Αυτά που λες, αν δεν είναι καθαρό τρολλάρισμα και αν πραγματικά πιστεύεις κάτι τέτοιο για τις γυναίκες, τότε δύο τινά συμβαίνουν.
1. Έχεις φάει μεγάλη πατάτα.
2. Θα φας μεγάλη πατάτα στο μέλλον.
Όταν φθάσεις στο σημείο να ερωτευθείς μια γυναίκα ώστε να την βάλεις στο πλευρό σου για το υπόλοιπο της ζωής σου…ΕΣΥ κάθεσαι και κάνεις εξηγήσεις για το ποιος θα κάνει τις δουλειές του σπιτιού? Δεν έχεις βρει τον μάστορά σου! Και στο λέει ένας άντρας με εμπειρία.
Λες μ@λ@κίες χ 2 !!
Τις δουλειές του σπιτιού, θα τις κάνει όποιος μπορεί, όταν μπορεί και χωρίς το έτερον ήμισυ να βογγήξει από ανυπομονησία. Και τελικά, αν το πάτωμα δεν λάμπει, τι θα πάθουμε γιατρέ μου?
Κατέβα από το καλάμι σου. Άνθρωπος είναι ,σαν και εσένα. Πίστεψέ με, δεν διαφέρει παρά μόνο στο γεννετικό σύστημα. Όσο για το κεράτωμα…θα το φας στα σίγουρα, όταν θα αρχίσεις να δείχνεις πως δεν την βλέπεις πια… ως ΓΥΝΑΙΚΑ!
Δώσε προτεραιότητα στον άνθρωπο. Το πάτωμα θα είναι εκεί και αργότερα.
Πάμε σε εμένα….λολ
Έχω κάνει κάθε φιλότιμη προσπάθεια που θα μπορούσε να γίνει από την πλευρά ενός άντρα στο θέμα των οικιακών. Αλλά…δεν μπορώ να μαγειρέψω. Απλά δεν μπορώ! Έχω κάνει τα ΠΑΝΤΑ!
Έχω διαβάσει νετ, έχω πάρει βιβλία. Δεν γίνεται τίποτα! Μόνο μακαρόνια και πατάτες βραστές κάνω. Ως εκεί. Έχω και συνταγές για αυτά τα δύο. (δικές μου!)
Βάζω πλυντήριο ρούχων, στεγνωτήριο, καφετιέρα, ηλεκτρική σκούπα & πλυντήριο πιάτων.
Ξέρω τα προγράμματα απ’ όξω! Εντάξει και ένα τοστ θα το ψήσω.
Δεν μπορώ όμως να πάρω φτερό και να κάνω τα στόρια στα παράθυρα των διαμερισμάτων (είναι δύο χωρισμένα). Δεν μπορώ να σιδερώσω! Τα ΚΑΙΩ!!
Ξέρω όμως να σφουγγαρίσω. Και το κάνω και καλά!
Ζω με τον συγκάτοικό μου και κολλητό μου μια δεκαετία + .
Ό
ταν συζούσαμε κατά καιρούς με διάφορες κοπέλες (είτε εγώ, είτε αυτός ή και οι δύο) είχαμε αποφασίσει να μην κάνουν εκείνες δουλειές , γιατί δεν ήταν σωστό να μας υπηρετούν. Π.χ. η κοπέλα μου να κάνει την κουζίνα που θα τρώει ο κολλητός? Δεν έλεγε!
Έτσι πήραμε ένα συνεργείο (δεν χρεώνει πολλά) και κάνει τα βασικά μια φορά την εβδομάδα. Όμως μπορώ π.χ. να φτιάξω ένα γλυκό, που με δίδαξε η μάνα μου ( άντε δυο, όχι παραπάνω) και ο κολλητός μαγειρεύει εξαιρετικά. Κάπως έχουμε μοιράσει και τα του super market & των λογαριασμών και καταφέρνουμε τελικά και επιβιώνουμε! Δεν είναι και τόσο δύσκολο. Καλή θέληση guys.