Βολντ κι εγω μπερδευομαι πολλες φορες με τα ρουχα αλλα απλοποιησε τα ως εξης:στους 30 τα χρωματιστα, 60 τα λευκα κ ξεμπερδευεις.
Οταν ειναι χιλιοπλυμενα κι αρα δε βγαζουν χρωμα τα βαζεις ολα στους 40. Απορρυπαντικο το ιδιο, σιγα μην εχουμε διαφορετικο.
Φοκο, το μοιρασμα των εργασιων δεν ειναι λογος διαζυγιου. Λογος διαζυγιου ειναι τα στερεοτυπα κ η μαλακια στον κολλημενο εγκεφαλο.
Οποιος δουλευει περισσοτερο κ αρα κουραζεται περισσοτερο, κανει τις λιγοτερες δουλειες. Απλα τα πραγματα...
Φοκο οκ ακολουθά εντολες συμφωνω, οχι ομως οτι δε θα κανει δουλειες. Η αληθεια ειναι πως με τις εντολες παιρνετε μπρος γιατι απο μονοι σας πχ να σκεφτειτε να σφουγγαρισετε ή να ελεγξετε τον καδο με τα απλυτα ειναι η αληθεια λιγο δυσκολο...
Εγω οταν εζησα μονη πρωτη φορα δεν ηξερα να κανω σχεδον τιποτα.. Εκανα μια ωρα να καθαρισω το μπανιο, αλλη μια να σιδερωσω ενα πουκαμισο.. Απο φαγητα ηξερα λιγα πραγματα.. Πελαγωνα ουκ ολιγες φορες. Ο καλος μου το ηξερε, δεν ξενερωσε... και ποτε δε με πιεσε, ισα ισα βοηθουσε πολυ, στην πραγματικοτητα μαζι τα καναμε. Σημερα εχω γινει εξπερ σε ολα κ το κανω το σπιτι τζιτζι κ γρηγορα.
Ομως οταν εργαζομαστε κ οι δυο ειναι ακατορθωτο ο ενας να κραταει μονος του το σπιτι ενταξει, βαλε κ εξωτερικες δουλειες.. Πρεπει να υπαρχει σεβασμος κ να μοιραζονται οι δουλειες. Ολοι μας εχουμε αναγκη κ λιγο τον προσωπικο μας χρονο κι αν δε βοηθησει ο ενας τον αλλο, τοτε που ειναι η αγαπη κ ο σεβασμος;
Δεν ειναι ντροπη να κανετε δουλειες.
Ντροπη ειναι να μη σεβεστε την γυναικα σας και να τα περιμενετε ολα απο εκεινη..
Meetme στο 30" προγραμμα σου καθαριζουν τα λευκα; Εμενα οχι... Εκει βαζω πατακια και παπουτσια.. Δεν γραφει κι εμενα βαθμους.. Θα με βολευε κι εμενα ολιγολεπτο προγραμμα αλλα δεν καθαριζουν ρε γαμωτο...
Εχω βαλει στο ματι στεγνωτηριο.. Περιπου στα 700-800 ευρω εχει αυτο που εχω δει. Μετά, ουτε απλωμα ουτε σιδερωμα... Φοβερο!
Εχει κανεις σας;
Το υστερόγραφο ήταν μεγαλύτερο απο το κανονικό σου ποστ
Ειναι απο το παθος της στιγμης
Last time I checked,δεν έχουν μόνο οι γυναίκες σπίτια.Άμα μένεις μόνος τι γίνεται; Περιμένεις να μαζευτούν τα σκουλήκια απ'τη βρώμα για να βγεις στο how clean is your house?
Ηξερα μια περιπτωση ενος ανδρα εργενη φιλου ενος φιλου, που μολις εμπαινες σπιτι του, πεθαινες... Κατσαρολες απλυτες με κομματια απο φαι ποιος ξερει ποσο καιρο ηταν ετσι... τασακια βρωμικα, μποχα στην τουαλετα κατρουλιλα μπλιαξ και δεν τολμουσες να ζητησεις ενα νερο. Αυτος ο φουρνος δε... αστα να πανε. Οι φουρνοι θελουν πλυσιμο....