zanin
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αλλά το πόσο ρισκάρεις την υγιεινή σου, ενδιάμεσα...;;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KOULA
Νεοφερμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

εε καθάρησα όλο το σπίτι μετά.
τουλάχιστον το μπάνιο και η κουζίνα του σπιτιού πρέπει να είναι καθαρα...

Από τη μία είναι η ντουσιέρα με ένα νηπτιράκι, όπου πλένω εγώ τα δόντια μου...
κι από την άλλη η τουαλέτα, με ένα άλλο νηπτιράκι, όπου πλένουν αυτές τα δόντια τους...
E, είπα μία φορά να αφήσω το νηπτιράκι τους, να δω πόσο θα αντέξουν μέχρι να το καθαρίσουν... ή έστω πότε θα καταλάβουν ότι θέλει καθάρισμα...
είχε γίνει κίτρινο, με κάτι λέρες... πού να σας τα λέω... κι αυτές εκεί, το χαβά τους!
Corpse Bride
Διακεκριμένο μέλος

zanin
Διάσημο μέλος

ωχ σε λυπάμαι.... με πόσες μένεις? να σου πω και εγώ δεν θα αντεχα για πολύ καθώς έχω μάθει τα παντα γύρω μου να είναι καθαρά.... ελπίζω να φύγεις συντομα για να τα έχεις όλα όπως θεςΑκριβώς!! Ρε σεις, έχουμε μπάνιο χωρισμένο στα δύο...
Από τη μία είναι η ντουσιέρα με ένα νηπτιράκι, όπου πλένω εγώ τα δόντια μου...
κι από την άλλη η τουαλέτα, με ένα άλλο νηπτιράκι, όπου πλένουν αυτές τα δόντια τους...
E, είπα μία φορά να αφήσω το νηπτιράκι τους, να δω πόσο θα αντέξουν μέχρι να το καθαρίσουν... ή έστω πότε θα καταλάβουν ότι θέλει καθάρισμα...
είχε γίνει κίτρινο, με κάτι λέρες... πού να σας τα λέω... κι αυτές εκεί, το χαβά τους!

zanin
Διάσημο μέλος

Φεύγω, φεύγω σύντομααα!!!![]()

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Εγώ πάντως... αυτό κάνω κι έχω να πιάσω σίδερο τουλάχιστον μια πενταετία

εκτός αν θέλω να φορέσω ένα κομμάτι παααααρα πολύ και δεν θέλω να περιμένω να έρθει η γυναικα

κατα΄τα άλλα... με τον άντρα μου κάνουμε και οι δυο τα καθημερινά... και οι δυο φορες το μήνα που έρχεται η γυναικα είναι υπεραρκετη δεδομένου ότι κι εμεις προσεχουμε αρκετα και δεν εχουμε ακομα μωρο με μπισκοτα στα χέρια να φέρνει βόλτες στο σαλόνι

zanin
Διάσημο μέλος

KOULA
Νεοφερμένο μέλος

underwater
Περιβόητο μέλος

travel_lover
Διάσημο μέλος

(τι διάολο! 5 άτομα είμασταν) κ με θεωρούσαν υπερβολική. ακόμα χειρότερα το "1 φορά το μήνα δεν είναι αρκετό" (γιδι speaking) μου είχε βγάλει τα μάτια έξω...
έχω αρχίσει κ πιστεύω ότι όσο δυτικότερα πας τόσο πιο βρόμικα τα πράγματα...
γιατί από νοικοκυρίο η ανατολή ξέρει...!

Δεν αντεχω δηλαδη να ζω με ενα ατομο που να ειναι συνεχεια στην τσιτα με το να καθαριζει/συγιριζει/τακτοποιει κτλ κτλ

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Το μωρό μου από την άλλη είναι ο μικρότερος γιος της οικογένειάς του (έχει δύο αδέλφια αρκετά μεγαλύτερα, οπότε του έχουν φοβερή αδυναμία), άρα δεν έκανε απολύτως τπτ στο σπίτι του. Φυσικά επειδή δουλεύουμε και οι δύο και γυρνάμε την ίδια ώρα και οι δύο (εκτός από μερικά απογεύματα που εκείνος γυρνάει αργότερα, που όμως δεν είναι στάρνταρντ), είχαμε συζητήσει εξαρχής πως θα έκανε κι εκείνος κάποια πράγματα, διότι μόνη μου είναι αδύνατο να τα προλάβω όλα! Ευτυχως είναι αρκετά τακτικός (αν και όχι όσο θα ήθελα, μιας και αφήνει πχ τα ρούχα που φορούσε σε μια καρέκλα πάνω- αλλά μικρό το κακό, αν σκεφτεί κανείς πως θα μπορούσε να τα διασκορπά σε όλο το σπίτι, ενώ τώρα το κακό περιορίζεται σε μια καρέκλα μόνο!

"Μπα.. αφού μια χαρά το κάνεις και μόνη σου!"
Το αυτό ισχύει για το πλυντηριο ρούχων - μπορεί να το κάνει βίδες για να το φτιάξει αν πάθει κάτι, αλλά δεν ξέρει που μπαίνει το απορρυπαντικό και ποιο είναι το κουμπάκι που το ανοίγει και το κλείνει! Και το χειρότερο είναι πως αρνείται να μάθει!
Μια άλλη φορά του είπα να καθαρίσει την τουαλέτα (ξέρω στα βαριά τον έριξα κι εγώ

Σε γενικές γραμμές πάντως θα έλεγα πως τα περισσότερα τα κάνω εγώ, κυρίως γιατί α)βαριέμαι να δίνω εντολές λες και είμαι Λοχίας στο στρατό και β)μου την δίνει αυτή η χαλαρότητα που έχουν οι άντρες και τα κάνουν όλα με το πάσο τους ενώ καίγεται ο κόζμος

Πάντως δεν μπορώ να πω.. αδειάζει τασάκια, πάει πιάτα και ποτήρια στον νεροχύτη, βγάζει τα σκουπίδια έξω, πλένει κάνα πιάτο (αλλά αν έχει κατσαρόλα ή ταψί, το αφήνει για μένα

Demelene
Διάσημο μέλος

Πάντως για μένα
καθαρίζεις όποτε είναι βρώμικα.
Ναι το πάτωμα μπορεί να είναι προέκταση των κερακλών και πάγκων
οι καρέκλες βολεύουν πολλοί για να αφήνεις ρούχα
και πέρα από το πλύσιμο ρούχων/σιδέρωμα που δεν έχει τύχει όλα τα αλλά είναι για γέλια.
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Πάντως δεν μπορώ να πω.. αδειάζει τασάκια, πάει πιάτα και ποτήρια στον νεροχύτη, βγάζει τα σκουπίδια έξω, πλένει κάνα πιάτο (αλλά αν έχει κατσαρόλα ή ταψί, το αφήνει για μένα) και στο τσακίρ κέφι βάζει και σκούπα..
![]()
εξήγησε του ότι.... το ταψί και κατσαρόλα καθώς και το τρίψιμο του μπανιου είναι κυρίως αντρική δουλεια καθότι θέλουν δύναμη
επίσης πες του ότι αν θέλει να βλέπει όμορφα τα νύχια σου και μακρυα (όλοι οι άντρες θέλουν) θα πρέπει να πληρωνει τουλάχιστον τα 20 ευρω που κάνει εφόσον δεν βοηθάει με τις σκληρες δουλειες

αλλα ενταξι, δεν χρειαζεται να ειναι πολυ μακρια για να ειναι ωραια (και αρα πολυ ευαισθητα)
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

εγώ λόγω πληκτρολόγιου έχω κοντό μανικιούρ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 148 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Μήτσος10
- iren
- teacher_40
- Joji
- fourkaki
- A350
- Ryuzaki
- Scandal
- johnsala
- charmander
- thenutritionist
- Ilma
- Paragontas7000
- Libertus
- American Economist
- Kate1914
- taketrance
- rafaela11
- Luludaki
- Destiny3
- lugar
- Jack of Spades
- Appolon
- camil
- sofoula2430
- Sevasti
- giannhs2001
- Kassiopi
- Insertcoin
- Angelo27
- harry akritas
- iminspain
- Scott
- ag97
- Ariana2018
- Αντικειμενικός
- Viedo
- orchidea
- Memetchi
- jj!
- aggelosst9
- Nickx
- Mhtrogoal
- ΘανάσοςG4
- το κοριτσι του μαη
- Athens2002
- fockos
- hirasawayui
- nucomer
- apathier
- prinCess.
- jims
- kogba
- fmarulezkd
- Johnny15
- NightOwl
- louminis
- kauphy
- Εχέμυθη
- Βλα
- gwgw_5
- McManus
- Dimitris9
- fretoe
- Rene2004
- Meow
- athinouli
- Μάρκος Βασίλης
- Devina
- tslef8
- Mary Jane
- Μαυρίκιος
- uni77
- Κλημεντίνη
- tomicrotroll
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.