ζωή πριν για να περάσω και κρίση. Ότι δεν υπάρχει ειδύλλιο ισχύει, αλλά υπάρχει μια σύνδεση άρα μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι έχω φάει κόλλημα. Ούτε έρωτας μπορώ να πω ότι είναι, πάντως τέτοια συναισθήματα δεν έχω νιώσει άλλη φορά.

ROM32

Δραστήριο μέλος

Ο ROM32 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 714 μηνύματα.
Καλά λες και είχα ερωτική ζωή πριν για να περάσω και κρίση. Ότι δεν υπάρχει ειδύλλιο ισχύει, αλλά υπάρχει μια σύνδεση άρα μάλλον δεν είναι τυχαίο το ότι έχω φάει κόλλημα. Ούτε έρωτας μπορώ να πω ότι είναι, πάντως τέτοια συναισθήματα δεν έχω νιώσει άλλη φορά.
Ε! Αυτό λεμε, ότι δεν είχες και γι'αυτό ερωτεύεσαι ιδανικά αντικείμενα, φαντάσματα του μυαλού σου.

Buggs

Διάσημο μέλος

Ο Buggs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.366 μηνύματα.
Μετά πάλι κάπως την ξέχασα αλλά τον τελευταίο χρόνο περίπου πάλι είδα κάποια όνειρα με αυτήν, ε και λέω κάτι θα σημαίνει αυτό δε γίνεται. Γενικά δεν μπορώ να σταματήσω να τη σκέφτομαι εδώ και καιρό και κάθε μέρα λέω ότι πρέπει να κάνω κάτι άλλα είναι δύσκολη κατάσταση και σκέφτομαι πως ό,τι και να κάνω μπορεί να φαίνεται περίεργο.
Σύμφωνα με όσα γράφεις η κοπέλα αυτή σου είναι αδιάφορη, και γι'αυτό την ξέχασες πριν 10 χρόνια και μετα που την είδες στα σοσιαλ. Τη σκεφτηκες οταν την είδες στον υπνο σου, την αναζητησες στα σοσιαλ, μετα την ξαναξέχασες και την ξανασκεφτηκες οταν την ξανάδες στον υπνο σου, Ύστερα κολλησες στο "γιατι" την είδες στον ύπνο σου και αυτό είναι που σκεφτεσαι συνέχεια, οχι αυτήν. Τι θα πας να της πεις λοιπόν;

"Σε είδα 2 φορές στον υπνο μου σε 10 χρόνια και σκεφτομαι συνέχεια γιατί, μηπως ξέρεις εσύ;". Λογικο είναι να διστάζεις να της το πεις ομως συμφωνα με την περιγραφή που μας έδωσες αυτό ειναι που σε απασχολεί.

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Άμα τελευταία φορά μιλήσαμε όταν ήμασταν 11 ξέρω γώ και δεν ήμασταν ούτε καν συμμαθητές για να μιλάμε σε καθημερινή βάση, τι θα μπορούσα να κάνω σε τέτοιες ηλικίες εφόσον χάθηκε η επαφή; Δεν είναι ηλικίες για να πεις ότι σου είναι αδιάφορος ο άλλος. Μαζευτήκαμε και παίξαμε 10 φορές, τι άλλο να κάνεις σε αυτές τις ηλικίες; Ε μετά απλώς χάθηκε η επαφή χωρίς να γίνει κάτι συγκεκριμένο, με αυτή την έννοια λέω ότι την ξέχασα. Αλλά για να τη θυμήθηκα μετά από τόσα χρόνια μάλλον κάτι σημαίνει. Επίσης όπως είπα πολλούς φίλους δεν είχα ποτέ, οπότε λογικό να είναι έντονη ως ανάμνηση στο μυαλό μου. Ανά διαστήματα γενικά μπορεί να τη σκεφτόμουν, αλλά τους τελευταίους μήνες εχει γίνει εντονότερο.

Buggs

Διάσημο μέλος

Αλλά για να τη θυμήθηκα μετά από τόσα χρόνια μάλλον κάτι σημαίνει. Επίσης όπως είπα πολλούς φίλους δεν είχα ποτέ,
Μήπως αυτό σημαινει; Επειδη δηλαδη δεν εχεις πολλούς φιλους θυμασαι φιλους και φιλες από παλια.

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Όχι με τη συγκεκριμένη θεωρώ ότι είναι κάτι διαφορετικό αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω.

Buggs

Διάσημο μέλος

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Ε αυτό προσπαθώ αλλά διστάζω, δεν είναι εύκολο. Αν ήταν μια κοπέλα με την οποία είχαμε καθημερινή επαφή σε σχολή, σε μια δουλειά π.χ. θα ήταν εύκολο. Τώρα είναι λίγο περίεργο.

Υδροχόος

Περιβόητο μέλος

Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.026 μηνύματα.
Δεν είναι ανάγκη να την προσεγγίσεις, λέγοντάς της για όνειρα, ότι την σκέφτεσαι συνέχεια κ.λπ. Αυτά έχεις χρόνο να της τα πεις, αν κι εφόσον γίνει κάτι μεταξύ σας. Τώρα ποιό το νόημα ; Δεν ξέρεις και πώς θα το πάρει. Και δε χρειάζονται και τόσες λεπτομέρειες...

Αν υπάρχει τρόπος, ζήτησέ της να μιλήσετε ή να βγείτε και βλέποντας και κάνοντας.

Γιατί απασχολείς τόσο πολύ το μυαλό σου και γυρίζεις γύρω γύρω ; Μπορεί να μην είναι καν διαθέσιμη. Να είναι σε σχέση...

Με τη σειρά, λοιπόν. Άποψή μου...

Mike_100

Νεοφερμένο μέλος

Καλά για να της μιλήσω προφανώς πρέπει να της πω πρώτα ότι τη θυμήθηκα και τη σκέφτομαι, αλλιώς δε γίνεται έτσι στο άσχετο μετά από τόσα χρόνια. Τώρα για όνειρα και τέτοια εντάξει δε θα έλεγα. Το ότι μπορεί να είναι σε σχέση δεν αλλάζει κάτι αν υπάρχουν συναισθήματα. Αλλά ναι αν ισχύει το πιο σωστό είναι να προσπαθήσω να την ξεχάσω μάλλον. Εύκολο δεν είναι όμως.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια